Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов

Положително за България е да има завършен мандат но в името на ясни приоритети
Обновена: 4 дек 2018 09:51 | 4 дек 2018 07:00, Елка Василева
209
Царя: По-добре кабинет на малцинството пред оставка на Борисов
Симеон Сакскобургготски. Снимка: архив, Булфото

Да има правителство на малцинството и Бойко Борисов да не подава оставка, а да завърши мандата си. Това предложи Симеон Сакскобургготски в интервю за "24 часа".

Той обясни, че е положително за България да има завършен мандат, дори с подкрепа от различни политически сили, но в името на ясни приоритети.

Не е необходимо свалянето на правителството, защото много често то не води до някакви специални промени, смята Царя. А със завършването на мандата щяло да има приемственост и перспектива за по-трайни инвестиции.

Вариантът с правителство на малцинството не води непременно до задкулисие, категоричен е Симеон.

Той обясни, че ГЕРБ може да договори подкрепа за ключови теми, за “червената линия”, за които правителството да знае, че има гръб в парламента.

Преди време за подобен вариант заговори и ДПС като изход от кризата на ГЕРБ с коалиционните им партньори от “Обединени патриоти”.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
160
0
 
7
 
! Отговори
Един от Дивия Запад преди 5 години
Седя си начиИ чета декларация."Царят" ни съветваКое е демокрация.А комунистите правятКапитализъм.България е страна,На развития постсоциялизъм.Аз, разбира се, се спасих от там,И вече не би трябвало туй да го знам.Но чета по нощите и яд ме обхващаТия д.е.б.и.ли съд ги не фаща.Щото и съдът е от тях,И не знаят и съвест и грях,Всичките са депутатиМаат кифтета и грабят заплати.А който не може да сричаПРЕЗИДЕНТ НА РБ се нарича.А т.ъ.панар.и без визия,Са правителствоПо БГ телевизия.
159
2
 
5
 
! Отговори
Аз Клавдий преди 5 години
Няма място в медиите да се дава трибуна на този политически труп, мнението му едва ли е важно за някого а и струва разцепена на две стотинка...
158
2
 
6
 
! Отговори
Щирлиц преди 5 години
Мадридски другарю,стига пробутва тези приказки за инвестиции.30 години ще станат вече,и ни ....скъсаха от инвестиции,че и продължават.Бъди благодарен на червената банда,която те върна обратно в България,та и ти да се облажиш от "инвестициите" на деМонокрацията.
157
2
 
4
 
! Отговори
А най добре преди 5 години
С ДПС и кражби за милярди.А и 800 дена за превръщането на народа в роби , с господари олигарси и соколи.Само сметнете БТК , НЕК , Външен дълг , Цялото черноморие и за капак , един амбицьозен младеж с наднормено тегло и медийна свобода.
156
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Борис 3 не е бил лош цар,но някой от запад го уби" - Първо, може да и да не е бил лош цар, но това не означава, че е бил добър! Второ, никой не го е убивал, просто е пукнал, защото се е уплашил - знаел е какви ги е сътворил, виждал е, че Хитлер губи войната и, съвсем основателно, се е страхувал от възмездието.Кривоносите са проклятието на България...
155
9
 
14
 
! Отговори
РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ преди 5 години
Защо въобще се дава трибуна на този задремал вампир!?
154
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя изкуфял крадец преди няколко дни ни убеждаваше,че ако има оставка нямало нищо страшно така било в демократичните страни и даде за пример италия,сега ни ужеждава ,че оставка не трябва да има.
153
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако си мислите че има партия несъздадена от комунисти в б...я значи сте наивници
152
3
 
6
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
До 160Ко речи?Май хашиша ти е в повече а?
151
9
 
14
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Кой червендалест ******се представя за бай Иван? Та царят е прозорлив и в кондиция за разлика от много политици.Корнелия и сие комунисти клатят лодката на Бойко,защото започна да ги настъпва по мазола за корупция и мафиотски изпълнения!Ядохме им попарата на каскетите.Баста,те са в историята,но имат да връщат много милиарди на държавата и народа.
150
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
той-ЦаряТ..казл!?
149
2
 
14
 
! Отговори
що е то? преди 5 години
До Бай ИванЦАР НА РЕПУБЛИКА?
148
4
 
23
 
! Отговори
Бай Иван преди 5 години
Алоооо, журналистите от Днес.бг:България е република, няма цар.
147
12
 
7
 
! Отговори
дядо Соци преди 5 години
Я си гледайте работата. Добро си ни е царчето.
146
5
 
8
 
! Отговори
Я па я...! преди 5 години
До Биби 140 Царя управи държавата, ама и държавота управи него. Ограбиха го до шушка. Ще живее на хотел , но в Мадрид няма да иде.
145
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
червените не крадат а грабятзащото държавата им е бащинияа народа - овце за стигане
144
4
 
15
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
откак Тиквун сътвори "Съвета на евромъдреците",на които плаща яки суми,и така наречения "цар" е "Главния евромъдрец",какво очаквате от него?-Да хапе ръката,която го храни?
143
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НА ВСЯКА С,ВИНЯ И ИДВА КОЛЕДАТАИ НА БОРИСОВ ЩЕ ДОЙДЕ
142
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на промитите червени казскети , като не им хареса някоя истина - и веднага започват да леят комунистическите си безумия Кой ще ми сложите вместо ББ ? *** и Доганчо ли пак ?Аре беакйте да се кланяте на мух-ля-сала-та мумия на ленинчо .
141
5
 
31
 
! Отговори
extremist преди 5 години
ИСКАМ ДА ЗНАМ КОГА БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЪДИ сакскобурга ЗА 800 ДНЕВНАТА ИЗМАМА.В КОНСТИТУЦИЯТА ПИШЕ ЧЕ ТОВА Е ИЗМАМА; ИМА И ПРЕЦЕДЕНТИ ПО СВЕТА