Каракачанов: Ако ще работим – да работим. Аз няма да съм съдия!

Вицепремиерът не смята, че правителството трябва да пада
23 окт 2018 15:00,
135
Каракачанов: Ако ще работим – да работим. Аз няма да съм съдия!
Снимка: БТА

Вицепремиерът и министър на отбраната Красимир Каракачанов коментира, че според него правителството не трябва да пада.

Още по темата

Той уточни, че днес следобед има коалиционен съвет с колегите си от Обединените патриоти, на който задълбочено и конструктивно ще обсъдят въпроса с евентуалната оставка на Валери Симеонов.

"Всички ме сочат мен и казват от Каракачанов зависи. Понеже днес говорим за 125 г. ВМРО, в историята ВМРО е имало два пъти шанс да сваля правителство. Единият път е 1923 г., тогава го свалихме. Сега е друга ситуацията", коментира Каракачанов цитиран от БТА.

Той настоя, че "Обединени патриоти" трябва да работят по поетите от тях ангажименти и добави, че не е влязъл в политиката, за да бъде съдия.

"Една година и половина се правих на "синя каска", опитвам се да балансирам между някакви настроения. Оттук нататък губим много време. И вместо да се занимаваме с нещата, които са заложени в програмата на Обединени патриоти - по темата с нелегалната емиграция, битовата и циганската престъпност, демографската криза, година и половина се занимавам с глупости. Честно казано, стига толкова. Ако ще работим, да работим. Ако някой иска да се кара, да се кара. Аз не съм влязъл в политиката да бъда съдия, влязъл съм в политиката да върша някаква работа. Който иска да има здрав разум и да преценява, че общото, националното е по-важно от личното его, да си направи своите изводи, аз съм си направил моите. Аз повече ролята на "синя каска" няма да играя", заяви Каракачанов.

Протестиращите майки се борят за правата на своите деца и мисля, че правителството направи много за тях - допълнително 150 млн. лв. Ако аз получа 150 млн. лева за армията, ще бъда щастлив, допълни още той.

Каракачанов участва в церемония по честването на 125 год. от създаването на ВМРО и в поклонение пред Паметника на българските революционери от Македония, Беломорска и Одринска Тракия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много точно го каза някой долу, не може протести от по 200 човека пред жълтите павета да свалят правителства. Ако ви стиска да сваляте правителство, зарежете работата си, блокирайте държавата и излезте на площада едно море от 300-500 хиляди човека. Само за международния имидж на страната има безкрайно много вреди от предсрочни смени на правителства.
28
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** как каракачанката ще пусне кокала ? - той едвам сега го докопа !Нисши ,По- нисши, Най- нисши с-ва !Нагли , Арогантни ,Безбожници
27
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На все повече хора им е чудно как ВЪОБЩЕ си НЕЩО ??? То трябват топки, мъжество , достойство и отговорност....но при Опитомените псевдопатриоти дефицитът е стряскащ!!
26
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да извикат отново Мишо Шамара, той е голям социалист и опозиционер на ГЕРБ.
25
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По времето на комунистическия диктатор Тодор Живков немахме тоалетна хартия и банани, но вече сме в ЕС и имаме в изобилие тоалетна хартия и банани и патреоте имаме даже.
24
3
 
21
 
! Отговори
Циник преди 5 години
като гледаме резултатите от 10 годишното управление на герб, ако сложим стадо дресиране май муни в парламента, имаме по-добре шансове, по-зле със сигурност няма да стане
23
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
каракачанов преди години предсказа обезлюдяването на странджа за да я заселим с бежанци....ХОП дойде на власт и се почна коленето по странджа....
22
3
 
22
 
! Отговори
Azz преди 5 години
Брей,голям работар...брей. Не може да си върже връзките на обувките от шкембе....то е от много работа. Като захапаха кокала и на тиквата таш..подробностите млъкнаха всички ПУТреоти...
21
2
 
10
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
ВМРО - най-терористичната организация, пред броя на нейните убийства *** изглеждат като невръстни деца.
20
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи баш мутрата се изцепи че населението е лош материал, сидеров само за физиономия трябва да бъде изхвърлен камо ли да му коментираме "делата" , винкела се репчи на обременени от съдбата хора....и на всичко отгоре ни убеждават всячески че без тях ще настане хаос и какво сме щели да правим....време ни е за нова чумa!!!!
19
3
 
23
 
! Отговори
реалист преди 5 години
За тези, които спекулират, че ако ГЕРБ паднели щели да дойдат комунистите. ГЕРБ, ДПС, ОП, ВОЛЯ и БСП са комунисти. В парламента няма партия, която да не е с комунистическо потекло.
18
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
майките искаха пари - получиха пари. сега какво искат - да махнат валери симеонов и да сложат там карадаь. ами тогава ще им вземат парите и ще ги дадат на тютюнопроизводителите. ха малко се поспрете,де.
17
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало Русенскио Македонец по леко с работата че като те гледам как си отслабнал още малко ветъро ше те отвее бе. Докато кокала ти беше далеко съвсем друга псен пееше сега когато си го залапал напрао не пееш а ревеш. Гледай да си изкарате мандато целио че парламата ше го гледате през кривио макарон Ти Балевски и Ямболията.
16
2
 
23
 
! Отговори
V преди 5 години
Тоя ако паднат от власт къде ще ,,работи,, ? Кой чорбаджист ще го вземе ? А гербавите ? Те кога ще получат възможност да се докажат в частния сектор ?
15
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов в затвора!!!
14
4
 
24
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Разваляйте мутро - олигархичната седянка. За 10 г НИЩО добро не сте направили. Оставка!!!
13
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има си избори, там се решава кой да управлява. БСП с разни групички от 200 човека и помощ от Масква пак искат да ни оправят
12
3
 
23
 
! Отговори
месара преди 5 години
вие ако тепърва ще почвате да работите, по-добре си събирайте калинките и изчезвайте. Достатъчно време ни изгубихте в нищоправене.
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каракачанов е регистриран като агент от Шесто управление на ДС (това е политическата полиция) през 1989 г. с псевдоним Иван.
10
26
 
11
 
! Отговори
Никога БСП преди 5 години
Трудно, лошо, с Бойко сме! На червените много дълго сме им яли лаййната!