Цветанов за оставката: Надделя разумът!

Вторият в ГЕРБ не чувствал угризение, нямало защо
Обновена: 31 мар 2019 15:19 | 31 мар 2019 12:30, Петя Славова
84
Цветанов за оставката: Надделя разумът!
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Аз съм имал възможност да коментирам дадената ситуацията със съответните възможни варианти на първо място с моята съпруга и моето семейство и разбира се, с премиера бях в постоянен контакт в последните дни, докато бях и в САЩ. Mисля, че това беше разумното решение, което трябваше да взема", коментира Цветанов относно подадената от него оставка пред БНТ.

По неговите думи в решението за оставката е надделял разумът, а не емоциите. Цветанов обясни, че не чувства угризение, защото е спазил закона, извървял е цялата прозрачна процедура за сделката.

Още по темата

Според него има компроматно поведение и преекспониране на случая от опозицията. И тъй като това е два месеца преди изборите, той смята, че действието му е в резултат от моралната отговорност, която носят всички в ГЕРБ.

Цветанов обясни механизма на сделката за новия му апартамент, като се зарече, че всичко по нея е нормално и съгласно закона. А шумът, който се вдигна около нея, според него е в услуга на политическите опоненти на ГЕРБ пред изборите.

"Не съм облагодетелствал "Артекс" по никакъв повод. Това е краткият отговор. По-разширения отговор дадох в час и половина, когато дадох пресконференция."

Той, допълни, че "Артекс" е създадена от 25 години и поддържа висок стандарт в строителството в София, а той познавал собствениците ѝ едва от две години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
4
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Оставка и никога ГЕРБ само оставка и на топло ???
69
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много наглост в тази бедна България!!! Тези самозабравили се пишман - политици -крадци! Какво направиха за народа?
68
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цветанов,ако е играл шах(което не ми се вярва,защото играта е за интелигентни хора) трябва да знае, че има такова понятие "цунг-цванг".Демек липса на полезен ход-всияки са губещи.
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо прокурори и съдебна отговорност - поредната демонстрация на политическа безотговорност! Ухилен до ушите, Цветанов сипе морал от всички телевизионни студия.Недоумявам как така е неморален заради търговията с влияние, заради данъчните престъпления и е недостоен за парламента, и в същото време е супер морален за партията си и хората, членуващи в нея... Каква е тази шизофрения, която ни пробутват за абсолютната нормалност? И защо не сме по площадите?
66
0
 
9
 
! Отговори
марко преди 5 години
Все повече ми се издига помощното училище във Вършец , истинска ковачница на кадри , училище за надарени клепари ,, ама къде е батко "
65
0
 
11
 
! Отговори
X преди 5 години
До ДанъкоплатецОтиде ли си, знае какво го очаква. Затова ще скъса подметките си да бъде цвцв плюс, за да не стигне до централния.
64
1
 
19
 
! Отговори
гласоподавател преди 5 години
Настоявам да се публикува списък на всичките му съседи от блока.
63
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Tatko besche schofior veren na gadnoja jivkovidki general schopov tatko besche v bkp i me oredi v mvr a sega ot 2001 g boiko borisov me opravja sad garba mi e vinagi a vesko mariniv mi pee ne ne si otivsi schte mi bade tajno
62
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Toja milizioner ot kakto ne e deputat vse po tv i vesnizite smeschna kartinka kompleksar marmorko aide na sakuska pri daschtera ti i kristelnka baba v svetovnata bk da ti dadat kredit sa oschte tri apartamenta zezko rentier4e schte stava6 v bg
61
2
 
25
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Поредната порция наглост от Цв. Цв. Затова пък остава втори човек в ГЕРБ - та да реди листите и младите гербаджии да се учат как се прави политика и как се купуват апартаменти.
60
2
 
26
 
! Отговори
Данъкоплатец преди 5 години
До три години максимум,Цвък Молитвата трябва да бъде назначен за клисар в параклиса на Централния.
59
2
 
39
 
! Отговори
Стою преди 5 години
За угризения е нужна съвест , нещо , което личността Цв.Цв не притежава
58
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сричащият депутатин ' га ки се оттегли?
57
3
 
34
 
! Отговори
Ужас преди 5 години
Цветанов, не се ли срамуваш, поне от децата си?!
56
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ МАФИЯТА!
55
2
 
44
 
! Отговори
ined преди 5 години
Че какви угризения може да има един ***?Цветанов изпитва само злоба към тези дето са му изкарали кирливите ризи на показ в неподходящ момент.
54
26
 
5
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Наскоро социалистите разграбиха КТБ. Как да си вложи парите в банка бе човек?После на стари години какво ще прави? Нали сега борбата на социалистите е да овладеят социалните фондове?Парите трябва да се държат в зелено "под дюшека". Иначе глад и коричка хляб на стари години . . . като нашите родители.
53
2
 
32
 
! Отговори
минава, минава преди 5 години
Не чувствам угризение........... Така е казал и Гьоринг на процеса !!!
52
28
 
2
 
! Отговори
инвеститор преди 5 години
Проблема на Цветанов и другите що годе стъпили на крака българи е че няма къде да инвестират. Навремето при Филип Димитров се отвориха инвестиционни фондове. Създаде се Първа Частна Банка. Хората можеха да инвестират парите си и да създадат капитал който да се инвестира.Жан Виденов пропиля всичко. Създаде кредитните милионери и затри не само фондовете, но и доверието в държавата.Затова сега хората инвестират в апартаменти. Това е откровено губеща инвестиция при намаляващо население, но няма къ
51
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Първо надделя лакомията , после лъжите , накрая разума . Второ ,законите са за бедните , богатите винаги могат да се откупят или замажат защото те назначават и подаряват , богат осъден все още няма . И трето , щом опряха до ,,Стани да седна " , които останаха един файтон хора какво да говорим .Този филм сме го гледали и вече не е интересен .