БСП: Оставката на Цветанов - закъсняла!

Корупцията пребори партията му, заяви Ченчев
Обновена: 27 мар 2019 21:21 | 27 мар 2019 20:52, Петя Славова
67

Цветан Цветанов вече няма да бъде депутат. Вторият човек в партия ГЕРБ напуска парламента, където оглавяваше вътрешната комисия. Въпреки това той остава заместник-председател на ГЕРБ и шеф на предизборния щаб на партията. До решението му се стигна след скандала "Апартамейнтгейт".

Скандалът с луксозните жилища вече принуди правосъдния министър Цецка Цачева да подаде оставка, защото се оказа, че тя също е купила апартамент от фирма "Артекс" на цени, които са под пазарните. Същата беше причината с постовете си да се разделят още заместник - министрите на спорта и енергетиката Ваня Колева и Красимир Първанов.

Още по темата

Народният представител от БСП Иван Ченчев заяви в студиото на "Денят ON AIR", че напускането на парламента от страна на Цветан Цветанов е закъсняло.

"Не веднъж казахме, че Борисов като отреже главата на някой от своите подчинени и като дойде друг, моделът остава същия. Цветанов си отива, моделът си остава", категоричен беше Ченчев.

Депутатът от левицата припомни, че Бойко Борисов е създал ГЕРБ и обявил, че целта ѝ е да бори корупцията и заключи:

"Сега 10 години по-късно, корупцията пребори неговата партия", заяви Иван Ченчев пред Bulgaria ON AIR.

Народният представител от БСП беше категоричен още, че предсрочните парламентарни избори у нас са изключително необходими и за пореден път изрази заявката на левицата да спечели евровота след два месеца.

"Консистенцията вътре от парламентарните сили, които в момента са в парламента, са едно цяло. Те са едно", посочи още Ченчев пред Bulgaria ON AIR.

Той допълни още, че за предстоящия избор на български представители в Европейския парламент всички изразяват сходни приоритети, но въпросът е как се отстояват те, защото по думите му представители на други партии сменяли позициите си по дадени въпроси.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
0
 
1
 
! Отговори
смехрко преди 5 години
Обикаляте всички продажни медий като селски мастий да лъжете .А за фаловете и кражбите си мълчите и медийте също
54
0
 
2
 
! Отговори
А пък преди 5 години
БСП=БКП=ДС ако си въобразяват,че всичко което причиниха /и продължават/на народа е заметено под килима са в огромна ЗАБЛУДА.
53
1
 
1
 
! Отговори
Надолу, надолу преди 5 години
До Готения: Бойко и Цецо нямат нужда да стават партизани за да обират мандрите. А суджука им го носят, идат избори и ще влезе в употреба.Комунизъм, антикомунизъм, партизани, мандри - изтърка се вече тая плоча. Но какво друго да измисли един г'ербаджийски *** - това му е нивото.
52
2
 
3
 
! Отговори
Готения преди 5 години
*** комунисти,защо си мислите,че някога ще дойдете на власт,малко ли са ви 3 национални катастрофи,които причинихте ами се готвите пак да управлявате.Единственото ви спасение е да ставате пак партизани,ама мандрите вече свършиха и ще ядете само на бате Бойко черният суджук.
51
3
 
0
 
! Отговори
Плъзгане надолу преди 5 години
Доверието към ГЕРБ бавно пълзи надолу. Няма как да не е така, след толкова скандали поради корумпираност и некадърност. Дали ще проличи на тези, или на следващите избори не може да се каже, но краят им се вижда.
50
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Социализъм + национализъм = фашизъм. Хитлер е бил националсоциалист.
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хахаха!!! БСП си мислят, че ще спечелят изборите. Корнелия постепенно ги превръща във фашистка партия а другарите и вярват безрезервно.
48
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Късно е либе за китка, тоя закопа партията си и не само той. Дай на простия власт и му гледай сеира.
47
1
 
3
 
! Отговори
kitaec преди 5 години
Защо в България олигархията е комунистическа,а партиите русофилски ??? Виждаме,че и Герб е комунистическа партия от руски тип,като тази на другаря ***.
46
0
 
2
 
! Отговори
kitaec преди 5 години
Всичко това около Цветанов е евтин цирк. Все още е полезен за комунистическата ни олигархия,недосегаем е
45
0
 
5
 
! Отговори
о преди 5 години
До Анонимен 46 Ааа, има , има...Дори се натискат да вземат властта.
44
6
 
5
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До Анонимен 46 Ааа, има , има. ГЕРБ не са избили хиляди невинни хора да вземат властта като една друга партията , дето отново се натискат за власт.
43
4
 
8
 
! Отговори
Я па я..! преди 5 години
БСП пак недоволни. Оставката била закъсняла.. И какво се е случило по време на закъснението ? Ами бил е в Америка.
42
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво стана със заменките " кон за кокошка" организирани от БСП в часност Станишев и Сие,при които България е ощетена с милиарди?Цацаров кога най после ще се самосезира?
41
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма такава престъпна "партия" като Гроб!Откровен бандитизъм изповядва!
40
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей, направо ме убедихте гербавите *** колко законно и най-вече морално е всичко при Подслушвача!Само още мааалко да се бяхте раздали тук и можеше и да стане симпатичен на хората!Та, казвате тая сделка била нормална, а за предните 6 апартамента парите са от тъщата?И бившият шеф на НАП проверявал Цвък случайно после стана депутат от Герб?Вярваме ви напълно!
39
6
 
8
 
! Отговори
От Централния затвор преди 5 години
Умоляваме да си го върнерте в Парламента, а не да ни го натресете, че какуъвто е помешан на строително -тухленна тема, да земе да разголби стените и да изнесе камъните, тухлите, гредите, решетките и затворници да му строят 6 етажния, 6 апартаментен, 6 коридорен партай централа ГЕРБ-бункера
38
5
 
9
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 5 години
Това не е оставка. Това е пародия. Замаза очите на неориентираните. Изплю се в очите на тези, които малко могат да мислят. Надъха привържениците си до краен предел.
37
1
 
7
 
! Отговори
Ф-а Акимтекс преди 5 години
Д. БогдановДепутат, софра, запой.Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет.Кмет, корупция, разцвет. Безпорядък, рев, искри.Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони.Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа.Шок, пародия, държава.Изход, бягство, терминал.Народ, история, финал.
36
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП да не злорадстват, защото сега ще последва ровене в имотните сделки на видните социалисти, а там нещата са по-зле и от ГЕРБ.