България е рекордьор по задържани тонове наркотици!

Против съм легализация на каквато и да е дрога, категоричен е Борисов
Обновена: 25 сеп 2018 06:38 | 24 сеп 2018 22:47, Анисия Иванова
75
България е рекордьор по задържани тонове наркотици!
Снимка: БТА

Против съм легализация на каквато и да е дрога, за смъртно наказание за наркотици в Европа не може да се говори. Това каза пред журналисти в Ню Йорк премиерът Бойко Борисов, предаде "Фокус".

"Форумът за наркотиците на ООН цели този бич да бъде изкоренен. Ние сме съпредседатели на форума, ако си спомняте при нас имаше операция "Лунна светлина" и много други, те бяха най-добрите провеждани в света от българските специални служби с Агенцията за борба с наркотиците на САЩ ДЕА. Неслучайно сме съпредседатели. Ние сме сред най-добрите партньори не само на САЩ, но и на останалите колеги", коментира премиерът.

Още по темата

Относно смъртно наказание за наркотици в Европа, Борисов заяви, че за такова не може да се говори. "Аз съм против легализация на каквато и да е дрога. По-твърда от сега България не може и да бъде", каза той.

По думите му страната ни е рекордьор по задържани синтетични наркотици, тонове хероин и хашиш.

"Ожънахме над 30-40 тона маса канабис. България и службите й са ценени много. Неслучайно и в борбата срещу контрабандата на цигари, наркотици и трафик на хора сме на първите места по задържани. В САЩ, когато идвам, в лицето и на Сикрет сървиз, ФБР и ДЕА срещам само приятели", заяви Бойко Борисов.

Относно смъртните наказания според Борисов доживотни присъди или 20-30 годишни присъди, каквито в България се дават, са предостатъчни.

Във връзка с това каква новина се очаква от форума и това, че президентът Румен Радев е изразил желание да присъства на него, Борисов заяви: "Аз не знам каква новина се очаква да се случи тук. Далеч съм от мисълта да се конкурирам с когото и да било. Президентът Радев беше на срещата на върха на НАТО, догодина пак той ще бъде, така че не виждам ни най-малко какво има да се коментира тази тема".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
1
 
! Отговори
Pumpkin преди 5 години
Против е щото сега му е далавера. Влезнат ли паричките в държавната каса, по-трудно ще бъдат присвоени.
49
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Колко дни ще продължи фотосесията на г-н Джурасик в Америка?
48
0
 
4
 
! Отговори
Партиен член преди 5 години
Истрили сте половината коментари. Свобода на словото?
47
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нашият търбух как се е пльоснал на банката! Абсолютно добиче!
46
1
 
6
 
! Отговори
Мдааа преди 5 години
Тръмп взема 200 000 долара за половин час среща!! Поросенко плати толкова. За Винету..дали че е индиа нец ще има промоция?? Или напротив. То трънмп затуй покани Боки а не Радев. Радев няма да плати.Въпроса е боко сам ли е платил или от бюджета?
45
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Събрали се да обсъдят най големите търговци на дрога как ще работи пазара. Пред камерите говорят колко са загрижени,а зад камерите обсъждат кой какво ще продава, къде и колко. За това и наш тиквун е там . Всички знаем че през последните години най хубавит МЕТАМФЕТАМИН / българският/ се пласираше с голям успех сред войниците и и наемници на ислямска държава. А Тръмп като васал на опиума в световен мащаб го боли дедовия за няколко тона амфетамин на Бойко.
44
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
40 тона маса мартихуна ? ПХАХАХАХАХА СМЕШЕН !!! ОТ най бай ТОшо останалите диваци сте ожънали !!!
43
0
 
11
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Анонимен Сега, след историческото ръкостискане с Тръмп, колко ли време няма да си мие ръката......вече ще сказва, че не само три папи са го галиле по главата, а и че се е ръкувал с Путин и Тръмп.Нищо, че първия го отряза, а втория даже и не го забеляза кой е...
42
2
 
10
 
! Отговори
БРЕНДО преди 5 години
Номер 1 сме!!! Браво Бойко!!! Поздрави от ЮАР
41
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Казал е "конграчуейшън" :)))))
40
8
 
2
 
! Отговори
Духаст селинджъри преди 5 години
Какво им е виновен Бойко на пропаднялите наркомани, ако няма търсене-няма да има толкова плантации и цехове. Все едно да обвиняваш кварталния дюкян че продава сладко и си с диабед или високо кръвно заради саламите.
39
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как да не е имало среща, имало е и е продължила 3 часа, само че на телепатично ниво за да не може Путин да ги послуша.
38
1
 
18
 
! Отговори
www преди 5 години
СЛЕД КАТО СЕ РЪКУВАХА ТРЪМП И БОРИСОВ ТРЪМП СЕ ОБЪРНА КЪМ СВОЯТА ОХРАНА И КАЗА - НАЛИ ВИ КАЗАХ ДА НЕ ДОПУСКАТЕ ЧУЖЛИ ЛИЦА !!!! КАКЪВ Е ТОЯ ????
37
2
 
37
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Ама каква жала картинка беше, като се ръкува с Тръмп.....Оня даже и не разбра, преди да си оправи сакото и да обърне гръб, с кой се е ръкувал...Голям успех, голямо нещо......Срам, срам....Много му станаха гафовете напоследък...Това коментирайте, тролчета от Герб.как го отрази у лево Тръмп, какво си казаха, на какъв език, колко време разговаряха.Другото са гербаджийски опорни точки.
36
3
 
31
 
! Отговори
Овца преди 5 години
Страхувам се да нарека Боко Бай ***. Литературния герой не заслужава това.
35
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече съм 1000000% сигурен . Имам основание да се срамувам от СОБСТВЕНИКА НА ГЕРБ !!! , представляващ милата ми клета България по света !!!
34
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бай *** до Ню Йорк и назад....Жалко че не е жив Алеко , за да напише продължение ...
33
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Премиерът на простите започва да прилича на дърт ро м.Като Дядо си.
32
1
 
34
 
! Отговори
Йово преди 5 години
Сетих се за един кораб пълен с дрога ,арестуван в Испания преди две-три години....Кой ли беше собственик??? Дали не беше ...
31
2
 
17
 
! Отговори
страхотен ход на БоБ преди 5 години
Ожънахме над 30-40 тона маса канабис.люцерната на два откоса дава по 300-400 кг/декар суха мас.30000-40000 кг суха маса?? та колко 30 тонаили 40 тона. тоя прави ли разлика колко пара носи да продадеш 30 и 40 тона?та в декари, това е нива от 300 до 400 декара. дефакто Будката е анонсиорал на колумбийските дружини че у бегето има далавера да са канабисва