Бойко Борисов от ООН: Ценни сме на САЩ в борбата с наркотиците!

Премиерът против легализацията на каквато и да е дрога
Обновена: 25 сеп 2018 09:11 | 25 сеп 2018 08:50,
155

България е много ценена в Съединените щати, а в борбата срещу контрабандата на цигари страната ни е в първите места по задържани трафиканти.

Това заяви премиерът Бойко Борисов пред журналисти по време на Общото събрание на ООН в Ню Йорк, предаде Bulgaria ON AIR.
Още по темата


"Аз съм против легализация на каквато и да е дрога, защото виждате колко проблеми имаме с пътната безопасност заради алкохол или "мека дрога", заяви Борисов.

"България по-твърда от сега не може и да бъде, ние сме рекордьори по задържане на синтетични наркотици", подчерта премиера.

Бойко Борисов изтъкна още, че когато идва в Съединените щати винаги среща приятели.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕОРГИ ДИМИТРОВ НАРКОМАН
59
3
 
13
 
! Отговори
До СТРАНДЖАТА преди 5 години
За теб само герб и соц ли съществува?Идола ти е пълна излагация.Защо еднолично вдигна забраната за продажба на земеделска земя на чужденци?
58
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не, ценни...направо сме БЕЗценни за света.Само, където всички знаят, че България е най-голямата дупка в сигурността на Европа.Брендо и останалите наркобосове си ги пазите. Очите никой не го пипа с години. Сега няма да ни го върнат и от Турция.Митничарите ни- най-корумпираните в Европа. Полицията и Прокуратурата- най-корумпираните.Но, нашата мутра пак си ги плещи, все едно е на пленум на ГЕРБ.Много добре знаят и службите на САЩ и тези в Европа какво става в България.
57
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Баце налага нов стил във фотографията. Досега имаше профил и анфас, но след снимката му с Тръмп, вече има и aнгъз.Post of the day! :D
56
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойко капацуно такава, защо не забраниш алкохола и цигарите като си толкова загрижен за хората ? А ? Я си погледни статистиката колко кокаин имаш заловен , колко хероин и коллко амфетамин ? Айсе сега ги съпостави с тревата и виж реално кво правиш ? Ходите и се занимавате с дечурлига с по една цигарка , а тия къде са с килограмите си ги къткате и се правите ,че не ги виждате.
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много сде забавлявах, като го гледах вчера как притичва от средата на залата и като стигна до масата на президиума протегна ръка на ошашавения Тръмп. Той от немай къде я стисна и веднага стана да си ходи. Нашето се повърта отще няколко секунди, докато разбере, че няма да я бъде.Двама фотографи и двама тв-оператори чакаха в позиция, за да хванат този момент. Беше много крудно, защото ръкостискането трая само три секунди.Кой ли беше тоя, се е питал Тръмп, докато си е миел ръцете в тоалетната.
54
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДИМИТЪР БЛАГОЕВ НАРКОМАН
53
11
 
1
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
СОЦ НАРКОМАНИТЕ РЕВАТ ПРОТИВ БОЙКО
52
1
 
9
 
! Отговори
БРАВО БОЙКО! преди 5 години
Поздрави от Брендо , Маргините , Галеви , Таки ....много сме, силни сме!!!
51
1
 
10
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Защо е толкова тъжен тоя човек ?!
50
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90% от инцидентите по пътя в които има употребен опият са вследствие на употребата на АЛКОХОЛ. Дрегерите за наркотици които ползват КАТ отчитат консумация на марихуана до 48 часа след употреба. Всеки малко по умен знае ,че в най добрият случай психоактивният ефект на марихуаната приключва НАЙ КЪСНО след четири часа от употребата. Във всяка ЛАФКА на всяка спирка се продава алкохол във всеки магазин се продава алкохол, дори има денонощни за алкохол. Какво бориш Борисов ?
49
7
 
2
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
ЗА ДА СМЕ ВЕСЕЛИ, ЗАСМЕНИГОНИМ ВЕЩИЦИ ЧЕРВЕНИ!!!
48
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Износ на амфетамин за ислямска държава, износ на оръжие за ислямска държава, най нестабилната ограда за опазване на ЕС от бежанци, прекарване на групи терористи в зоната на Европейският съюз необезспокоявани от страна на българското правителство. Разбира се, че Бойко Борисов е добър сътрудник на САЩ и НАТО !
47
0
 
14
 
! Отговори
Един преди 5 години
Баце налага нов стил във фотографията. Досега имаше профил и анфас, но след снимката му с Тръмп, вече има и aнгъз.
46
0
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
Нашичкият спирка няма. Резил след резил ,където и да попадне. Иначе е ясно защо трябва да е забранена марихуаната. От контрабанда падат много повече пари. Има и за някое и друго островче,за любовница. Пей сърце!!!
45
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко информация от кухнята. Когато се изготвят докладите относно борбата с престъпноста се вписват брой разкрити престъпления. Когато се хвнат 20 дилара се водят като 20 разрешени случая. Когато се хванат 20 човека с по една цигара и бъдат осъденит те също влизат в графа разрешени случаи / престъпления. Ако хвант един дилър с 100 кг амфетамин , то в доклада се описва като едно пресъпление.За това Борисов няма интерес да се легализира тревата. А разкрити престъпления за кортупция г-н премиер ?
44
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бойчо ,ако започнеш да мачкаш ,, червените " , от партията ти ГЕРБ няма да остане нищо , комунисте !
43
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Австралия , САЩ , Канада, Украйна, Русия, Естония, Чехия, Хърватия , Швейцария, Испаниям Португалия, Италия, Белгия, Лаос, Камбоджа, Уругвай, Перу, Еквадор, Аргентина , Коста Рика и тн. Какво е общото между тези страни ? Декриминализирана марихуна и/или легализирана марихуна. Всички са или икономически доста пред нас или туристически доста по развити от нас. Бойко Борисов държи тревата да бъде нелегална , защото чрез нея хвърля прах в очите, относно борбата с пресъпноста.
42
20
 
1
 
! Отговори
US POWER преди 5 години
Мачкай Бойко, мачкай червените каскети и русофилите! Истинските българи сме със САЩ и НАТО!
41
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В САЩ масово се легализира марихуаната ! Кока Кола влиза в бизнеса с марихуана ! В щатите в които марихуната е легализирана престъпноста спада с над 50 %, печалбата от данъци върху производители, търговци и консуматори на марихуна възлиза на няколко милиарда долара (за един щат), пътните инциденти намаляват, консумацията на алкохол намалява, консумацията на други наркотици също намалява. Хайде да бъдем честни г-н Борисо, вие сте във война със свободата...