Пактът за миграция на ООН – опасност за Европа

Джамбазки: Този документ застрашава националната сигурност
51

Австрия няма да подпише изготвеното от ООН световно споразумение за безопасна и законна миграция. Правителството на Себастиян Курц е против текстове в споразумението, които предвиждат членове на семействата на мигранти да пристигат от чужбина, мигрантите да получават образование и здравни услуги, както и да се преселват хора, които страдат от промените в климата.

Още по темата
САЩ, Унгария и Австралия също отхвърлиха споразумението, което беше прието по принцип през юли от всички 193 страни членки на ООН. Окончателното подписване на документа е предвидено да стане през декември.

Договорът не е задължаващ, а българският евродепутат Ангел Джамбазки каза, че е този документ потвърждава опасенията му, че се опитва да се легализира миграцията, подобен термин се вкарва и той сега иска групата на "Обединени патриоти" да излезе с общо становище и да настоява в Министерския съвет България също да не подписва този договор.

"Ако си позволим да отворим път за легална миграция, това означава да се съгласим една непрекъсната река от хора да минават през нашата територия. И нещо повече, ние ще се задължим по текстовете на този документ да осигуряваме инфраструктура за това, да осигуряваме медицинско обслужване, образование, да събираме разделени семейства - ще се задължим да бъдем етапна станция, помощен персонал по пътя на великото преселение на народите", настоя Джамбазки в студиото на "Денят ON AIR".

Той беше категоричен, че това застрашава българския национален интерес. Джамбазки каза още, че такова нашествие би застрашило устоите на страната ни и тези на Европейския съюз.

"За мен е огромна опасност, защото легалната миграция означава да отворим широко вратите. Как ще ги различим кои са легални и кои не са?", попита Ангел Джамбазки от ефира на Bulgaria ON AIR.

Евродепутатът е категоричен, че скандалът с Държавната агенция за българите в чужбина е атака срещу ВМРО и се аргументира, като обясни, че българското гражданство се получава след няколко проверки, а агенцията издава само един документ за това. Според Джамбазки зад тази атака стои ДПС.

Видео с целия разговор вижте на сайта на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


51
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обединените паспортаджии (ОП) са по-голяма заплаха. Срещу 5000 евра са раздали десетки хиляди български паспорти на шиптъри от Македония и Косово.
20
2
 
32
 
! Отговори
extremist преди 5 години
КВО Е ТВА "ЛЕГАЛНА МИГРАЦИЯ" ? В КОНГО ТАЯ ГОДИНА РЕКОЛТАТА БИЛА ЛОША, СЛЕДОВАТЕЛНО КОНГО ДА СЕ ИЗНАСЯ НА ХРАНИЛКА ОТ ЕВРОПЕЙСКИ НИВИ; НЯМА ДА СТАНЕ - НЕ ПОДКРЕПЯМЕ
19
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 23Не във договорът който ти определи за безопасен се задължават подписалите го да осигуряват добри условия за живот на некви от Африка защото им било топло,студено,депресирани са, такова им се бяло момиче и още куп други глупости.И това никога няма да спре.Очевидно е че не искаш да задоволяваш африканците защото имаш голямо сърце а защото искаш да те опрашват.Едно време и римските сенатори така са разпаднали империята-поканили са си милиони чернички работници да им оправят задното дворче.
18
26
 
6
 
! Отговори
2018 преди 5 години
Стига е лъгал и плашил този ***! Истината е, че НИКОЙ от тези мигранти не желае да остане в БГ! И да ги оковем, пак ще избягат от тук...Защото...вие си знаете защо!
17
25
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Партията на това злобно недорасляче продава за "жълти стотинки" бг паспорти на който може да плати, тръгнал най-безочливо да плаши простия матриал с глупости. Кой е по-опасен, бе? Пакт подписан от 193 държави, или вашата долна предателска далавера да продавате европейски паспорти. Колко хиляди емигранти узаконихте вие само на база едно условие - да си платят?
16
25
 
8
 
! Отговори
Без полза преди 5 години
Този празнодумец е евродепутат, който с нищо не е допринесал за доброто на България. И отгоре на всичко говори глупости. В България е налице повсеместна корупция, кражби, продаване на паспорти и гражданство, но той не казва нито дума за това.
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Европа няма нужда от имигранти! И то разни черни и дивашки индивиди! Достатъчно сме си шарени от към етноси тук!А тия ще се множат като мишките! И бъдещите поколения.Ще имат проблеми с тях! Да си стоят там!
14
12
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво!Точно така,патриотите бяха натопени и сготвени,това е истината!Пак ще гласуваме за тях!
13
10
 
7
 
! Отговори
OSMAN AGA преди 5 години
AXMAK ZARADI FAMILNOTO IME TI PLASHTAM 4LESKIA VNOS NA DPS
12
20
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Патриот си като Построиш инфраструктура ,като създадеш държавна машина която работи и я оставиш на поколенията ,като създадеш работни места С цялото ми уважение тоя цаисат *** какво е създал ,освен да всява омраза и да взема хиляди евра месечно в Брюксел благодарение на някой заблудени индивиди в България ,които го пратиха там ?
11
4
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ми тя тая Захариева е някаква *** лесбийка.Не разбирам защо просто не я сменят с някой нормален човек.Тя има голямо бъдеще като водач на ЛГБТ група или в Африка например ЮАР да освобождава братята и по душа.
10
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да,това би означавало катастрофа в национален мащаб.Ще има грозни сцени-изнасилвания,убийства,побоища,заклани брутално хора.И това ще е ежедневие.Полицията ще е безсилна.Как ще събират доказателства че поредната група чернокожи клошари дошли от другият край на света са именно тая която е извършила конкретно убийство или изнасилване.Разни радикални ислямски групировки предимно от бедните райони на Бг ще започнат да призовават за халифат.Какво ще ги спре?Петте ни танка и двата самолета?Хах.
9
30
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Джамбазки се загрижил за българския НАЦИОНАЛЕН интерес... Да се смея ли, да плача ли?Какъв национале интерес, като ние сме васална държава, подчинена на тези, които плащат на Джамбазки. Нали правото на ЕС е над българското. Когато ЕК и ЕП кажат "ние го подписахме", какво ше прави Джамбазки? Ами ще слушка, защото иначе няма да папка!И под дъгата ще мине, ако трябва! Той да не е обикновен човек, като нас - той е евродУпетат!
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
българското гражданство се получава след няколко проверкиПроверките ако са фиктивни от МВР и ДАБЧ само ги подписва и подпечатва. В МВР е по-голяма корупция от ДАБЧ,
7
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая захариева лъже за ИК,сега лъже и за пакта!
6
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Набийте го това в тик-вата на Захариева, щото според нея няма нищо страшно!
5
29
 
10
 
! Отговори
Jonny Walker преди 5 години
Не знам защо господинът е толкова притеснен от бежанците, които няма да дойдат, а не от българите, които си отиват.
4
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз вече казах,че Захариева пак лъже за пакта!
3
20
 
12
 
! Отговори
Д преди 5 години
Този др работа няма само дрънка по телевизии да се намери жена деца
2
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А ромите оставаттях не могат ги изгони