Сидеров за вота: Нинова решава вътрешни проблеми в БСП

Времето не било подходящо, тъкмо почвала реформата в здравеопазването
3 окт 2018 13:30,
35
Сидеров за вота: Нинова решава вътрешни проблеми в БСП
Снимка: Булфото

Председателят на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров видя опит за решаване на вътрешни проблеми в БСП с вота на недоверие към правителството на тема "Здравеопазване". Според лидерът на „Атака“ соцлидерката Корнелия Нинова е направила жест към вътрешната си опозиция, като е приела предложението на Михаил Миков да се внесе вота на недоверие срещу правителството.

Още по темата

"С един удар - два заека. Хем прави жест към вътрешната си опозиция - приема предложението на Миков да направи вот на недоверие, хем демонстрира активност тук. Фактически така си изглажда вътрешните отношения. Ако това й помага, аз й предлагам да направи и още един вот, за да се сдобри с Гергов или с някой от вътрешните си опоненти", коментира Сидеров.

По думите му обаче темата на вота здравеопазване не е добре подбрана, тъй като тъкмо започва да се прави реформа в здравеопазването.

"Да атакуваш здравеопазването, точно когато започват реални промени към добро, да искаш вот на недоверие, аз го виждам като оправяне на вътрешнопартийни отношения", заключи лидерът на "Атака".

Сидеров коментира, че в здравеопазването трябва да се тръгне по европейските модели. Според него се е тръгнало по грешен път още от времето на Костов, когато болниците са станали търговски дружества.

"Това е сбъркан модел, който трябва да се поправи радикално и аз съм готов да говорим с ГЕРБ за промяна. Държавните болници не трябва да са търговски дружества, защото започват да работят на принципа на печалбата", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
естествено че не е добре подбрана темата. Ако бяха умни БСп щяха да подберат темата за инвалидите и да зачекнат темата при 4-5 месеца протести на майките. Вместо това яхват здравеопазването - при неработещ модел и опити за реформа, при опити за въвеждане на европейски модел и желание за обсъждане с месеци наред от страна на Ананиев, е смешно точно за здравеопазването да се заяждат. в крайна сметак тук няма нищо окончателон вес още.
4
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Яне Янев не се е изгубил, той в момента е в политически кабинет на Борисов на длъжност "съветник".
3
0
 
14
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Няма го вече лудия поглед със зачервени очи, съсухреното изкривено от злоба лице. Вече гледа разумно, бузките са закръглени. Дрехите са скъпи и модерни.
2
1
 
17
 
! Отговори
Професор преди 5 години
Сидеров е много добър АналЛизатор на Генерал Борисов. И Яне Янев беше добър нещо се изгуби.
1
1
 
17
 
! Отговори
Нинова преди 5 години
Сидеров решава паричните си проблеми преди пенция и си плю на репутацията в името на парата.