Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!

Нинова скочи на премиера: Избра парите и властта пред състраданието
279
Симеонов бил циничен, но Борисов повече и от него!
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова скочи на премиера Бойко Борисов заради коментара му за поисканата от Волен Сидеров оставка на вицето Валери Симеонов.

Още по темата
"Думите на Борисов са по-цинични и от думите на Симеонов. Днес той заяви, че няма да поиска оставката му, защото ще падне правителството", е казала председателят на БСП Корнелия Нинова в Стара Загора, цитирана от пресцентъра на партията.

"Между състраданието към болни деца и съпричастието към мъката на майките, от една страна, и властта и парите - от друга, той избра властта и парите", е добавила тя.

По думите й по този начин той подкрепя казаното от вицепремиера.

"Всъщност казаното от Симеонов изкара на показ истинското лице на Борисов. За тези хора няма нищо свято - нито майчинството, нито болката на дете. За тях е важно само да са на власт и да си разпределят постове и поръчки", смята Нинова.

Лидерът на левицата е заявила, че премиерът отново погазва всякакви етични и конституционни правила, твърдейки, че ако не управлява той, ако президентът Радев направи служебен кабинет, ще последва хаос.

"Това е ред, установен от Конституцията и законите на страната, това е част от правовата държава. По-голям хаос от това, което сега прави Борисов, няма как да има", е коментирала Корнелия Нинова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


279
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов намеква по циничен начин за реалността, а тя е, че най-бедната държава в ЕС не може да има социални програми за болни, пенсионери и семейства като в Скандинавия. Глупава и следователно бедна нация сме, за това ще плащаме със живота на най-слабите и най-уязвимите в обществото.
8
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Седнах да прочета малко вашите мнения. Не го бях правил отдавна! Явно борбата за кокала е станала ужасна. Постовете на бсп троловете са противно, постовете на герберските *** са направо отвратителни. Нали управляват страната?! Защо е тази злъч?! Отдавна не се бях отвращавал от вашите писания! Аз и много сруги като мен няма да изберем нито един от вас. След време ще имате нулев електорат! Надпреварата за усвояването е тотална! Никога няма да прокопса този народ!
7
6
 
12
 
! Отговори
;-) преди 5 години
Ох, как само я сърби тая за власт! Място не може да си намери от мерак. Не я интаресуват, нито майките, нито увредените им деца.
6
10
 
14
 
! Отговори
Айде , айде... преди 5 години
..А ТАЯ КРАВАРКА ОТ с.КРУШОВИЦА , КАТО ВИКАШЕ НА ДЕПУТАТИТЕ "УБИЙЦИ" ЗА КАТАСТРОФАТА В СВОГЕ ....НЕ Е ЛИ "ЦИНИЧНО"...??!!!ТАЯ ЛИ , ГДЕТО ПРИВАТИЗИРА ЦЕЛИЯ ТЕХНОИМПЕКС ЗА "БЕЗ ПАРИ"??!!ТАЯ Т.РЪТ.КА ЛИ ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА ЦИНИЗЪМ И МОРАЛ??!!!
5
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нечифтокопитното Курнел плюва и се пени, защото е много злеща като цяло.
4
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази докато не се обади не я бива сигурно си мисли, че хората не вдяват без нея и ще ги яхне като катъри да я царосат да си създава обръчи от фирми е това също е цинизъм.
3
9
 
16
 
! Отговори
иванов преди 5 години
има грешка в заглавието Сигурно трябва да е "червената ***"
2
15
 
17
 
! Отговори
ОСТАВКА преди 5 години
ХАЙДЕ ВИНЕТУ ДАВАЙ ОСТАВКА И ВЪН ТИ ЦЕЦКО ФАНДЪКОВА ВЪН ?
1
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно същата е и тя. Тези хора се атакуват помежду си единствено със самоописания.