Симеонов за Радев: Нагази дълбоко в политическата кал!

Президентът свика КСНС заради "Апартаментгейт"
3 апр 2019 13:30,
119
Симеонов за Радев: Нагази дълбоко в политическата кал!
Снимка: архив "Булфото"

След като президентът Румен Радев свика КСНС заради "Апартаментгейт", лидерът на НФСБ Валери Симеонов коментира, че държавният глава "е нагазил прекалено дълбоко в политическата кал".

Още по темата

"Считам, че президентът прекалено дълбоко нагази в политическата кал, това смятам аз. Можеше да запази рейтинга си. Но явно има други цели. Негово право, негова работа", отсече той.

По-рано от президентството съобщиха, че на 8 април президентът свиква Консултативен съвет по национална сигурност на 8 април на тема "Резултати от противодействието на корупцията по високите етажи на властта. Необходимост от мерки".

Валери Симеонов коментира и казуса с апартамента на шефа на КПКОНПИ Пламен Георгиев. Той посочи, че на негово място би се оттеглил от поста си, но подчерта, че не може да говори от негово име.

"Нека да се установи какво има, има ли нарушения, дали тая тераса е негова. Аз ако бях шефът на КПКОНПИ, щях да се оттегля, за да не преча на разследването, но не съм Пламен Георгиев, че да говоря от негово име", заяви Симеонов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


119
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
98
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя па!?! Що не се гръмнеш? Самозабравил се ***. Ти където отиде, навсякъде се олайни!
97
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако Президента Р.Радев е нагазил в политическата кал,то В.Симеонов е не нагазил а до гуша е потънал в политически лаина.
96
3
 
9
 
! Отговори
Ставрю преди 5 години
Нее нагазил никъде. Просто се опитвате да го оплюете ама нема да ви излезне номера като че ли. *** мутри корумпирани.
95
1
 
9
 
! Отговори
Оградата на затвора преди 5 години
На този най ще му отива да е първи по пътя към затвора. Бай Ставри го очакава да му ремонтира оградата.
94
2
 
6
 
! Отговори
ОСТАВКА ХОТЕЛИЕРИИИИ преди 5 години
Знаете ли кой е последно внесеният ПАТРИОТИЧНО-ПАТЕРИЧИ ЗАКОНОПРОЕКТ - ЧЕТЕТЕ И ДА НЕ ПАДНЕТЕ - СВОБОДНА ПРОДАЖБА НА ЗАГЛУШИТЕЛИ, ЗА КРАСОТА НАРЕЧЕНИ СУПРЕСОРИ НА ЗВУКА НА ВСЕКИ КОЙТО ИМА ОРЪЖИЕ, ЛОВЦИ, ОХРАНИТЕЛИ. тАКА ЩЕ РЕШАТ ПРОБЛЕМА С ПРЕСТЪПНОСТТА - ПО-ТРУДНО РАЗКРИВАНЕ НА УБИЙСТВА И БРАКОНИЕРСТВА ПО ДИВЕЧА. На черните им патриотично менташки души ще лижи смъртта на хиляди зайци и сърни от кръжащите нощем бракониерски банди по пътищата на страната. ГЕРБ РАЗБИРА СЕ ЗА ЗА ТОЯ ПРЕСТЪПЕН ЗАКОН
93
5
 
7
 
! Отговори
Скептик преди 5 години
Симеонов, трябва някой да ги почне. Всички мушмороци мислят следното, "сега обслужвам САЩ, значи всичко ми е позволено защото идва хилядолетен райх, в който съм уредил себе си и децата си".
92
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Паднете ли от власт, отивате в цсз. Толкова много кражби, че няма как да ви се размине.
91
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да а Монката Мъдьонов никога не е излизал от нея.И като други жаби тритони и земноводни е бил силно стресиран от настъпването на президентския ботуш в калта.Абе Моне що се изказваш бе.А отивай да държиш коалиционния търбух на Шкембе войвода и синьото му използвано цукало че ви се нас.ра коалицията.Пък и Сайдера тоест Сидеров вече не си пие хапчетата.Не и твоита лесна Монка трудно е да се грижиш едновременно за човек с висок холестерол и един хамав.
90
5
 
22
 
! Отговори
ПАРАДОКС преди 5 години
СОБСТВЕНИКЪТ НА ТЕРАСА ЩЕ ПРОВЕРЯВА СОБСТВЕНИКА НА ЕВТИНИ АПАРТАМЕНТИ
89
7
 
23
 
! Отговори
ГЕРБ=КРАЖБА преди 5 години
Валери, защо поддържаш герберастките крадци? Ела утре в 16:00 ч. на протеста, който се организира от движение "Боец" пред МС и дай отговор на този въпрос.
88
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"политическата кал"Ако от тая политическа кал правехте тухли, за всеки щеше да има по няколко апартамента.
87
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 84А, стига с тоя протест! Щяхте да правите протест и преди 1 седмица, що не го направихте? Софиянци няма да излязат на протест. Те са членове и симпатизанти на ГЕРБ. Протестиращите пречат на софиянците.Софиянци протестират за детски площадки, застрояване на някой парк или тротоар.ЧОВЕК Е ГОЛЯМ, КОЛКОТО СА ГОЛЕМИ МЕЧТИТЕ МУ/протестите му.
86
4
 
7
 
! Отговори
Валери прям и точен? преди 5 години
До "Добра оценка": Прям и точен? Прям, да. Но да е точен не му се случва често. Особено когато говори за опозицията, президента, а и приятеля си Волен Сидеров.
85
10
 
27
 
! Отговори
Мдаа преди 5 години
Варели недей бра грижа за рейтинга на Радев , него ще го бъде + още един мандат , ти си отиваш ...ненужни вкупом сте!
84
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой направи калта? Откъде се появи тая политическа кал?!
83
31
 
15
 
! Отговори
Добра оценка преди 5 години
Както винаги Симеонов е много точен и прям в оценката си !
82
10
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно пък Винкела да дава оценки на президента, е просто гротескно.
81
8
 
24
 
! Отговори
Пред Минист. Съвет преди 5 години
Утре в 16.00 ч., движение "Боец" организира протест пред МС, под наслов "Има кой да ви накаже". Софиянци, да поканим и Валери Симеонов на протеста, за да се увери в народната любов.
80
31
 
9
 
! Отговори
stoedin преди 5 години
Темата е безмислена за този Съвет. Повече изглежда на злобен ПР. Радев толкоз може. Иска да разкаже за назначението на любовницата и нейния апартамент, плащан от ВВС? Може, но не на Съвета.
79
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Утре в 16.00 ч., движение "Боец" организира протест пред НС, под наслов "Има кой да ви накаже". Софиянци, да поканим и Валери Симеонов на протеста, за да се увери в народната любов.