Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ

Разделение в ГЕРБ няма, смята председателят на парламента
26 мар 2019 11:45, Красимир Ангелов
268
Караянчева упрекна Радев: Гледа само към ГЕРБ
Снимка: БТА

За съжаление президентът Румен Радев се е съсредоточил само върху ГЕРБ и за него друга партия не съществува, обяви във Варна председателят на Народното събрание Цвета Караянчева.

Още по темата
Тя коментира скандала с апартаментите на политическия елит и посочи, че това фиксиране на Радев върху партията я притеснява, тъй като по думите й президентската институция би трябвало да е неутрална или когато говори, да е в общ план, за всички.

Караянчева отбеляза, че скандалът с имотите показва, че вече се навлиза усилено в предизборна кампания, тъй като в общественото пространство се вадят неща, станали преди доста време. Тя допълни, че решение за бъдещето на Цветан Цветанов ще бъде взето утре на заседание на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, когато той се прибере от САЩ.

Караянчева каза още, че разделение в ГЕРБ няма и всички в партията са за прозрачност.

Председателят на парламента участва във Варна в отбелязването на 106-ата годишнина от превземането на Одринската крепост и Деня на Тракия.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


268
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветан Цветанов - възпитаник, а по - късно и патрон на помощното училище в град Вършец! В официалната биография на Цветанов е записано, че е висшист със специалност учител по физическо възпитание.
91
2
 
36
 
! Отговори
Колко са? преди 5 години
Вече не се знае колко герберасти са си купили с крадени пари апартаменти в този блок. И асансьора вече бил зает.
90
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тази нищо не вижда,естестевено тези които са в парламента ше подкрепят ГЕРБ нали вземат заплати,и ги вдигнаха с 300 лв на месец,зашото им бяха малко.Апартаментите кой какво направил това нема смисъл да се споменава той е ясно какво се върши крадливите депутати.Орешарски БСП и той фирми на жена му,Станишев беше се оплел с Местан,Доган и т.н.Тези се свързаха с Бедното мюфтийство -хаоса е 100 процентов.НЯМА РЕШЕНИЕ,съдебната система е под ръководството на ГЕРБ,Европа ги критикува колко пъти и нищо
89
3
 
24
 
! Отговори
отпреде-отзаде преди 5 години
Ти гледай у Пекин
88
1
 
44
 
! Отговори
Пфу..да..ви.. преди 5 години
Колко живота са необходими на един обикновен българин или българка да си върне кредитите за панелката?! Два живота са малко. А герберските крадци ги купуват със спестявания. Пфу.. да ви......
87
2
 
41
 
! Отговори
ГРАЖДАНИНЪТ преди 5 години
Караянчева Радев не гледа . Гледа СВОБОДНА ЕВРОПА !!!
86
1
 
14
 
! Отговори
пародия преди 5 години
До ПитащИмаме,"ти си го избра"!
85
1
 
36
 
! Отговори
Някой преди 5 години
да си спомня за НДСВ ?! Същата пасмина - нали оня му беше учител...Тия вече се налапаха и от Ментора свирнаха да освобождават терена. Че ГЕРБ е история, това е ясно - интересно, кой/кои ще дойде...
84
1
 
37
 
! Отговори
Къде? преди 5 години
Крадат от народа и си купуват луксозни имоти. Къде ще ги носите бе, герберастки алчни хиени?
83
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре че Цецка не стана президент,щеше да стане голяма издънка с тези апартаменти...тогава вероятно щяха да и дадат да си има един без пари освен резиденцията...нашият Радев не е алчен като нея...
82
2
 
33
 
! Отговори
Питащ преди 5 години
Някой знае ли дали имаме главен прокурор или и той си брои имотите?!
81
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Комунистите от преди 1989 година се замогваха 45 години, герб преядоха с власт за 10. Кой е по-крадлив?! Какво би откраднал герб за 45 години?! Слава богу няма да разберем, защото лапането свърши!
80
1
 
34
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Малееее! Много бързо реши че си велика бе. Не президента гледа ГЕРБ а ГЕРБ по точно Цв.Цв. следи всяко негово изказване. Не е пропуснал нито едно да го коментира. Радев държи на думата си. Той говори против корупцията вие защо се засягате щом не сте корумпирани. *** ненаситни. Бързо се самозабравихте от къде сте тръгнали.
79
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой от герберите би могъл да победи Президента на избори?! Особено някакви случайни калинки като Караянчева, поставени от вождЪ.... смешни сте с изказванията си! Препоръчвам ви гербери, като един стедностатистически избирател и данъкоплатец, снишете се! Засрамете се! От ден на ден все повече ми опротивявате! Мисля си, че не сте олицетвотение на демокрацията, а на мафия и далавери! Не сте различни от ***!
78
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички са в кюпа,тава че на са от управляващата партия не значи че не ползват ублаги да са депутати.Дори и активистите на партиите по места също са като велможи.Визирам не само ГЕРБ ,но и БСП ,ДПС.
77
1
 
32
 
! Отговори
ХМ! преди 5 години
АЗ НЕ ЧУХ ПРЕЗИДЕНТА ДА Е ЗАПОЧНАЛ ДА ГОВОРИ НАПРАВО ЗА ГЕРБ ТОЙ ИМАШЕ ВЪПРОС ОТ МОЖЕ БИ "ВАША" ЖУРНАЛИСТКА КОЯТО ГО ПОПИТА КАКВО ЩЕ КАЖЕ ЗА СЛУЧАЯ С АПАРТАМЕНТИТЕ И ТОГАВА ТОЙ ОТГОВОРИ- А ВИЕ ОТ ГЕРБ ВСЯКА ВАША ДУМА Е КАКВО КАЗАЛ РАДЕВ И ДОСТА НЕЩА ПО НЕГОВ АДРЕС СЛУЧАЙНО АКО НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ КОЛКО МНОГО БЪЛГАРИ ХАРЕСВАТ ПРЕЗИДЕНТА И КОЛКО МНОГО НЕ ХАРЕСВАТ ВАС ГОСПОЖО
76
1
 
32
 
! Отговори
до "Няма пробле преди 5 години
Чест е за Президента дето три години след избирането му продължава да говори това което говореше на предизборната си кампания.Ето и ГЕРБ признават, че Той не се е отментал от думите си.Това кеото ни обещаваше, това и прави от както е Президент.Не е като ГЕРБ -едно говорят до изборите, друго правят когато ги избраха.Достоен Президент, достоен човек, достоен политик!!!
75
0
 
37
 
! Отговори
Президента на БСП ? преди 5 години
А Пекинската пат'ица не е ли председател на Народното събрание???Защо говори само срещу опозицията?Защо говори от името на ГЕРБ?Президента говори винаги от свое име като Президент.Президента критикува управлението, а не ГЕРБ.Президента говори срещу корупцията, бедността, злоупотребата с власт...ГЕРБ сами се припознава в престъпленията на властта Ами що и вие си знаете, че сте такива, махайте се за да не се говори срещу вас
74
1
 
45
 
! Отговори
Потресаващо преди 5 години
Мизерници крадливи, всеки нормален човек би се срамувал след такава герберастка имотна далавера, ама за българските герберастки тикви, срам и морал не съществува.
73
0
 
43
 
! Отговори
ентелектуалци ГЕРБ преди 5 години
ЦЕЦО е невинен, ЦЕЦО е невинен...и ако го вкарате в катамангата, затворниците веднага ще излязат в гладна стачка за уронване на престижа и доброто им име