Войната Симеонов vs. Ангелкова се разгаря, този път за имот в "Драгалевци"

Борисов да вземе решение – любимка ли му е Ангелкова?
Обновена: 5 апр 2019 12:48 | 5 апр 2019 12:47,
102
Войната Симеонов vs. Ангелкова се разгаря, този път за имот в "Драгалевци"
Снимка: архив "Булфото"

Валери Симеонов продължи атаката си срещу министъра на туризма Николина Ангелкова като намекна, че не е посочила в декларацията си имот в "Драгалевци", в който живее. Той призова и премиерът Бойко Борисов да вземе решението си дали да поиска оставката й или да я "причисли към групата на любимките си".

Още по темата

"Някой живее в "Драгалевци", пък не е написал, че живее там, а е длъжен да го напише. В чужд имот ли живее, под наем ли живее... Става въпрос за имот декар и половина, с перфектно обзавеждане", разкри подробности лидерът на НФСБ.

Той коментира отново и че са притеснителни фактите, които той съобщи, че Ангелкова през 2008 г. е купила имота си в "Овча купел" за 220 евро на квадратен метър.

"Тези факти са доста обезпокояващи. Заминаха си едни хора, които бяха купили на груб строеж за по 700-800 евро на квадрат. В случая става въпрос за покупка за 220 евро на квадрат в годината на най-високи цени на недвижимите имоти - 2008 г. Смятам, че премиерът трябва да вземе решението си дали да й поиска оставката или да я причисли към групата на любимките си", настоя Валери Симеонов.

От решението на премиера щяло да се види именно има ли такава група, допълни той.

"Може пък да се прилага един и същ морален стандарт към всички, дай Боже. Защото тогава ще спечелим доверието на обществото и тогава най-вероятно ще бъдат лишени от основание упреците, че в ГЕРБ се извършва вътрешен обстрел на неудобните. Каквото за едните, такова и за другите трябва да бъде", отсече Симеонов.

"Трябва да се следят процесите какво оттук нататък ще е решението на Борисов. Той без колебание поиска оставката на Цветанов, Цачева, Колева, Първанов", отчете лидерът на НФСБ.

Той коментира и думите на Николина Ангелкова, че Симеонов има "силни чувства" към нея.

"Не става въпрос за никакви чувства. Чувствам се поласкан. Все пак човек на 64 години да представлява интерес за една млада и красива дама", каза Симеонов.

По повод предположението на Ангелкова, че атаката му идва заради началото на туристическия сезон, Симеонов отвърна: "Може да го свързва и с избухването на свръхнова или протуберансите на слънцето".

Сутринта Ангелкова заяви, че е влязла в политиката с достатъчно средства и може да докаже всеки един лев, който е похарчила.

А бъдещето пък оипса така: " Каквото разпореди премиерът - това е. Важното е да си вършим работата и да не се правят такива внушения преди изборите".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
4
 
! Отговори
A преди 5 години
До Чиновник 56Да, апартамент в "Люлин" част "на майната" си и кола с 10годишен стаж по магистралите на Европа.
66
13
 
3
 
! Отговори
Московские новости преди 5 години
Другаре, пак няма да спечелите изборите. Даже ще ги загубите с МНОГО.
65
0
 
5
 
! Отговори
A преди 5 години
До Чърчил 64Ми той следеше другите много стриктно и изпусна нещата при неговите крадци.
64
6
 
6
 
! Отговори
Заклещени кучета преди 5 години
Всички си купувате апартамени по тоя начин с пари спечелени по същия начин. Няма смисъл да ревете.
63
0
 
10
 
! Отговори
A преди 5 години
До Край 50Кой си трае? - Боко. Може би защото ако там се размърдат нещата няма да има оставки, а направо в затвора всички от кабинети Борисов 1, 2, 3.
62
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Знаем ги че крадат, лошото е че са се оляли.
61
4
 
