Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
4
 
9
 
! Отговори
Щото таз преди 5 години
Крадлива шуннда не е цинична изобщоАте у лево
28
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е ли по-правилно Симеонов да се занимава с орязване на юарите за ромите, а не да тормози и без това изтормозените хора?! Но в случая не е приблемът в парите, а в законова обосновка. Не може да инсталираш unix апп на windows. Ако някой разбира какво казвам, значи все още има нормално хора. Без закон тези хора ще се чудят какво да правят тези 150млн. и все някпй ще ги открадне. А вице премиер не може да говори така!
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това моме от малцинствата като го видя с дебилс ката усмивка се умилявам след нея ислед 1000 години комун етата няма да са на власт.за съжаления другата и фракция с банкянският ка *** ще ни разкажат играта .аман от червени ***.няма ли млади честни хора в бг.мтъсни цръвени термити
26
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И да заменим ГЕРБ с БСП? Не, благодаря! Никога вече!
25
7
 
8
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
До Анонимен"Бойко, ти излезе голяяяяям лъжец! Съвестта ти не е чиста! Това е!"...----------------------------------------------------------------------------------------------------------Вярно е... - лъжец излезе... - изпълни много повече, отколкото обеща...
24
3
 
6
 
! Отговори
име преди 5 години
нинова от кого иска подкрепа и с кого ще управлава? с *** ли или с бога христов, или със ятака зарков. великият банкер гечев. а свинаря ? а р. овч. красьо чирния....партизани.само да грабят знаят.а сокола къдее? мустафа, шиши,ментата?
23
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Той избра властта и парите".Същото важи и за Корнелия.
22
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стачкуват майките - ok. Но защо чак сега точно!? Защо не стачкуваха преди 5,10 години, тогава едва ли са взимали повече пари.......
21
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дреме ти и на теб за майките и болните деца. Гледаш само как да използваш да хапнеш ти кокала! Всички сте същите
20
5
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Нинова, дори не си прави труда да отправя послания към хората с по висок умствен потенциал... - демагогията и популизмът и са приемливи само за най низшите слоеве на населението...
19
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен. преди 5 години
Протестът е организиран от БСП и използва тия платени *** за политически цели за да свали правителството .
18
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя (Корнелия Нинова)...................Явно за др. Нинова да си на власт е нещо, за което човек драпа със зъби и нокти, единствено заради... парите, естествено.
17
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кремълски Конспирации на червената Комунистическа Коркондела
16
8
 
6
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
Абсолютно права е!!! За наше съжаление обаче тя и нейната т.нар. партия стоят от другата страна на монетата. В този момент няма политическа сила, която да не е част от играта. Пълна липса на морал и следване на определени ценности. И все пак трябва да признаем, че ГЕРБ представлява върхът на олигархията и по същество това е нейната цел. Сливане на мафия и държава в една. Другата година мисли и бюлетината пусни.
15
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С червените ботушки потропва дядо мраз Бентлита ще има за всички от сърце две дечица веселушки светнаха кат крушки
14
9
 
3
 
! Отговори
До АНОНИМНИЯ ЛАЙНАР преди 5 години
Глупи, Прочети какво е казала Нинова и коментирай това, а не нея. Няма нито дума, ред, изречение, което да е грешно, неправилно или лъжа. Ти не си учил в САЩ и нямаш шанс за Wall street, дори и за Злокучене. Остава ти само Чепърлянци и набирай скорост натам.
13
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако поне малко бяхме народ досега нямаше да съществуват ГЕРБ и БСП.
12
10
 
5
 
! Отговори
Панталей Партизанина преди 5 години
Нинова е един светъл лъч надежда сред тъмните герберски облаци. Само Нинова може да пилотира самолетът България през буреносният облак защото е безстрашна но добра хубава и благородна жена. Не трябва да споменаваме мъдростта и защото тя е всеизвестна. Но Нинова има една заветна цел и това е бедния. Тя сваля даже ризата от гърба си и дава залъка от устата си за бедните. Такъв кормчия трябва на България!!
11
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ви кажа още нещо - ако бсп искат да управляват, трябва да извадят чисти и неопетнени от крадливия преход хора! Не виждаме във вас лидери на съсипан народ! Герб са едни нещастни крадци! Без никаква култура, необразовани, селяндурии, калинки по всички държавни постове! Не ви искаме! Да не говорим за патриотите! Отвращение! Разбирате ли, че в един момент ще ни писнат вашите валшиви боричкания и ще ви изметем? Бойко, ти излезе голяяяяям лъжец! Съвестта ти не е чиста! Това е!
10
10
 
15
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
Най честите заглавия в медиите са "Нинова е бясна" и "Нинова скочи"... - и е редно да попитам не е ли крайно време тая женсшчина да си направи изследвания... - може пък наистина да е бясна или най малкото да е прихванала чума от баба Дора...