Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!

И обеща: Кметовете на БСП ще се придържат към най-ниските данъци
10 ное 2018 14:55, Анисия Иванова
405
Нинова уверена: Аз съм алтернативата на Борисов!
Архив: Булфото

Аз съм алтернативата на Бойко Борисов в областта на политиките. Така отговори лидерът на БСП Корнелия Нинова на въпрос иска ли да бъде министър-председател.

Пред "Дарик" тя коментира и искането на прокуратурата за снемането на депутатския имунитет на Елена Йончева, като нарече странни обвиненията за пране на пари.

Още по темата

Според нея Йончева разполага с документи, които водят до изводи за корупция, свързани с трасето на пътя, където стана катастрофата край Своге и попита защо властите са проспали тази цялата документация.

Нинова попита още как строители ще попречат на депутати от БСП да влизат в НС във връзка с искането на социалистическата партия да се направят проверки за строителството на пътища и допълни, че Строителната камара е поставила искането да не се извършват такива проверки. На въпроса дали Елена Йончева да бъде номинирана за евродепутат, Нинова каза, че е рано за подобен разговор.

Пактът за миграция на ООН бе също тема на разговора. Соцлидерката посочи, че в него има текстове, които категорично не могат да бъдат приети. И като пример даде заложеното в документа, че се изравняват статутите на имигрантите, бягащи от войни и икономическите имигранти.

Нинова критикува промените в местни данъци за автомобилите и посочи, че е посъветвала кметовете на БСП да се придържат към най-ниските ставки за данъците.

"Ако управляваше БСП, щеше да е различно: финансирането да върви с промяна в моделите“, категорична бе Нинова. "Не просто наливане на пари, а даване на пари с ефект, който да стигне до хората“, допълни тя.

Корнелия Нинова каза още, че до края на годината ще тръгне и телевизията на БСП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


405
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
243
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алтернатива си само на Кравата Пенка
242
5
 
7
 
! Отговори
Джу Кондю преди 5 години
Елена Йончева наистина трябва да бъде Евродепутат. Тя е прибрала в левове от депозити в КТБ достатъчно през офшорни компании и на тъмно. Време е да излезе на светло, да получава дъстатъчно и то в Евро.
241
8
 
1
 
! Отговори
бивш седесар преди 5 години
До ГробокопачАбсолютно правилно казвам го като бивш седесаркойто ще гласува за БСП
240
0
 
5
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Не се съмнявам в Червената Златка. Трябваше да я поканят в Биг брадър да ги разбие ... и после Бойко
239
6
 
2
 
! Отговори
To6ko56 преди 5 години
Другите като са страхливци ??? Време е за промяна, а страхът е голям.
238
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лицето Александър Томов доста често се мярка по протести срещу правителството, а в същото време би трябвало да е с постоянен адрес в Централния Софийски Затвор. Със сигурност се ползва с протекции в БСП и прокуратурата.
237
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
само да Ви кажа, че като излязат далаверите на ГЕРБЦветан Василев от КТБ ще бъде като първолачепред професорите по далавери от ГЕРБначело с Винеету , Цветан Цветанчо и Цецка мамата на нацияатаЛилето,Добрев, оня Дончев с кривата устаМосков дето кара без коланвсе банда крадци
236
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацаров тая нема ли да я прибираш вече?
235
14
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
естествено че е алтернативапоне е наясно с проблемите и има плана за реализацияза разликаот глупендерите индианци Боко,Цуции тяхната програмакрадиданъците вдигайтоз *** народ го гърбии после почивка в някой данъчен раккто Искров след КТБза народа да плаща планината от дълговеафрикански заплатии европейски цени в магазините
234
2
 
13
 
! Отговори
Джу Кондю преди 5 години
А, така Корни. Дърпай обществото назад и така за твоите хора ще има пазарна, а за другите най-много базарна икономика.
233
2
 
11
 
! Отговори
Гoшу преди 5 години
Ко речи, ко?
232
1
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Крайсамо дето лъжите ти немат Край..
231
1
 
17
 
! Отговори
32 преди 5 години
Скоро гнусната крадла Нинова ,ще започне да посещава Прокуратурата и да отговаря за далаверите.....
230
0
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
копае с/у държавността!..Дори за куриоз ,когато са извън властта са много по-опасни,защото тогава ги обзема завистлива свирепост.
229
10
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До Изнервен,който каже:-"Стига с тия 10 години управление на ГЕРБ, червен кауун. Кретенн ли си, та не можеш да сметнеш, че са само 7."?!?!?!?!Ти изобщо прочете ли какво написах?..-Да ти го припомня:-"Това,обаче,което РАЗЯЖДА устоите на държавността в последните 10 години,се нарича "пп герб" и ЛИЧНО НЕЙНИЯ ПРЪВ ръководител,известен сред народа с прозвището "Боко Тиквата"Та къде видя че става въпрос за "управлението"?!?!ГРОБ е основана 2006-та и от тогава дали на власт,дали в опоз. КОПАЕ с/у
228
3
 
17
 
! Отговори
Край преди 5 години
Никога не съм гласувал за Борисов ОБАЧЕ при цялата му необразованост е за предпочитане пред майката на Рафаело.
227
3
 
11
 
! Отговори
Край преди 5 години
Алтернатива си на Борсов колкото Волен на Доган. Как не ви НАЛОЖИХМЕ едни мажоритарни избори в два тура и да ви изметем и едните и другите.
226
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това, че ти си алтернативата е по-трагично, дори от това, че ни управлява пълен ***.
225
3
 
14
 
! Отговори
Айде у панделатааааа преди 5 години
Първо Перачката на пари на Съргей , после Корни каруцарката .
224
1
 
15
 
! Отговори
Да Корни... преди 5 години
Твоята алтернатива е само панделата.Моли се само да не гласуваме падане на давността върху "Нечестните приватизационни сделки".А, това е на ход!