Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София

"Отгатнете кой е поръчител на тези суперпродукции"
23 ное 2018 20:20, Анисия Иванова
194
Радев: Внушават, че съпругата ми е автоджигит из София
Снимка: БТА

Зачестилите пътно-транспортни скандали, в които бива въвличано моето семейство и които се раздухват в медиите, няма да се превърнат в индулгенция на управляващите за техните безобразия. Това може да има някакъв временен ефект и да се скрие разломът между управляващите и обществото, но това няма да трае дълго, подчерта президентът Румен Радев след представянето на Всеславянска антология на поезията в Централния Военен клуб.

Още по темата

"Има леко ПТП с екскортиращ автомобил от моята охрана. Екипът е действал изцяло според разпоредбите на закона и инструкциите за НСО“, каза държавният глава, цитиран от прессекретариата на президентството.

"Но може би ви прави впечатление, че много зачестиха тези ситуации? Сигурно си спомняте, че се внушаваше как съпругата ми "шпори“ мерцедес на НСО като някакъв автоджигит из булевардите на София. Спомняте си и режисурата в Харманли, която целеше да изкара баща ми автохулиган. Да добавим и последните случаи“, коментира Радев.

"И винаги, всеки път в тези ситуации има някакво видео, което се пуска в мрежите – или от общински камери при грубо нарушение на правилата за работа с подобна информация и нейното съхранение, или от случаен свидетел с интересно минало. Мобилизират се министри да се хвърлят по студията, нагнетява се медийна истерия. Сами можете да отгатнете кой е поръчителят на тези суперпродукции“, посочи още президентът Румен Радев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
15
 
23
 
! Отговори
Резиденто преди 5 години
Как автоджигит бре,таман щях да я уча на самальота,ама ме направиха президент и неуспях!Сега шием рокли за следващия папа!
25
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До гробокопача. Ставаш смешен с твоите конспирации. По цял ден ти четем глуп.остите под всички новини - не разбра ли, че не хващат дикиш?
24
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Нинова я пооблъскаха няколко пъти. С такси май беше.С такива подлости опозиция не се надвива. Към еднопартийно управление вървим май.
23
11
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е важно била ли е Деса в мерцедеса. Трябва ли двама офицери да разнасят рокличките й из София и колко струва тя на данъкоплатеца
22
16
 
38
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 5 години
Е, тоя май вече е време да се прибира в казармата. Как не му стана неудобно постоянно и толкова грубо и грозно да плюе по държавата си? А бе, партенка миризлива, ами за дереджето ни огромна вина има и партията, която те издигна - една дума за това не сме чули от теб.
21
18
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ало президентчето, никой нищо не внушава. Внушението го прави лично твоята съпруга с постоянните си изцепки заради манията да се прави на първа дама и принцеса. Когато си от село като теб и Деси се дръжте нормално като селяни, не се правете на аристократи.
20
15
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 13Ами Московски искаше "медиен комфорт" за инцидента, който сътвори с детето си. Сега и Горанов иска да не му нарушават "личното пространство" за безплатното жилище, което му предоставил кръстника му. А Презинента може за дреболии да се пише с дни и да се пресилват нещата и Цветан Цветанов да ги коментира.
19
15
 
31
 
! Отговори
Дългата Деси-златна преди 5 години
Дългата другарка на Руми Радев - Деси ще ни излезе златна. Да са живи и здрави данъкоплатците. Не знаех, че тя е била толкова ценно национално богатство, че да я охранява НСО за 15000лв. месечно. В същото време много българи гладуват
18
14
 
21
 
! Отговори
Байфидан преди 5 години
Каква е тази беловласа аудитория? Това май са само симпатизанти на БКП и КПСС.
17
25
 
33
 
! Отговори
Изнервен преди 5 години
Този съвсем е превъртял. Едва ли не управляващите му правят постановки баща му да блъска инвалиди, а жена му да кара в насрещното, за да го злепоставят. Вместо да се засрами и извини той тъппо и грозно пак засрича изтърканата плоча за нещастния народ.
16
13
 
20
 
! Отговори
Хехе преди 5 години
На снимката лъщят много глави, от ум ще да е....Една най-лъщи, дето от много акъл пращи!
15
18
 
31
 
! Отговори
Koki преди 5 години
Деса Мерцедеса
14
12
 
5
 
! Отговори
Mito преди 5 години
Aroganten armeiski teater na bsp teroristite i na teroristite ot dance.....ot vnimanieto na bg izbirateli kam bg nationalen kapital v gratis koncessiite na bg prirodni ressursi kam offshorni chujdestranni falshivi monarhicheski investitori v rbg...ot razsipanata i izostavena bg darjavna sobstvenost na ministerstvoto na bg otbrana, na prahosanite bg miliardi levove v bg izstrebiteli i helikopteri v bg vazdushnata otbrana, koito sa razbiti, a niamat nikakvi plateni grajdanski zastrahovki, danaci
13
19
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простака Цецо си мисли, че е големата работа. Дръжки. Но за мат`ряла на Боко - става.
12
18
 
25
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Стига оправдания бе фантомас, нали си имаш срок на годност
11
19
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За "инцидента" на Московски завършил със смърт не се шумя толкова колкото за НСО и Радева.
10
17
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Същите, които организираха спектакъла `Иванчева`
9
12
 
29
 
! Отговори
Стани богат преди 5 години
Въпрос за 11 хил.лв!Къде Кат ще спре мерцедеса на Радева утре?
8
16
 
35
 
! Отговори
Хвърчолет преди 5 години
Да бе старшинка той и бащати не удари инвалида на кръговото, и втората дама не я назначи на два договора в министерството. Чакай момента и пълни пеленките докато дойде времето да се покажат доказателствата за рушветите ти за грипените.
7
24
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалък тип, още си мисли че е *** на БСП и не е стоплил че е президент вече