Суданецът, налетял на Деница Сидерова след ПТП - с акт

Мъжът не е представил валидна за България книжка
Обновена: 6 окт 2018 19:25 | 6 окт 2018 19:22, Веселина Йорданова
116
Суданецът, налетял на Деница Сидерова след ПТП - с акт
Снимка: архив, БулФото

На суданския гражданин, участвал а в пътен инцидент в района на кв. "Витоша" снощи, е съставен акт за нарушение на Закона за движение по пътищата. Това съобщават от МВР, позовавайки се на информация от СДВР.

Суданският гражданин не е представил валидно за територията на България свидетелство за управление на моторно превозно средство. Автомобилът му е бил дерегистриран и регистрационните табели са свалени.

Направени са били проби за употреба на алкохол и упойващи вещества на водачите, участвали в пътния инцидент. И при двамата пробите са били отрицателни.

От МВР припомнят, че снощи към 20.00 часа е имало леко пътнотранспортно произшествие между два джипа в района на столичния кв. "Витоша" - по първоначални данни при разминаването били засегнати страничните огледала на превозните средства.

След инцидента, за който не е подаван сигнал на единния телефонен номер 112, водачът на единия джип започнал да обижда шофьорката на другия автомобил. Жената успяла да се оттегли. Според "24 часа" става въпрос за жената на Волен Сидеров - Деница.

В района на бул. "Г. М. Димитров" тя била застигната от мъжа, който я принудил да спре, излязъл от джипа си и насочил словесната си агресия към нея. Наблизо патрулиращ полицейски екип забелязал случващото се и веднага се отзовал на място, за да прекрати агресивното поведение на шофьора - 40-годишен судански гражданин.

Мъжът е бил отведен в столично районно управление, а по случая е образувана преписка за хулиганство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
0
 
0
 
! Отговори
йдрданов преди 5 години
До GhostСудан е отвратителна ислямска държава. много бедна и без никакви закони. Тези хора не бива да се допускат въобще в България и Европа. Те не са никак хигиеничнипостоянно воюнат по между си. Там властва шериата и жените им са хора не втора а трета категория.
82
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 5 години
До АнонименДа бе! Това, с полицая - къде другаде сте виждали полицай?! Да не говорим за намеса на случайно присъстващ полицай в разправия! Ще ви каже, че смяната му е свършила!
81
1
 
12
 
! Отговори
Ghost преди 5 години
Ама какви са тези суданци и сирийци у нас с джипове, ве?! Те не бягаха ли от война?!? Жални да ги ожалиш...
80
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя суданец е карал без книжка.............само с акт ли ще му се размине сега??
79
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Суданеца е с нелегитимна книжка и как е карал и на какъв език е псувал че го разбраха полицаите
78
3
 
5
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Като знам как карат младите момичета с джипове, не всички.Имало е някаква закачка, защото е трудно е с джип ЦРВ Хонда да счупиш огледалото.Този човек ми прилича на командос, вижте снимката с камуфлажа и колегата му със знамето на дясната ръка. Момичето не знае ли английски, дори и да не е виновна можеше да се извини.Предполагам, че "българинът" със судански произход е имал книжка, но нарочно не казват произхода, за да не стане дипломатически скандал.На жена и дете не се посяга - недопустимо!
77
3
 
12
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз пък се изкефих, най-накрая и семейството на политик да пострада и то на какъв, не само редовите граждани да страдат. воленчо - ***, който крепи бойко да вкарват в България ромове с съмнителен произход. И имам така някакво чувство, че това воленчо го нагласил за да изкара пак етническата карта. волен е лъжлив *** и си го заслужава.
76
4
 
14
 
! Отговори
Северозападнал преди 5 години
Преди 9 септември в моя любим град имало много роми - агресивни, крадливи и нахални. Населението си избрало нов градоначалник, на когото първата работа била да разпореди:1. Ромите да бъдат изселени в село на 30 км от града, като им построил там къщи и им сложил кмет ром и полицай ром;2. Разпоредил ако след 6 часа вечерта в града бъде засечен ром, той да бъде прибран в мазето на полицията.3. Ако някъде стане конфликт между ром и българин да се приеме априори ромът за виновен.И имало ред.
75
5
 
9
 
! Отговори
kkk преди 5 години
А някой пита ли въпросната кифла дали е нормално като потрошиш нечие имущество да си продължиш по пътя безцеремонно?
74
4
 
