Нунев: Основен проблем са ало апашите, битовата престъпност

Аз работя на терен, заяви новият шеф на вътрешната комисия
3 апр 2019 15:15,
20
Нунев: Основен проблем са ало апашите, битовата престъпност
Снимка: БТА

Основните приоритети на новия шеф на вътрешната комисия в парламента Пламен Нунев ще бъдат борбата с организираната престъпност, тероризма и миграцията. Това обобщи самият той, след като зае овакантеното от Цветан Цветанов председателско място в комисията.

Още по темата

"Аз съм от тихите хора, които работят на терен. Приоритетите кореспондират с приоритетите на правителстовото, които са изведени в сектор Сигунорст - минимизиране на рисковете и неутрализиране на опасностите по отношение на вътрешната сигурност", обясни Пламен Нунев.

Той обърна конкретно внимание и на престъпните групи, които се занимават с телефонни измами, като посочи, че това е бич за възрастните хора в малките населени места. Нунев допълни, че ало апаши направляват престъпната си дейност от Румъния и настоя, че КПКОНПИ трябва да отнема имуществото на такива лица.

Като друг приоритет той посочи борбата с битовата и конвенционалната престъпност. Според него трябва да има постоянен диалог между полицаите на терен и кметовете на населените места.

Пламен Нунев не пожела да коментира дали трябва шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев да напусне поста си заради казуса с апартамента му.

"Мога да кажа само, че ние в ГЕРБ имаме морална отговорност и при всяка една такава ситуация вземаме верните и правилните решения", заключи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
0
 
! Отговори
пипи дългото чорапче преди 5 години
До 16:Затова ли има толкова автобуси Русе-София и за чужбина?ЩоТо Русе е прекрасно място за живот да знаеш
17
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 5 години
А пред "Коня",тези апаши,никой не ги закача,защото са "наши".
16
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цялата тежест на закона върху "дребния" човек. Отнемане на незаконно придобито имущество пак от "дребния" човек.Законът не се отнася за "големите".Колко ало-апаши заловихте? Залавяте и съдите мулета. Как така нито 1 тартор не е заловен и съден?
15
12
 
2
 
! Отговори
Наско преди 5 години
Пламен Нунев е честен човек, доказал се и се е раздал за народа. Цяло Русе заставаме зад него и го подкрепяме безрезервно. Ако не беше той, градът ни все още щеше да е в средновековието. Паметник трябва приживе да му построим.
14
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основен проблем са 10 години управление на ...нали.
13
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочетете му биографията - милиционер, доносник на ДС, типичен гербераст.И тоя ще се бори с корупцията.Нямам думи, няма такава държава наистина.
12
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти я кажи, как съсипа бизнеса на проспериращо и любимо на русенци заведение, тъй като реши да си строиш къща на улицата, на която се намира, за да не ти нарушават спокойствието, гиди дерибей русенски!
11
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основен проблем на комисията би трябвало да е корупцията по високите етажи на властта. Нунев иска обаче комисията да се занимава с не толкова важни работи, които са част от функциите на МВР
10
0
 
10
 
! Отговори
РусенецЪ преди 5 години
Както ми е споделял един бивш шеф на ГДБОП в Русе : "За ме е неясно защо той не влезе в затвора". Точка.
9
0
 
9
 
! Отговори
хахо преди 5 години
Ало апашите и битовата престъпност са проблем,но не основен,а следствие от основния проблем-шайката ОПГ ГРОБ.Сбъркани са ви приоритетите.Преди 10 години началника ви ги говереше същите,е...не успяхте да е преборите тая битова престъпност,нито пък ало апашите,но покрай тая мъгла се накрадохте за лично облагодетелстване.
8
0
 
13
 
! Отговори
Виьеску Потнуто преди 5 години
Партамент ми дай, партамиьент ми дай,и повичи не мъ търси,Взими жената и дицета,но партамиьентите ми остави.по идея на Цветан Цветанов
7
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Основен проблем е корупцията и чувтвото за безнаказаност поради липсата на нормален съд, ние може би сме на корумпираната страна в северното полукълбо.
6
1
 
16
 
! Отговори
??? преди 5 години
ГЕРБ са олицетворение на корупция и престъпност. Като как корумпираните ще се борят с корупцията?!
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ветанов като олицетворение на корупцията. И това се пише в Германия, откъдето е люпилнята на ГЕРБ.Наистина висок стандарт!Само дето германските журналисти са в грешка, че му е прекъсната кариерата. Напротив, напротив, така би било в Германия и навсякъде по света.Не и в Мутроландия.Хубаво е това да се прочете и от Европол, защото върху тях също пада петното.
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"ИЗРИВАНЕ" български игдален филйм с участието на БиБитко от банкя, Цвичко, Болен Сидерчук. Шкембе ВоЕвода, и Барели Винкелски. Премиерата ще се състои утре - 4. Април с участието на БОЕЦ пред МС.
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
цялата страна е потънала в корупция, населението емигрира, тези стават мултимилионери от крадене. Само бесилките са оправия, изборите са за мошениците.
2
0
 
20
 
! Отговори
ФарсТекс преди 5 години
Този има ли си апартамент или тепърва ще придобива.
1
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Още едно корумпе от Шайката.