Цветанов за оставката: Надделя разумът!

Вторият в ГЕРБ не чувствал угризение, нямало защо
Обновена: 31 мар 2019 15:19 | 31 мар 2019 12:30, Петя Славова
84
Цветанов за оставката: Надделя разумът!
Снимка: Bulgaria ON AIR

"Аз съм имал възможност да коментирам дадената ситуацията със съответните възможни варианти на първо място с моята съпруга и моето семейство и разбира се, с премиера бях в постоянен контакт в последните дни, докато бях и в САЩ. Mисля, че това беше разумното решение, което трябваше да взема", коментира Цветанов относно подадената от него оставка пред БНТ.

По неговите думи в решението за оставката е надделял разумът, а не емоциите. Цветанов обясни, че не чувства угризение, защото е спазил закона, извървял е цялата прозрачна процедура за сделката.

Още по темата

Според него има компроматно поведение и преекспониране на случая от опозицията. И тъй като това е два месеца преди изборите, той смята, че действието му е в резултат от моралната отговорност, която носят всички в ГЕРБ.

Цветанов обясни механизма на сделката за новия му апартамент, като се зарече, че всичко по нея е нормално и съгласно закона. А шумът, който се вдигна около нея, според него е в услуга на политическите опоненти на ГЕРБ пред изборите.

"Не съм облагодетелствал "Артекс" по никакъв повод. Това е краткият отговор. По-разширения отговор дадох в час и половина, когато дадох пресконференция."

Той, допълни, че "Артекс" е създадена от 25 години и поддържа висок стандарт в строителството в София, а той познавал собствениците ѝ едва от две години.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Я ама Гунчо Генчев имал разум. Специално мен ще ме е срам да изляза от дома си ако така грозно съм се олял. Да придобия по вторият начин апартамент с асансьор когато 90 % от народа гладува и мизеврува това няма как да си го позволя. По интересното е как с една заплатака от 5 000 лева успя да спести милиони. Това че ни успива с онова бабе че му ги била подарила хич не се връзва. Тя откъдее намерила пари за апартаменти да не е била на бай Тошо държанка. На *** ни направиха пишман управниците.
9
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе, ако открадна нещо голямо, а после подам оставка(като пазач на паркинг) отървам ли решетките? Така ли става? Някой учил да каже
8
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нагъл както винаги. Нали е душата и мотора на ГЕРБ.Относно българските пасивни избиратели ще каже, че заслужават точно такива като Цветанов и Борасов да ги управляват до гроб.Дано поне при децата им проветне някаква лампа, ама силно се съмнявам ...
7
1
 
19
 
! Отговори
професионалист преди 5 години
Ако те изхвърлят и от партията,а след теб и Винету да си тръгне смирено ще е най-добре за народа и държавата.
6
0
 
22
 
! Отговори
Киро преди 5 години
РазумЪТ надделя!Неграмотни драскачи!
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сус бе гербер крадлив. Колко повече се появяваш, толкова повече дразниш .
4
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
айде пак съпруга семейство не знам си кво. ми нали заедно харчите крадените парички бе. нали като те вкараме в дрънголника ще останат парцаливите куклички на улицата и ше трябва с баджак да вадят насъщния шото с татенцето от помошното едва ли могат да сричат. ОТВРАТ
3
0
 
17
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
За първи път виждам подлог да е с непълен /кратък/ член.
2
1
 
25
 
! Отговори
Що е то? преди 5 години
Излиза от парламента, влиза в апартамента.
1
1
 
19
 
! Отговори
Ludoto Lenche преди 5 години
...razkarai se be !!!