НФСБ не ще Сидеров за шеф на ПГ-то, сваля доверието си

Хората на Симеонов ще бъдат представлявани от Касабов и Ячев
17 окт 2018 09:30,
46
НФСБ не ще Сидеров за шеф на ПГ-то, сваля доверието си
Снимка: архив, Булфото

Депутатите от НФСБ в коалицията "Обединени патриоти" обявиха в писмо до медиите, че свалят доверието си от лидера на "Атака" Волен Сидеров, който е и председател на ПГ на патриотите.

В него те пишат:

Още по темата

По повод поредното нарушение от Волен Сидеров на решението на Политическият съвет на Коалиция "Обединени патриоти" от 11.09.2018 г., с което „се одобрява и подкрепя дейността на представителите на Коалицията – членове на Министерския съвет", подписано от тримата председатели на партиите от Коалицията, НФСБ заява, че:

1. Считано от 17.10.2018 г. народните представители на НФСБ снемат доверието от Волен Сидеров като изпълняващ длъжността Председател на парламентарната група "Обединени патриоти";
2. Считано от 17.10.2018 г. народните представители от НФСБ ще се представляват от заместник-председателите на партията Валентин Касабов и Борис Ячев;
3. Публичните изявления и поведението на Волен Сидеров в страната и чужбина (вкл. в Русия) по никакъв начин не следва да се обвързват с ПП НФСБ.

Писмото е подписано от НАРОДНИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ ОТ ПП НФСБ В 44-то НС:
ВАЛЕНТИН КАСАБОВ
БОРИС ЯЧЕВ
ХРИСТИАН МИТЕВ
ПЕТЪР ПЕТРОВ
СЛАВЧО АТАНАСОВ
ГЕОРГИ КОЛЕВ
ЙОРДАН АПОСТОЛОВ
РОСЕН ЖИВКОВ

Предполага се, че решението на хората на Валери Симеонов е заради директните обвинения на Сидеров към лидера на НФСБ, отправени снощи от ефира на спряната телевизия "Алфа".

В четири кадъра националистът Сидеров обвини съратника си Симеонов, че призовава за неспазване на канона и открито иска разкол на църквите в Македония и Украйна. Лидерът на "Атака" обвинява коалиционния си партньор от НФСБ, че е човек на Сорос и атакува православието.

Той пише още, че Истанбулската конвенция е щяла да мине под натиска на Симеонов и шефа на депутатите от ГЕРБ Цветан Цветанов, но била спряна само благодарение на яростното противопоставяне.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
3
 
! Отговори
Волен-руска подлога преди 5 години
Сидеров е гъзоолизец храбър. Браво Сидеров продължавай да лижеш руския ботуш на Путин и да унижаваш България...
36
4
 
2
 
! Отговори
Футуролог преди 5 години
Тези двамата Волен и Валери са наивници и никой не ги брои за сливаВажен е онзи Симеон Сакскобурготски дето още получава пенсия от германската държаваПреди малко слушах германофила Росен Плевнелиев да възхвалява времето преди 1944И редица други фашизоидни елемни се подвизават у нас под крилото на КобургаЗа такова държание от "родните германофили" в прослувутата Германия лично Меркел щеше да нареди да бъдат вкарани в затвораДефакто Сакскобурготски и сие унищожиха либерализма на Меркел
35
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като ги гледам тия двамата и се чудя, кой е *** о та и кой о Ли го френа.Помагайте.
34
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С такива "патриоти" и предатели не ни трябват!!!!Пълна пародия и подигравка!!!!
33
0
 
9
 
! Отговори
Анти ГЕРБ преди 5 години
Тези двамата на снимката отдавна са за крематориума. То не беше ръсене на глупости, то не беше чудо.
32
8
 
9
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 5 години
Ако не беше Волен никой нямаше до сега да е чул за Валерката/Винкела/.Винкелът е отявлен американофил, мразещ православието и готов да си даде *** на политическите *** на България от т.н. Десни партии. Това , което Сидеров никога не би направил.Сидеров точно влезе в тази коалиция с ГЕРБ , които винаги е ненавиждал ,но избра по-малкото зло от това криза, нови избори и възможност тюркофилът Лютви Местан да влезе в парламента .
31
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Божеее, откога словосъчетъанието .... ду.ха вятър ... е нецензурно???
30
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, националистът Сидеров усеща накъде духа вятъра.
29
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За какво ни е Елица и Стунджи .Сидеров и Бареков новите Елица и Стунджи.Барабаниста и Доду/ка за Евровизия .
28
5
 
10
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
В четири кадъра националистът Сидеров----------------------------------Какъв националист е този *** бе ?!Ако беше руснак щях да кажа ,че е националист и истински патриот !Но той е българин ,а служи на руски интереси нарушавайки българските интереси , следователно не е никакъв националист , а най-обикновен родоотстъпник и национален предател-*** !
27
12
 
6
 
! Отговори
привет от Германия преди 5 години
Моето мнение по въпроса с русофилите / рубладжиите / -ако чуете някой до вас дори само да хвали Русия и руския народ , забийте му 2 крошета в главата и му кажете ,че вие сте българи , а не *** като него !Българският народ винаги е страдал от родните рубладжии , които дори избиха над 30 000 български интелектуалци по заповед от Москва ! Качвайте рубладжиите в товарните вагони и ги пращайте в Сибир , но преди това хубаво ги набийте , строшете им кокалите както те правеха след 9 септември
26
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наденица ще намери някой богат евродепутат, сваля доверието си от този Цар Вул
25
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям майтап са тия Опитомени патриоти - оставете всичките им кусури, ама единия агент на Русия, другия на САЩ, третия уж от ВМРО а пък подкрепя македонизма... абе ужас!Още по големия майтап е че народа ги допусна тия във властта, и вече дори и да ги свали е късно - те си натрупаха богатствата и имотите, от тук нататък и да не влязат в парламента какво от това???
24
3
 
8
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Пука му на Болния! Ще си намери други задни части за подмиване.
23
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да разкарат и Валери Симеонов. Той е просто един плевел в политиката.
22
2
 
9
 
! Отговори
Констатиращ преди 5 години
Хотелиерчето мамата си е **ало!Говори се, че Митьо очите СЕ ОПИТАЛ да не му бута. И ........ знаем какво му се случи.А де?
21
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До УченодезориентиранАми гласувай за гологлавия УЧИНДЕЗОРИЕНТИРАНТо Волен е тръгнал от МУЛТИГРУП а учиндолеца беше придворния клоун на Илия ПавловУЧИНСЕЛЯНИНА е от ЦСКА а Волен Сидеров плащаше на агитката на ЦСКА да го пази от С"оросоидите......и тъй нататъкТо Слави и Волен са май един и същ човек
20
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Волен е пълен циркаджия, но понякога ме изумява с някои свои позиции. В случая с македонската и украинската църква е напълно прав, както и за отдавнашния стремеж на Сорос да съсипе православието. Определено Волен е голям образ. А Валерко изобщо не искам да ги коментирам. НФСБ - Национален фронт за спасение на Бойко.
19
1
 
16
 
! Отговори
Хахахаха преди 5 години
Само се замислете за тия двамата дето са съратници,Цветанов-Симеонов....ко да коментирам повече,две имена който си мислят че държавата и робите в нея им пренадлежат...
18
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да се изпокарат заради Русия и Македония???Тия бг интереси ли представляват или руски и македонски интереси???