Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?

Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ
24 мар 2019 13:48, Красимир Ангелов
344
Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?
Снимка: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов защити шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод обвиненията към него за закупен апартамент в столичния квартал "Изток".

Още по темата
"За случая с Цветан Цветанов моето мнение е, че никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона", заяви Симеонов пред "Фокус".

"Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някой по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците", заяви бившият вицепремиер.

Според него става въпрос за обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. "Просто ти казват: "Този е злодей" без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил?", попита Симеонов.

Той бе категоричен и че няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. "Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици",  посочи лидерът на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
234
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов ,не се набутвайте излишно в калта,като защитавате Цвъ,ще си свалите реномето на партията с подобни действия,съобразявай се,че има и други патриоти,които не споделят мнението ти!
233
6
 
7
 
! Отговори
Брейй преди 5 години
Много са чуствителни комунистите за апартаменти и имоти въобще, понеже това им е органично вградено - да вземат от другите и да си го разделят помежду си. Така се чустват важни - те имат, другите нямат! Почнаха с мандрите. После взеха земите направиха ткзсета и им станаха началници. После най-големите апартаменти по центъра - собствениците ги пратиха ги по новите квартали (някои в лагери). За децата си настроиха нови сгради като събаряха стари къщи по хубавите квартали или даже в парковете.
232
4
 
21
 
! Отговори
Ограбени българи преди 5 години
Цветанов вчера искаше извинение от народа, защото милионите левове му били от спестявания, а на нормалните българи са им необходими два живота да си изплатят кредитите за панелките. Наглост.
231
4
 
22
 
! Отговори
обективен от народа преди 5 години
Симеонов на луд ли се прави?! Това е неморална постъпка.И е труднодоказуема защото е направена грамотно.И няма оставени следи.Но реалноста е че Цветанов проверява фирмата и след това купува имоти от нея по смешна цена.Защо фирмата ще продава на 650Евро? Ами то и аз искам да си купя на такава цена.На мен ще ми продаде ли?
230
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До258. БСП са крали по малки предприятия, ама сега. Защото не са във власта. А когато бяха във власта подготвиха да купят целата държава. Ама като на изборите пропаднаха. Отиде им схемата при другата партия.И ние от трибуните гледаме мача. Това ни остана.
229
1
 
0
 
! Отговори
антиимпексова преди 5 години
До Анонимен 254Ми нали за това е екстра цената - 2500 при положение че, нормалното в този район нали било 1000 за метър квадратен.
228
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всеки може да си купи щом има пари. Ето аз си купих от един колело под пазарната цена. Щото тоя - продавача от денонощната къща магазин го е купил от друг.Един продаде футболист на друг без фактура. А трети си купи стадион. Може и ТЕЦ да се купи. Защо е това заяждане от Е. Йончева.
227
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГЕРБ си купиха АЕЦ, ТЕЦ, ВЕЦ и то само предприятия които са вървежни...А вие обвинявате БСП че са крали, те са крали, но по малки предприятия.
226
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От Монката Мъдьонов който също има определени имотни фирмени и данъчни проблеми да не говорим за вродената мозъчна недостатъчност комбинирана с татарска кривотия и нацистка простотия какво друго може да се очаква освен да защити други престъпници като него самия.А Йончева ми не знам но е истина че и тя теябва да е в пандела.И преди някой да се изненада не забравяйте че Мъдьонов който е бивш агент от ДС и Йончева са продукт на една и съща партия.Тоест са и един и същ диктаторски боклу.к.
225
3
 
19
 
! Отговори
Крадци преди 5 години
Десет години ГЕРБ са на власт и десет години крадат. Дори при Живков, не се е крало толкова.
224
2
 
8
 
! Отговори
Ами... преди 5 години
Цветанов е хиена, но не и Цецка. За нея Валери е прав.
223
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До антиимпексоваА персоналния асансьори паркоместата сметна ли, како!?Или те са подарък от фирмата, на добра воля?
222
18
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Шайката от БСП ограби КТБ. Йончева защо е на свобода. Или ще я издирваме.
221
12
 
3
 
! Отговори
антиимпексова преди 5 години
Излиза че, е доплатил 100 000 за 40 квадратни метра, което прави по 2500 на метър. Какво толкова? И аз даже се вързах на истериката!То БГ политиците от време оно си го имат като въпрос на чест, да уредят себе си и цялата рода с евтини жилища - кой на село ще ги уважава иначе... Затова шумкарите веднага след 9ти се намърдаха всичките да живеят в центъра. Цв. поне си плаща нещо!
220
0
 
25
 
! Отговори
Работник преди 5 години
Мизерници крадливи, всеки нормален човек би се срамувал след такава герберастка имотна далавера, ама за българските герберастки тикви, срам и морал не съществува.
219
2
 
9
 
! Отговори
Курцио преди 5 години
До ОтвратенТова че някой някога е крал не е оправдание и други да крадат!Като сте толкова отворени защо не направихте закон за лустрация като в другите бивши соц страни!?Защо то вие самите бяхте партийци а сега много ви знае устата!Оплели сте се като свински черва!А истинските политзатворници и репресирани измряха неовъзмездени и забравени
218
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Управляват ни Цецо Закуската, Валери Оградата и.... Боко Т...иквата
217
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ОтвратенХапчетата си пий браткоооо!Навсякъде "***" ти се привиждат!Това е болест
216
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Простотия"Управляват" защото *** е абдикирал от основното си задължение-да бъде ГРАЖДАНИН на тая държава!Твърде е възвишен, за да ходи да гласува, гнуси се!Страх го е да протестира!Може само в интернет да драска..
215
16
 
3
 
! Отговори
Отвратен преди 5 години
До Курцио--238;Най-малко *** имат право да ни учат на морал,защото са най--неморалните. 90% от тях имат криминален произход.Такива бяха тия които станаха партизани месец Август 1944 г. След ДЕВЕТИ 7 400 криминали ги амнистираха и ги назначиха в милицията.Разни криминали като Чочоолу ги направиха генерали.БКП са ТЕРОРИСТИ.