Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?

Лидерът на "Атака" настоява за бързи и ясни отговори
242
Сидеров с писмо към МВР и ДАНС: Какво установихте за суданеца Гандур?
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" и председател на ПГ на "Обединени патриоти" Волен Сидеров изпрати писма до министъра на вътрешните работи Младен Маринов и председателя на ДАНС Димитър Георгиев във връзка със случая на проявена агресия към съпругата му Деница Гаджева от страна на судански гражданин.

Още по темата

В писмото Сидеров е отправил въпрос до председателя на ДАНС, в който пита следното: "Какво установихте за лицето Мажди Мозамил Ахмед Гандур, судански гражданин, който на 5.10.2018 г. е нападна и преследва съпругата ми Деница Сидерова в продължение на 15 мин. на оживения столичен булевард "Симеоновско шосе"?

Какви са данните ви относно получаването на постоянно пребиваване на лицето Мажди Гандур в България, какви са икономическите, бизнес и военни връзки на Мажди Гандур с лица и организации от Ислямския свят? Къде и кога се е снимал тежко въоръжен и какви функции е изпълнявал?", пита Сидеров, цитиран от пресцентъра на "Атака".

Политикът е задал и 7 въпроса към вътрешния министър Младен Маринов, като в тях е включен и този към председателя на ДАНС. Останалите въпроси на Сидеров са:

"Какви процесуални действия бяха извършени след неговия опит да причини телесни повреди или да отнеме живота на съпругата ми Деница Сидерова? Кой прокурор е извършил процесуалните действия и какъв е резултатът от тях?

Защо продължителното преследване на автомобила на съпругата ми Деница Сидерова, придружено с множество опасни за цялото движение засичания на колата ѝ, не бяха отразени в официалното съобщение на МВР по случая? За това преследване и засичания на автомобила свидетелстваха Деница Сидерова и нейната спътничка в колата Петя Иванова още вечерта на случилото се. Повдигнато ли е обвинение и какво на лицето Мажди Гандур?

Защо на 6.10.2018 г. задържаният Мажди Гандур беше изведен през таен изход от 4-то РПУ? Къде се намира в момента и има ли мярка за неотклонение?".

В заключение Волен Сидеров отчита, че настоява да получи отговор на въпросите си в най-кратък срок - до началото на парламентарната седмица.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
4
 
25
 
! Отговори
Розата преди 5 години
КАКВОПИТАШ СЕГА;Г-Н СИДЕРОВ?!НАЛИ С ВАШЕ ПОЗВОЛЕНИЕ НА МЕТО ШОФЬОРА ГО НАОРАВИХТЕ МИНИСТЪР!ПУТАЙ НАЧАЛНУКА-СУЛТАНА,ПИТАЙ МИНИСТТРА.ДАНО ТИ ОТГОВИРЯТ,АМА НАДА ЛИ.
7
13
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров, НЕ РАЗБРА ЛИ, ЧЕ НА ВСИЧКИ ВЕЧЕ ИМ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТЕБЕ????
6
14
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Боже,като му видя лудналата физиономия ми става лошо, безнадежно,отчаяние пълно !
5
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мяза на някаква театрална постановка тази работа. Нещо недомислено има в сценария
4
3
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сидеров, Сидеров... За никой пострадал обикновен гражданин не би задал тези въпроси, нали?! Е затова олекваш и можеш да си лаеш колкото искаш, никой вече от симпатизантите ти не ти вярва.
3
5
 
22
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Другарю Свободен Николов Желязков, във връзка с Вашето запитване установихме, че лицето е Ваш активен любовник, който Ви ревнува от Гаджето.
2
2
 
42
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Болен дълго време го игра Златен пръст, сега е и официално във властта, пише се голям патриот, ама се сети да пита чак като сам почувства лично къде са отишли нещата ;)
1
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Установихме, че сте нисък и с пърхут, сър. Друго нещо за уточняване има ли?