25 стотинки за час – нощният труд на полицаите. Толкова!

Какви пари получават униформените за извънредната си работа
Обновена: 30 ное 2018 16:06 | 30 ное 2018 12:30, Камелия Цветанова
166
25 стотинки за час – нощният труд на полицаите. Толкова!
Архив: Булфото

Трудът на полицаите през нощта е оценен на 25 стотинки. Толкова получават униформените, ако са на работа от 22 до 6 ч.

Още по темата
Ако са на разположение през този период получават отгоре по 10 стотинки. Това прави 80 стотинки за осемте часа през нощта.

Тарифата е определена със заповед на предшественика на настоящия МВР шеф Младен Малинов - Валентин Радев.

Така че не е чудно, че полицаите от години недоволстат затова, че когато работят в тъмната част на денонощието взимат най-много 2 лева.

Ако са дежурни на официални празници, независимо дали извънредно или планирано, служителите на МВР взимат двойна надница, обяснява ресорният министър Младен Маринов в писмен отговор на въпрос на депутат от опозицията.

Хората в системата с научна степен, с дисертационен труд, получават допълнително за степен "доктор" по 60 лв., а докторите на науките по 90 лева.

Полицаите взимат и по 2% отгоре за всяка година стаж, но не повече от 40 на сто от възнаграждението им.

За изпълнение на специфични служебни дейности през тази година някои от униформените са взели допълнително 190 лева.

За извънреден труд също се плаща. В този случай се начислява още половин надница над редовната им, обясни МВР шефът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


166
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
20
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Аз ще кажа, бият хората, които се борят за нормално съществуване, а както се вижда и тяхното не е много нормално. Но те имат власт, много са, имат оръжие, да се обърнат за по нормално съществуване към парламента, там им един горанов, той живее в апартамент за половин милион и убеждава всички, че това е нормално, а за другите по 25 стотинки. Полицаите да направят нещо. Не мога да ги мисля и тях.
91
13
 
10
 
! Отговори
аз преди 5 години
вдигнете им заплатите, за да си вършат работата както трябва.
90
7
 
22
 
! Отговори
Избирател преди 5 години
Полицаите имат 800лв основна заплата плюс 2% за всяка година. За да станеш полицай трябва да имаш средно образование с.диплома минимум 3.5 оценка. Не плащат осигуровки-ние плащаме на държавните служителиВзимат по 20 заплати при пенсиониране на 56 години и продължават да работят като охранители. Дрехи и пари за храна, безплатен транспорт. Има хора с тежки професии и образование и получават половината
89
3
 
26
 
! Отговори
лошо преди 5 години
А вия хора знаете ли че полицаите не плащат осигуровки и данъци а ползват всички социални блага и привилегии,с две думи народа ги издържа изцяло те не допринасят за осигурителната и данъчна система системата с нищо само получават не заслужено.
88
4
 
30
 
! Отговори
Те преди 5 години
Обикновените хора който работят през нощта също взимат по 25ст.но работят не пазят проститу.тки ,сводници и дилъри.
87
4
 
22
 
! Отговори
qwerty преди 5 години
А колко им плащат на месец да лежат вкъщи от 50 до 66 години.
86
4
 
8
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Системата е перфектна, както гледам на снимката едните некадърници полицаите пазят другите некадърници протестиращите мрънкащи недоволни граждани и работници!!!Велики и всемогъщи са англосаксонските корпорации и монополи!!!Агент Фил Дохърти!ЦРУ!!!
85
0
 
16
 
! Отговори
истина е преди 5 години
АМИ ТЕ ЗА ТОВА СА НА ЧЕЛО НА ВСЯКА БАНДА !
84
4
 
1
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Реално погледнато доходите на българите се вдигат, но трябва да се отчете и факта, че балканския български народ е вечно мрънкащ и недоволен, и иска винаги повече, отколкото реално дава!!!Селяни прости, пак взе да шава гюлето в главата и ми се обостри биполярното шизофреидно разстройство, вече няма никакъв лек за тази болест!!!Агент Дарси Кейтър!ЦРУ!!!
83
5
 
23
 
! Отговори
избирател преди 5 години
Госпожи и господа,нека бъдем справедливи.Тези служители също са хора и заслужават достойно заплащане за труда си.Друг е въпроса.че голяма част от тях продължават да работят и да се държат,като милиционери.Вероятно школата е още стара,в угода на другарите по високите етажи на властта .....Знам ли?!
82
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали бранеха депутатите от народната любов, сега да си сърбат попарата.
81
0
 
18
 
! Отговори
т преди 5 години
Полицията да застане до народа и мисля ,че всички ще спечелят ,освен власта!
80
1
 
7
 
! Отговори
Аз реших преди 5 години
Уф, 1.30ч.1, студ, не ми се работи, оскъдица от теми. Гася кампютъра, прибирам се, паля колата, взимам жената и на вилата, там бая сняг е натрупал. Взел съм 2кг. пресен джолан, домашен, бело винце, кавърдисвам месцето, след това в тавичката с водичка малце, и пиперче, лучец. ЧАО ВИ!
79
1
 
9
 
! Отговори
т.п преди 5 години
Просто трябва и полицията да стане с народа и всеки да си каже какво го боли... и на тях ще им се обърне внимание ...такмо малко да изтръпне власта
78
2
 
24
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Изкуственият балон ГЕРБ вече се пука по шевовете, защото не може да отговори на очакванията на 85% от хората, които работят на заплата или са пенсионери!!!Стига се дотам , че един лъжепатриот да казва на протестиращите майки , че са нагли, да им се привиждат разни сценарий , за това че хората вече не издържат на високите цени на монополните горива!Бнковата офшорна българска демокрация е в криза!!!Агент Арвен Бонър!ЦРУ!!!
77
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нека искат ама пари няма, данъкопатлеца избяга на запад и още ще избягат ще останат само *** да плащат данъци и ушевите ще получават заплати. Като не знаят че трябва да служат на народа сега ще служат на *** срещу 20 стотинки на час.
76
4
 
13
 
! Отговори
Абе преди 5 години
Всъщност е +25 стотинки на час, за нощен труд, тъй като не е извънреден, а напълно редовен, поради естеството на графиците. Не работят повече часове от останалите в месеца (в противен случай се плаща извънреден труд). Плаща им се +, просто защото е.. през нощта.
75
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това постижение на герб е нищо в сравнение със смъртността. При първия кабинет на ГЕРБ бяхме на 19-то място, при втория 9-то, сега, при третия вече сме втори след Судан, говоря класация от 200 държави... Герб са българоубийци. Нагли и безцеремонни..
74
0
 
13
 
! Отговори
Василев преди 5 години
Погледнете и от страната на полицаите, когато виждат, че само с една далавера някой си оправя живота, защо те да се напъват и да си вършат съвестно работата!!!А и прокуратурата винаги защитава крадците олигарси слуги на световното еврейско правителство!!!Агент Изи Хайковел!ЦРУ!!!
73
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тва им е много. Нощен труд ли му викат вече на спането? Ако е тъй и аз ще забогатея, всяка вечер като си лягам да спя ще искам да ми се плаща като нощен труд