6
 
! Отговори
Чърчил преди 5 години
Бойко Борисов трябваше да впрегне службите да следят неговите хора и да предотвратява издънките им още в зародиш а той им се довери и те го издъниха... забрави мотото на чекистите "Доверяй но проверяй"
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не им е лесно и на тези които имат много пари ! - сън не ги хваща къде да ги сложат и вложат та да има за деца и внуци и правнуци.Народа има една приказка ! - Сиромашко не виждало ни къщи ни пари ни коли и трупа ли трупа и няма насита да има никога.
59
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Алоууу, медията! За Бонер ще напишете ли нещо? Оттеглял се в полза на Кьовеши.
58
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Каквото разпореди премиерът - това е."----------------Това и във футбола го няма вече, ц, ц, ц... Евалла, Борисов, евалла бе, шефе!Жега, жега в центъра на София...
57
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
*** кой ви се интересува от смотаните апартаментчета, дето си пазарувате, жалки същества
56
3
 
7
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Г-н Симеонов първо ББ не е поискал още оставката на Цв.ЦВ. защото той го замества навсякъде- още е във властта. Второ защо за останали замесени в тази афера не проронихте дума даже одобрихте решенията на ББ. Ясно личи че имате проблем с Ангелкова който ви дразни доста. Май вие също имате любимци-за едни мълчите а за други не. Всички сте в кюпа.хахаха
55
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Зам.-шефът на КПКОНПИ Антон Тодоров Славчев е шампион в книгата на имотните рекорди по високите етажи на властта. Заместникът на Пламен Георгиев се оказа собственик на огромна тераса с квадратура 244 кв. м и на апартамент с обикновени размери - 63 кв. м, но с необикновена цена - 18 639 лв., или 151.27 евро за квадрат
54
26
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Абе, простолюдието като си купувате евтини апартаменти и автомобили някой държи ли ви сметка? Вашите апартаменти сте ги купували по 100-150 евро за кв. м. Автомобил, който нормално струва 15 хил. лв. вие го купувате за 3-4 хил. лв. Как става тоя номер бе? Всичките сте затънали до ушите в далавери. И вместо да си затраете, вие най- нагло, пак сте тръгнали да ровите в чуждата паничка. Крадеца вика "Дръжте крадеца".
53
4
 
16
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Кога ще подава оставка Ангелкова хайде Бойче да подава оставка???и в Сливен да ходят ?
52
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Чудя се колко ли прецакани се чустват всички купили апартамент в последните 10 год... Оценката била от независим експерт, демек 200 евро на кв.м., а за всички останали прецакани от брокерите и строителната мафия за по 1200 евро. Честито на новодомците!
51
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е могъл човека да си купи и той от евтините имоти и за това се ядосва, а пък че те всички са си за оствки е ясно отдавна, въпроса е кога?
50
14
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Симеонов е като героя наСтоян Михайловски "Меракът на чичо Денчо". За по-младите, искал да маха клечка пред оркестъра, защото му се сторила много лесна работата на диригента на оркестъра.Валери Симеонов мноооого иска да е министър на туризма.Речникът, с който борави по телевизора, подхожда за друга професия.Не съм фен на Ангелкова, но ако Симеонов стане министър на това министерство - прощавай и забрави. С този речник - на голям бостан.
49
1
 
18
 
! Отговори
тя преди 5 години
Изкарват си кирливите ризи - кой е откраднал повече ! Затова сме бедни , ако няма бедни , няма да има и толкова богати!
48
11
 
20
 
! Отговори
Край преди 5 години
На простоват народ апартаментите му са проблем.Откраднаха му 4милярда през КТБ - трае си.През магистрали и саниране му взеха още толко пак си траеПрез Беляне и Цанков камък горе долу пак толко - трае си.Баба Гуна и чичо Кънчо тия милиарди не си ги представят като техни нищо че са Обаче като видят некой с по-голем апартамент от техния - вият на умрело и налитат на бой.