Войната Симеонов vs. Ангелкова се разгаря, този път за имот в "Драгалевци"

Борисов да вземе решение – любимка ли му е Ангелкова?
Обновена: 5 апр 2019 12:48 | 5 апр 2019 12:47,
102
Войната Симеонов vs. Ангелкова се разгаря, този път за имот в "Драгалевци"
Снимка: архив "Булфото"

Валери Симеонов продължи атаката си срещу министъра на туризма Николина Ангелкова като намекна, че не е посочила в декларацията си имот в "Драгалевци", в който живее. Той призова и премиерът Бойко Борисов да вземе решението си дали да поиска оставката й или да я "причисли към групата на любимките си".

Още по темата

"Някой живее в "Драгалевци", пък не е написал, че живее там, а е длъжен да го напише. В чужд имот ли живее, под наем ли живее... Става въпрос за имот декар и половина, с перфектно обзавеждане", разкри подробности лидерът на НФСБ.

Той коментира отново и че са притеснителни фактите, които той съобщи, че Ангелкова през 2008 г. е купила имота си в "Овча купел" за 220 евро на квадратен метър.

"Тези факти са доста обезпокояващи. Заминаха си едни хора, които бяха купили на груб строеж за по 700-800 евро на квадрат. В случая става въпрос за покупка за 220 евро на квадрат в годината на най-високи цени на недвижимите имоти - 2008 г. Смятам, че премиерът трябва да вземе решението си дали да й поиска оставката или да я причисли към групата на любимките си", настоя Валери Симеонов.

От решението на премиера щяло да се види именно има ли такава група, допълни той.

"Може пък да се прилага един и същ морален стандарт към всички, дай Боже. Защото тогава ще спечелим доверието на обществото и тогава най-вероятно ще бъдат лишени от основание упреците, че в ГЕРБ се извършва вътрешен обстрел на неудобните. Каквото за едните, такова и за другите трябва да бъде", отсече Симеонов.

"Трябва да се следят процесите какво оттук нататък ще е решението на Борисов. Той без колебание поиска оставката на Цветанов, Цачева, Колева, Първанов", отчете лидерът на НФСБ.

Той коментира и думите на Николина Ангелкова, че Симеонов има "силни чувства" към нея.

"Не става въпрос за никакви чувства. Чувствам се поласкан. Все пак човек на 64 години да представлява интерес за една млада и красива дама", каза Симеонов.

По повод предположението на Ангелкова, че атаката му идва заради началото на туристическия сезон, Симеонов отвърна: "Може да го свързва и с избухването на свръхнова или протуберансите на слънцето".

Сутринта Ангелкова заяви, че е влязла в политиката с достатъчно средства и може да докаже всеки един лев, който е похарчила.

А бъдещето пък оипса така: " Каквото разпореди премиерът - това е. Важното е да си вършим работата и да не се правят такива внушения преди изборите".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ГАНГРЕНАТА НА КОРУПЦИЯТА Е ОБХВАНАЛА НАПЪЛНО ГЕРБ.НЯМА ВЕЧЕ СПАСЕНИЕ, ДОРИ ДА СЕ РЕЖЕ ДО КОКАЛ.ВСЕКИ ДЕН ИЗЛИЗАТ ВСЕ НОВИ ПРИМЕРИ,.ДА СЕ ОГЛЕДАТ И КАНДИДАТ-ЕВРОДЕПУТАТИТЕ, ЧЕ СЕ ГОВОРЯТ РАЗНИ НЕЩА И ЗА БРАТА НА МАРИЯ НЕДЕЛЧЕВА - ГАБРИЕЛ
46
5
 
23
 
! Отговори
А 2 преди 5 години
Валери, Валери....що не беше толкова лют на Оня със седемте (!) апартамента ??? Или изпълняваш Пак нечия поръчка . Нищо не става вече от вас !
45
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо Бойко Борисов вече 11-та година продължва да не подава Имотна декларация ?Той над Закона ли е ?
44
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия двамцата, Симеонов и Ангелкова, не могат да си поделят контрола върху заведенията по морето и са се хванали за гушите. Всеки иска да сложи ръка на парите от рекета.
43
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оказва се от цялата работа, че сме една много богата държава !
42
0
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Москов и Лиляна Шкембепавлова се сдобиха с нови имоти по едно и също време (преди кабинетът а рухне за енти път),което е доста съмнително.Той купи апартамент на пъпа на София от 150 кв. м. за 300,000 лева,със заплата от 4000 лева.Естествено е на името на дебеланата Ралица Москова,уредена от него в Социалното министерство.Шкембепавлова пък си к,пи два луксозни апартамента за побовин милион в Лозенец,по едно и също време.Това е положението в тази *** дупка,наречена държава.
41
0
 
26
 
! Отговори
Благой от Минстрой преди 5 години
Няма Ангелкова-няма правителство, Борисов е наясно с това, тази жена върши много работа на хора, от които Бойко е зависим.
40
0
 
30
 
! Отговори
Генеколога преди 5 години
Тя е Холивудска звезда-красавица!Дали и са предложили корица от ,,Плейбой,,?
39
0
 
32
 
! Отговори
хм преди 5 години
На знам ако всички политици в парламента и ръководствата на партиите , които са закупили жилища и имоти по данъчна оценка да вземат да си подадат оставките, колко ли от тях ще останат.
38
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Апартаментът в Овча купел най-вероятно е прехвърлен на груб строеж,за да се спестят данъци.А останалата част от сумата най-вероятно е платена на черно.Просто така процедират строителите в България.Отврат!
37
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИМаме нужда от един АНтонио Пиетро, който да извърши операция "Чисти ръце"
36
1
 
30
 
! Отговори
бат ИЦО преди 5 години
Браво на Валери Симеонов - еднакъв аршин за всички
35
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лиляна Павлова открадна 2 милиарда само от Санирането, но все едно нищо не е било.Пълен медиен и съдебен комфорт. Расте и дебелее под крилото на Тиквата.
34
1
 
40
 
! Отговори
Дзъ преди 5 години
Всеки който е на ръководна позиция в институция без значение дали е общинска или държавна и има правомощия да обявява обществени поръчки и да влияе за сключването на договори - е к о р у м п и р ан! Депутатите също. Не си въобразявам че са в парламента за чест, слава и от родолюбие. В очакване съм на неоспорими доказателства, че греша. Мерси!
33
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов да каже колко открадна от оградата, защото това може да го вкара и в затвора, а Ангелкова ще си живее и без да е министър.
32
2
 
42
 
! Отговори
Цвента Цветан преди 5 години
ВСИЧКИТЕ ОТ КРАДЛИВАТА ПАРТИЯ ГЕРБ СА МИЛИОНЕРИ. ЗА ТЯХ НАРОДА Е НА ПОСЛЕДНО МЯСТО, ОВЦЕ, ЛОШ МАТРЯЛ. Сами си ги избрахме, да ги направиме собственици на апартаменти (много и то)
31
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По соц време най-голямата вила имаше един семкар, пък Тошо нищо не му направи, а тези в развития капитализъм където да си богат не порок, ще се изядат !
30
1
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Борисов най-сетне разбра, че е хранил кучета !
29
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А кога ще бъде разследвана другата любимка на Вожда - Свинеляна Павлова, която е собственик на 12 луксозни имота - 4 във Варна и 6 в София и по един в Лондон и в Париж ?
28
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Намирам за доста обезпокояващо политик от коалицията да атакува собствените си партньори.