Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?

Не може да се държи сметка за имотна сделка, заяви лидерът на НФСБ
24 мар 2019 13:48, Красимир Ангелов
344
Симеонов защити Цветанов и Цачева: Защо ги изкарват злодеи?
Снимка: Булфото

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов защити шефа на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов по повод обвиненията към него за закупен апартамент в столичния квартал "Изток".

Още по темата
"За случая с Цветан Цветанов моето мнение е, че никой не може да държи сметка за имотна сделка, при която едни 200 кв. м се заменят за 240 кв. м с доплащане. И двата закупени апартамента са в един и същ квартал при аналогични цени и не става въпрос за никаква злоупотреба или нарушение на закона", заяви Симеонов пред "Фокус".

"Нека тези, които в момента се упражняват, включително моите партньори, дали е било морално да се подава оставка, нека първо да отговорят има ли закононарушение. Ощетена ли е общината, държавата, платени ли са данъците? Не мога да разбера за какво някой по най-лумпенски начин и то основно медиите, ще държат сметка за това на каква цена ще бъде закупен един апартамент, след като са спазени законите и са платени данъците", заяви бившият вицепремиер.

Според него става въпрос за обвинение, абсолютно немотивирано, необосновано и неаргументирано. "Просто ти казват: "Този е злодей" без да докажат или да кажат по какъв начин. Защо да е злодей, какво е направил?", попита Симеонов.

Той бе категоричен и че няма абсолютно никакво основание за оставката на Цецка Цачева. "Специално тя е един от най-почтените и неукорими в своята дейност политици",  посочи лидерът на НФСБ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


344
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
174
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГРОБ е не политическа партия, а организирана престъпна група за ограбване на народа!Дори вече не им се вижда странно да крадат от хората и да богатеят за сметка на страдание!Трябва да ги гледаме и да ги аплодираме?Мега нагли престъпници!
173
1
 
7
 
! Отговори
Maks преди 5 години
До Анонимен 201 Във всяка нормална държава придобиването от политик на имущество под пазарната му цена се счита за търговия с влияние. Как участвалите в тези придобивания ще се "отблагодарят" на АРТЕКС за ниските пазарни цени, с лобиране за решаване на техен казус. Това е престъплението, лобирането и корупцията.
172
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В апартаментите на Цветанов трябвада бъдат настанени професионалнискуотери и/или бежанци . Това ще бъденай-демократичното решение на проблема .
171
7
 
3
 
! Отговори
Активист на БКП преди 5 години
Българина трябва ток да го бие като знае че суперкрадците от Бсп са на една ръка разстояние от властта.
170
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Простотия и нелогична злоба лъха от коментарите по въпроса за апартаментите на Цветанов и т.н. След като медиите претендират за начетеност и компетентност защо разнищват проблем, който не е проблем. Тия хора са си платили данъците, па макар и да са взели тези апартаменти за по 2 лева. Къде е корупцията, къде е престъплението, тук лъсва тъпотия и злоба. Относно разхищенията на властта, това е друга работа, работа за прокурор. Но тук НЕ!!!!
169
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов и Симеонов трябва да бъдат пуснати в октагон и да се бият .Който победи ще го признаем за невинен .Друг начин няма .
168
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако паднат герберите ще стане по-зле,не защитавам герберите,но е така,силно се надявам да греша,но все пак герберите са европейска партия.
167
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов говори така, защото много добре знае, че при нови избори няма да влезе в парламента.
166
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Публикувайте адресите на всичките му апартаменти . Това е напълно резоннопри създадената ситуация .
165
16
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб възроди България, факт, Бсп всеки път без изключени е ни вкарва в мизерията.
164
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че то се вижда края на Валерката-може и до негови ресторанти и механи със сауни и бели робини ще се стигне,нали всички са заедно строят нова България,"чиста и свята"..
163
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Симеонов чувал ли е за корупция?
162
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов е злодей - в това няма никаквосъмнение . Подкрепян е от съучастници .Не трябва да се обяснява престъплението му .Трябва да се иска наказанието му .
161
4
 
11
 
! Отговори
Плъховр преди 5 години
Герберастка кражба, герберастка корупция, герберастка простотия и народна мъка. Оглозгаха ни.
160
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гарван гарвану око не вади! Отвратително е,когато политиците нямат морал.
159
4
 
11
 
! Отговори
Спринтьори преди 5 години
Няма спиране жаждата и алчността на ГЕРБ за кражби и имоти?! Богата България, ей.
158
15
 
6
 
! Отговори
Кооперация-ГЕРБ преди 5 години
В момента Бсп чрез *** и пропаганда мътят главата на народа, докопат ли властта, тези апартаменти ще ви се сторят смешка. В момента на власт в БСП са най крадливите за всички времена.
157
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Осиротяхме, бе!Майката на нацията Цецка ни напусна....Остана ни само Бащицата!Ох, мъка, мъкааа......
156
5
 
7
 
! Отговори
Пян_Гъ преди 5 години
До Да ви...Така, така, молодец! А за КТБ и Милиончева нещо да кажеш? За нейните имоти от "заплата"? За Техноимпекс? За кампанията на РР? Браво, ама като си почнал веднъж, давай НАРЕД. Ама не го правиш, защото си ... - ти си знаеш.
155
8
 
5
 
! Отговори
Изкупвачи преди 5 години
Цветанов си купил няколко апартамента и един асансьор. Какво толкова е станало?! Той Валерко Далаверки си купи цялата южна граница заедно с оградата, ама мълчите, а?!