17
 
! Отговори
kkk преди 5 години
Значи ако някоя кифла ви счупи огледалото и си продължи по пътя най-нагло,не би била най-естестванат реакцията да я догоните,да и теглите една попържня и да си потърсите обещетение за нанесените щети по вашия автомобил???Да разбираме ли,че щом е депутатска жена,може да си прави каквито иска зулуми и никой да няма право да и търси отговорност???Приемаме ли това вече за нормално в България???Заради факта,че е суданец,върховенството на закона не важи ли???По света има над 1 милон българи,помислете!
73
5
 
13
 
! Отговори
Стефка Сирийска преди 5 години
05575 - дано Деница вече е добре, но защо, г-н Сидеров не реагирате така, когато нападат други българи и най-сетне решете за кого сте - не може да се присламчвате ту към едни, ту към други......
72
3
 
16
 
! Отговори
Zohan преди 5 години
Защо все на сем. Сидерови се случват такива неща?
71
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен, черен и слууучайно там полиция ,Бареков,журналисти хахах
70
4
 
14
 
! Отговори
ДЕ ЖА ВЮ преди 5 години
САМО СЛЕД 20 ГОДИНИ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СА МАЛЦИНСТВО СЕГА ВОЛЕН ПРЕДАТЕЛЯ СЪРБА ПОПАРАТА НА БОЙКОТО ЗА СЪЮЗА СИ С НЕГО РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ ТЕРОРИСТ ЩЕ КОЛЯТ БЪЛГАРИ А ПОЛИЦИЯТА ЩЕ БИЕ БЪЛГАРИ НА ТАМ НИ ВОДЯТ 240 ДЪРЖАВНИ ИЗМЕНИКА И РОДООТСТЪПНИКА.НАРОЧНО СЕ ЗАСЕЛВАТ ИСЛЯМСКИ ТЕРОРИСТИ И ФОРМИРОВАНИЯ С ЦЕЛ ДА КОЛЯТ И УБИВАТ БЪЛГАРИ.ИСЛЯМСКИЯ ТЕРОРИСТ УЧАСТВАЛ В ИНЦИДЕНТА ГО ИМА НА СНИМКИ С ВОЕНИ УНИФОРМИ И ОРЪЖИЕ С КОМЕНТАРИ ЧЕ СЕ ГОТВИ ЗА ВОЙНА ВИЖТЕ МУ ФЕЙСБУКА ЖУРНАЛИСТЧЕТА ПРЕДАТЕЛИ....БЪЛГАРОФОБИ
69
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя, вместо да е смирен и да е благодарен, *** диша в нашата страна, взема, да ми се кара. Аз па имам ново предложени - взимаш мигранатити, търга му веригата на връща и го пращаш да бачка а държавата то дава по 100 кила брашно и 100 кила ориз, да го храниш, а?
68
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не си ли карат маса в джипа, под която да се скрият, поради что трябва да де крие в багажника - съпруга на потърпевшата.
67
10
 
27
 
! Отговори
Медии-искаме истина преди 5 години
Значи какво имаме пак ? Виновната Деница Сидерова минава покрай джипа на човеа, чупи му огледалото и ... не спира а продължава ! Той разбира се обръща и я догонва за да се реши проблема и да се оправи огледалото му чрез попълване на протокол за ПТП ( не е нужно да се вика пътна полиция ) . Тогава Деница като знае кой е *** е мъжа и, веднага започва скандал че не е виновна , като се чуства недосигаема и вика полицаите на близо. Те виждат името Сидерова и ... страх ! Веднага виновен той !
66
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Orba 50Вие можете ли да четете и разбирате текст? Там пише, че суданеца е имал невалидна за България книжка, което означава, че той има шофьорска книжка, но не е призната в България.
65
6
 
22
 
! Отговори
АЛОО преди 5 години
Само на мен ли се струва странна тази ситуация- бойната Деница, с разкървавена глава,плътно до лидера(любовника си по онова време) скача да се прави на повече мъж от другите мъже, а сега милата ми тя била нападната,без да се споменава никъде какви ги е надробила тя- някой й засякъл пътя и я наругал, а тя спокойно и кротко продължил да си кара. Да не излезе като оня от господарите-тя засича ,почва да ругае и предизвиква-глей кае караш ве,ти знаеш коя съм и ся звъня и ти е.авам м.мичката.....
64
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а кой му е дал български паспорт на суданеца..какво прави в България.с какво се занимава и какви са тези снимки с автомати.този прилича на проф.боец.терорист.