Радев свиква КСНС заради "Апартаментгейт"

Корупцията по високите етажи ще е във фокуса на КСНС
Обновена: 3 апр 2019 11:44 | 3 апр 2019 11:25,
200
 Радев свиква КСНС заради "Апартаментгейт"
Снимка: БТА

Президентът свиква Консултативен съвет по национална сигурност на 8 април.

Заседанието на КСНС ще е посветено на борбата с корупцията по високите етажи на властта, съобщиха от пресцентъра на президентството.

Още по темата


Заседанието ще е на тема "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
171
3
 
2
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
Сетила се Мара да се побара...-.-
170
4
 
7
 
! Отговори
Факт преди 5 години
И въпреки всичко отново БКП не могат да ме накарат да гласувам за тях и да забравя мизерията, която беше когато управляваха държавата.
169
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
О, Румен пак изпълзя от нищото.
168
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има ли общи части, тераси...?
167
4
 
9
 
! Отговори
Нека КОНПИ разследва преди 5 години
Има комисия за отнемане на незаконно придобитото имущество. Президентът може да ги подкани да действат, но това си е тяхно задължение. Още когато се приемаше законът, от БСП, а и от президентството предупреждаваха, че няма как комисия, чийто председател се назначава от управляващата партия да разследва имотите на управляващите. На опозицията, разбира се, може. Да видим сега дали са били прави. Да разследват политици от БСП, но и от ГЕРБ - с Цецо начело. Имуществото му с милион надвишава доходите
166
6
 
6
 
! Отговори
Пак Цецов трол преди 5 години
До Въпрос към ***?: Пак ли ти бе.....И ги публикуваш серийно. Колко пъти трябва да ти се обяснява, че Корнелия Нинова не е купувала Техноимпекс. Купила е и е продала през фондовата борса акции на Техноимпекс.Нещо по темата да напишеш?
165
6
 
9
 
! Отговори
Червените милионери преди 5 години
Червените милионери ограбиха България:Р.Овч.(дългият инкасатор)-милионер; *** Нинова(г-жа Лъжа)-милионер, предс.на БСП; Г.Гергов-Свинарят-милионер,предс.на БСП Пловдив; Гуцанов-Медузата-милионер,предс.на БСП Варна; Бриго Аспарухов-милионер пенсионер; Манджуковмилионер;Гущеров-милионер;Гоце агента-милионер;В.Лечева-милионер, Г.Кадиев-милионер и още много червени милионери откраднали милиарди от българския народ. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще се обърне в гроба.
164
11
 
5
 
! Отговори
Комунистите ограбиха преди 5 години
Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.
163
6
 
9
 
! Отговори
Влюбен преди 5 години
Скъпа моя ненагледна, Лаура Кьовеши! Кога ти, слънчице, ще изгрееш при нас.
162
8
 
7
 
! Отговори
Да допълня... преди 5 години
До Анонимен 163 Разбира се че имотите на Цецо ще си останат. Той ги е платил , а частната собственост е не прикносовена по Конституция.
161
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва да се разследва корупцията на комунистическите предатели - "Гьоло" в Белене, КТБ, Бургаската рафинерия, приватизациите на Нинова&Со-Мошеници, а не кокошкарските работи на Цветанов.
160
13
 
11
 
! Отговори
Въпрос към Курнелия? преди 5 години
Как една млада ***(*** Нинова) на 28 години, от село Крушовица, може през 1999г. да си купи за стотици хиляди долари едно от най-големите външнотърговски предприятия по време на соца "Техноимпекс" ? Нямам повече въпроси...
159
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Консултативният съвет при Президента е някакъв орган, където само се говори политически. А имотите на Цецо ще си му останат. Кучето си лае, керванът си върви.
158
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не би тоя Консултативен съвет да отнеме имотите на Цецо. Само ако е повреден асансьора, може да се вземе решение, да се извика асансьорен техник.
157
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре в 16.00 ч., движение "Боец" организира протест пред МС, под наслов "Има кой да ви накаже". Софиянци, да поканим и Валери Симеонов на протеста, за да се увери в народната любов.
156
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На тоя Консултативен съвет ще присъства само Радев.
155
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре в 16.00 ч., движение "Боец" организира протест пред НС, под наслов "Има кой да ви накаже". Софиянци, да поканим и Бойко Борисов на протеста, за да се увери в народната любов.
154
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Работодателите в мините изнудваха и принуждаваха миньорите под строй да гласуват за ГРОБ
153
7
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Вървим по пътя на Венецуела, властта се е разплула откъм имоти и доходи, а 80% от работещите са на минимална заплата, защото бизнеса не дава повече! Бизнесът не иска да плаща и осигуровки, за да има за съпругите и за децата, че и за внуците! Г.н президент, апартаментите са само част от проблема на държавата, на КСНС питайте за всичко написано по-долу от нас! Ако ви стиска и ако сте президент на всички българи?!
152
5
 
14
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Питайте г-н президент, как се купуват фирми за милиони, а не само за апартаментите по 200-300 хил.лева!