Ще има ли предсрочен вот? Зависи от евроизборите

Нека не правим компромиси, зове зам.-председателят на БСП
Обновена: 26 яну 2019 19:43 | 26 яну 2019 17:18, Красимир Ангелов
88
Ще има ли предсрочен вот? Зависи от евроизборите
Снимка: БСП

Резултатът от европейските избори ще бъде определящ за това ще има или не предсрочни парламентарни избори, смята заместник-председателят на БСП Кирил Добрев. Той изрази това мнение по време на заседанието на 49-тия конгрес на БСП.

Още по темата
Добрев смята, че европейските избори са общественият вот на недоверие срещу правителството и генерална репетиция за местните.

"Дошло е време да извлечем поуките от спечелените президентски избори, но и от загубата на парламентарните", заяви още Добрев. Той бе категоричен, че социалистите са длъжни да се представят пред обществото с онези политици, които отговарят напълно на посланията на левицата.

"Защото, когато говорим за борба с корупцията, този който изрича това послание, трябва да бъде емблемата на тази битка. Истинският начин да спечелим всички следващи избори е, когато има симбиоза между посланията и политика, който ги изрича“, заяви още заместник-председателят на БСП.

"От утре стартираме кампанията за номинации в БСП. Нека не правим компромиси. Нека издигаме онези личности, в които обществото има доверие и хората вярват", заяви още Добрев.

Делегатите на Конгреса на БСП приеха единодушно декларация в подкрепа на Елена Йончева и в защита на свободата на словото. Утвърдени бяха и платформата на партията за европейските избори и проектът "Визия за България".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


88
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Очертава се много сложен проблем-как да се отървем от мафията ГЕРБ,без да дадем властта на БСП....Възраждане - КостадиновВъзраждане - КостадиновВъзраждане - КостадиновВъзраждане - Костадинов
71
3
 
7
 
! Отговори
Националист преди 5 години
Хора,само погледнете снимката - на нея е изтипосан другарят Кирил Добрев - Кире контрабандата ! Та този комунист изнасяше откраднатите от комунистите народни пари в куфари през границата и ги носеше във Виена !!! Ейййййй, този ли наглец-контрабандист ще ни управлява??? Това червено конгресче си чиста червена мастурбация!
70
4
 
6
 
! Отговори
олд мен преди 5 години
Червената чума пак надига глава.Хора бдете.
69
5
 
7
 
! Отговори
правилно преди 5 години
До Пак искат да - ...ще отида да гласувам за всеки друг, но не и за БСПСамо така!
68
7
 
7
 
! Отговори
Shark преди 5 години
Изобщо не зависи от евроизборите, те не са показателни, много хола няма да гласуват там. Аз също няма, защото не мисля че нашите евродепутати защитават интересите ни, затова не желая с моя глас да отиват разни некадърници, да прибират по 20 000 евро и да ядат и да пият на кьорсофри. Така че недейте да манипулирате хората, нищо не зависи от евровота
67
11
 
11
 
! Отговори
Пак искат да преди 5 години
гласуваме срещу. Не разбират ли, че хората не са ЗА тях, за да спечелят изборите. Искат да гласуваме срещу противника им. Няма да стане! Няма да спечелят никакви избори. Тоя кокал денонощно го сънуват. Аз пък ще отида да гласувам за всеки друг, но не и за БСП!
66
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ПРЕСТЪПНАТА ЧЕРВЕНА ШАЙКА ОБРАЛА СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД НЕУТЕШИМО ПЛАЧИ ЗА БЕДНИТЕ- КРАДАТ, ОБИРАТ, ИЗТОЧВАТ, ОГЛОЗГВАТ- ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ВОДЯТ ХИБРИДНА ВОЙНА СРЕЩУ БЕДНИЯ СИ НАРОД.
65
20
 
17
 
! Отговори
до 70 преди 5 години
Ще има или няма да има не е толкова важно. Важното е, че ГЕРБ ще загуби.
64
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи няма да има предсрочни избори. Не могат ли да ни кажат направо, а ни правят на маймуни.
63
15
 
11
 
! Отговори
Цъфи преди 5 години
Конците трябва да ги дърпа народа. Далаверите на ГЕРБ скоро ще лъснат.
62
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но трябва ли конците да се дърпат от Русия или Китай?чичковите червенотиквениета пак ще дигат революция, боли ги за народа...
61
4
 
3
 
! Отговори
Мда преди 5 години
До до 61"....просто властта ще вземе БСП"Това "просто" всъщност е доста сложно!При очаквана конфигурация ГЕРБ+БСП+ДПС в следващия парламент нещата стават мам*** си *****!За евроизборите същото разпределение(в съотношение 7:6:4) не е чак такъв проблем
60
4
 
7
 
! Отговори
до 60 преди 5 години
Не искам конците ни да се дърпат от САЩ. Трябва да сме по-независими, да мислим повече за нашите интереси, не на други.
59
0
 
3
 
! Отговори
Хм преди 5 години
До АнонименВсъщност има връзка между евроизборите и тия за национален парламент.То е нещо като преброяване на дивите зайци...(имаше такъв филм)
58
12
 
8
 
! Отговори
до 61 преди 5 години
Няма проблем, просто властта ще вземе БСП.
57
7
 
17
 
! Отговори
Мда преди 5 години
Очертава се много сложен проблем-как да се отървем от мафията ГЕРБ,без да дадем властта на БСП....
56
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Корна обяви, че ще се бори за свалянето на санкциите към Русия.Ето откъде й се дърпат конците.Що се напъват за Европарламент, по комфортно ще се чувстват в руския парламент, простряни пред входната врата. Току виж Пудрин си отърка подметките в тях на влизане.То ще им е чист оргазм.Ниска топка са сегашните червени-едно време Л.Брежнев се целуваше с Т.Живков страстно уста в уста.Живков е идол на Корна-днес слага цветя пред паметника,а утре току виж пуснала език на Пудрин.Двоен оргазм!
55
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е кое точно е общото! Глупостите на другарите нямат край! Другари,не е толкова просто! Забравяте оградите пред Народно събрание много бързо! И белия автобус когато бягахте! Как ще излъжете народа пак след година и половина?
54
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Драги българино, благосъстоянието на една малка нация не се определя от кой и как я управлява,а от това колко управляващите са лоялни към управляващите света.Света се управлява от "големите пари",а те са на западната цивилизация, която ние уж избрахме. Недай се боже,кремълския червен слугинаж да дойде пак на власт,ще ни се стъжни икономиката скоропостижно.Ония няма да търпят Корна-премиер-русофил при това геополитическо противопоставяне с Русия.Ще я свалят чрез икономиката,а всички ще го отнесем
53
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма нищо общо между избори за европарламент и падане на правителството! Кое е общото? Това са опорните точки на БСП-то!