Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.

Държавата ни имала нужда именно от такива като него
21 дек 2018 15:37,
130
Карадайъ: Лидери като Доган се раждат веднъж на 100 г.
Архив: Булфото

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ посочи, че всяка година речите на Ахмед Доган се очакват от обществото и това е разбираемо. Той настоя и че лидери като Доган се раждат веднъж на 100 години.

Повод за коментара му стана словото на почетния лидер на движението, според който не трябва да има предсрочни избори, но България се нуждае от програмен кабинет.

Още по темата

"Личности като г-н Доган, лидери, на 100 години веднъж се раждат. Като държава имаме нужда от такива лидери", настоя Карадайъ.

Той уточни, че от движението неведнъж са говорили за предсрочни избори, но са добавяли, че и след тях нищо няма да се промени особено.

Карадайъ добави и че от ДПС работят сериозно върху програма за ускорено догонващо развитие на страната.

Лидерът на ДПС коментира и упреците на Патриотите, че е имало тежка сделка между ГЕРБ и ДПС за Закона за вероизповеданията и че техните промени не са били приети.

"Мисля, че националистите малко преекспонираха темата, но ние патриотите и национално отговорните партии направихме голяма крачка с приемането на закона за вероизповеданията", заключи Карадайъ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
5
 
6
 
! Отговори
Шифърът преди 5 години
Доган е обучаван да бъде лидер на българските турци с години! Нямал е свое мнение, давана му е линия на поведение, конкретни задачи за изпълнение с пълен последващ контрол. За всичко това той да бъде изграден, като лидер в тези среди е използван изключителен ресурс, след задълбочени анализи, на тогавъшните специални служби на България. Включително му е изграждано "име" с други сътрудници от техните среди, които са имали някакви лидерски възможности. Така, че може да му се има пълно доверие!
66
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anonimenЗащо? да не би да си подаваш данъчната декларация на турски? И сигурно като си поръчаш такси говориш на таксиджията на турски? Или той самият е турчин а ти други таксита не ползваш. Предполагам че данъчните им служби имат специални гишета в които специални служители говорят на турски и превеждат . Най - сетне разберете веднъж завинаги - не сте осмото чудо на света, изобщо никакво чудо не сте. Просто сте изключително нагли. Това е простата истина.
65
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До anonimenЩом живее в България е длъжен да знае. Ако ти живееш в Германия и не си научил немски дали някой ще те търпи? И ако обичаш, ако знаеш български пиши на кирилица.
64
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Карадайъ - типичен блюдолизец близкоизточен тип. Няма начин - властващите от тяхнаго брата трябва да бъдат четкани, иначе как ще вървим напред в кариерата. Това е ужасно. Нищо европейско, типично по ориенталски. И пак дращят закона за вероизповеданията. Пустият му закон, все нещо не им харесва. А уж най - важното е само да можеш да се молиш в джамията. Нищо подобно - за тях религията е средство за постигане на по - други цели. Ама де де ...
63
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
бе то и елементи от типа на Джак Изкормвача са пръкват веднъж на 100 години....Значи ли това,че ингилизите са имали нужда от него?
62
0
 
10
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Вицове.
61
0
 
12
 
! Отговори
akud преди 5 години
руски агенти не ни трябват , карадаяма то и ти си същия
60
0
 
14
 
! Отговори
хаха преди 5 години
Смях се дълго ....!
59
1
 
16
 
! Отговори
Край преди 5 години
Прав е -веднъж на 100 г. и само в Дръндар. Там е люлката на гениите. За това беше построен и замъка - Дръндарленд.
58
0
 
10
 
! Отговори
българин преди 5 години
Брей,че голям език,брей!?
57
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мустафа КардашиЪн!?-)))))))
56
0
 
18
 
! Отговори
Владимир Зидаров преди 5 години
Мустафа КраКрада , пардон Карадайъ , научи ли булгаристанския ?Щот нещо, май не го владее.
55
2
 
19
 
! Отговори
Карадайъ-неграмотен преди 5 години
Господин Карадайъ е един прекрасен нов председател на ДПС на тази проруска "не етническа" партия. Местан говореше прекрасен български и това някак си не пасваше на поста му. Виж Карадайъ ефенди го говори доста трудно и това е в пълен унисон с "не етническата" му същност...Всъщност представяте ли си колко малък е умствения капацитет на Карадайъ след като му поставха цели 5 заместника.
54
2
 
13
 
! Отговори
УФ?ФФФФ!!!!! преди 5 години
БАСТА! БАКТъН; КараДАйЪ!зНАЕТЕ много добре, че ДВИЖЕНИЕ за ПРАВА и СВОБОДИ е АНАХРОНИЗЪМ, както и Вашето говорене и ВЕНЦЕХВАЛЕНЕ на А.Доган. Прекалено много чуждици употребява и става противен- тупик? и др. ИМА ИЗКУСТВЕНОСТ в говоренето му.ЗА КАКВИ ПРАВА и СВОБОДИ "се борите"??ЩОМ сте БЪЛГАРСКИ граждани, можете да се включите в която искате партия, БЕЗ да наблягате на ЕТНИЧЕСКА група.
53
2
 
9
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 5 години
ПО-ДОБРЕ АМА ХИЧ ДА НЕ СЕ РАЖДАТ
52
0
 
15
 
! Отговори
Доган хидроинженер преди 5 години
Доган е умен мъж и във философията и в хидроинженерството. Държи за България , защото никой друг няма да му пълни така джоба , както българина. Да са живи и здрави данъкоплатците.Той много добре го знае това. А иначе е патриот
51
1
 
7
 
! Отговори
hasko преди 5 години
za uspeh trqbva mnogo( volq,qka rabota i diciplina ),sis prikazki nisto nestava,, Vsichki bg politici imat nujda ot previzpitanie s Dogan za edno !
50
2
 
10
 
! Отговори
Слънчарски преди 5 години
То и навремето същото се говореше за Бай Тошо, за да намаже някой малко от баницата.
49
0
 
20
 
! Отговори
Гошето преди 5 години
Брей, Държавна Сигурност трябва да са доста търпеливи щом е веднъж на 100 години.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Дрън-ДръндарToy ne e tur4in a drundarski rom,agent specialno podgotven ot komunistite predi 1989 godina