Нинова се кълне: Нямам съглашателство с Радев!

Държавният глава е най-дисциплинираният човек, посочи тя
Обновена: 19 ное 2018 16:19 | 19 ное 2018 15:37,
149

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Червената шефка Корнелия Нинова отрече да има съглашателство с президента Румен Радев за сваляне на правителството. А самия държавен глава тя определи като най-дисциплинирания човек, когото познава и който не е отстъпил от предизборните си обещания отпреди две години.

След извънредно заседание на Изпълнителното бюро и ръководството на парламентарната група тя за пореден път поиска оставката на цялото правителство и пресрочни парламентарни избори.

Според Нинова правителството на Бойко Борисов е вредно, създава нестабилност в държавата, в цели системи - социална, образователна, в икономиката.

"Искаме предсрочен вот, не се притесняваме от него, доколко сме готови - хората ще кажат с гласовете си", добави тя.

Нинова припомни, че в Конституцията са разписани процедурите и сроковете при преждевременно подаване на оставка на кабинета.

"Парламентарната група на БСП, въпреки оставката на вицепремиера Валери Симеонов, както и досега, няма да се регистрира в пленарната зала и да осигурява кворума", отсече тя.

Единственото изключение щяло да бъде при обсъждане на отмяна на данъка за старите коли, по-ниско ДДС за храни и лекарства, преизчисляване на пенсиите.

Корнелия Нинова потвърди, че парламентарната група е предоставила кола и шофьор на Елена Йончева, защото има притеснения и за да може тя да се чувства спокойна.

"За да приема това предложение, имам определени опасения", коментира и самата Йончева, без да влиза в детайли.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


149
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
116
1
 
5
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България: Р.Овчаров-милионер; *** Нинова-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер; В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още над 200 червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват!
115
2
 
6
 
! Отговори
пенсионер преди 5 години
БСП винаги са готови за предсрочни избори,само че народа не е готов за тях!Всеки път едно и също-искаме,искаме....и накрая гледат като ***.Мине година след изборите,и пак наново.И така до кога?
114
3
 
6
 
! Отговори
Георгиев преди 5 години
За тези които се питаха и още се питат - "Защо и викат Госпожа Лъжа ?"
113
1
 
4
 
! Отговори
Мильо филибето преди 5 години
До Льонката ЙончеваМоже, но трябва да си с гръб към мен.
112
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
червена бозаиска им се да управляват държавата, но могат само да командват и да крадат народа.
111
5
 
9
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 5 години
*** очевидно играе в един отбор с Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно е, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече два пъти поред на избори.
110
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия не усещат ли колко са смешни вече ? Или просто са безумно нагли ? Вместо да затваряте пътища , трябва да отидем и да ги избием до крак на площада пред парламента.
109
2
 
1
 
! Отговори
?!? преди 5 години
Щот те са пионките!
108
5
 
21
 
! Отговори
Андрейчо преди 5 години
А на мен ми е интересно как БСП-арите повярваха на СДС-арката Нинова и освен това й повериха съдбата на партията си ?! По-голяма "фурнаджийска лопата" от Нинова не сме имали в нашия политически живот!Не оравителството на г-н Борисов е вредно,а САМА ТА ТЯ И НЕЙНАТА КОХОРТА ОТ ОХОЛНИ И ПРЕБОГАТИ "СОЦИАЛИСТИ",спечелили по нечестни начини състоянията си са вредни за страната и обществото! И имат нахалст вото да се ровят в раните на хората?! Какво можем да очакваме от вас освен нови грабе жи,лъжи...
107
5
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ПАПАГАЛА НА ПРЕЗИДЕНТА !!
106
6
 
34
 
! Отговори
Hafen die Wahrheit преди 5 години
Хора разбрахте ли, че президента покани Борисов, а секретарят му отказал да го приеме!На *** май повече му харесва да е медийна звезда, отколкото президент!
105
32
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Корнелия Нинова е един от добрите лидери в лява България затова когато има избори аз лично ще я подкрепя защотото в нея намирам една честност и точност в това което говори в народното събрание .
104
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само за 2017 година 6 000 български граждани са разпределили, разбирай откраднали 7 млрд. лв.Познайте от коя партия са ?
103
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЧЕРВЕНАТА БАНДА ОБРАЛА НАРОДА СИ БУДИ ПОГНУСА И ОТВРАЩЕНИЕ.
102
6
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А КВО РЕЧИ ЗА ТЕХНОИМПЕКС И ПРОИЗХОД НА КАПИТАЛ- ХАЙДЕ МАЛКО СПОМЕНИ - ПЕРИОДА КОГА ТЕТКА ПРИВАТИЗИРА- 1 ДЛ Е 3000ЛВ, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3 ДОЛАРА, МИН ЗАПЛАТА 2700ЛВ НЯМА И 1 ДЛ- 12 ФАЛИРАНИ БАНКИ ОТ ДЕМОКРАТИЧНАТА ЛЕВИЦА- ТИЯ РАЗБИХА ЖИВОТА НА ДЕСЕТКИ СТОТИЦИ ХИЛЯДИ, НО НЯКОИ СЕ СЪБУДИХА С ПОДАРЪК СТОТИЦИ ЗАВОДИ, ФИРМИ И ХОТЕЛИ- Е КАК СТАНА ТАКА.
101
7
 
34
 
! Отговори
г-жа лъжа преди 5 години
БСП заявяват, че подкрепят протеста за цените на горивата, а доколкото знам съпругът на Корнелия Нинова е шеф на ценовата политика в "Лукойл".
100
5
 
37
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОТВРАТИТЕЛНА ЛЪЖКИНЯ!!!НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ТОЛКОВА СУФЛИРАЩ ЛИДЕР НА БСП КОЙТО ПОВТАРЯ ВСИЧКО КАЗАНО ОТ ПРЕЗИДЕНТА!!!
99
7
 
36
 
! Отговори
Перко преди 5 години
Пък хубавица бе! С тоз влажен поглед. Симпатизантите с алцхаймера направо се подмокрят.
98
7
 
29
 
! Отговори
Накратко преди 5 години
Тая за власт и пари е готова на всичко.Тая и президента се съгласуват с ония от москвето.
97
8
 
33
 
! Отговори
Курнелия - ликвидира преди 5 години
*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва - България!!!!Ще допуснем ли това?