Напусналият Манолев: Ловът на вещици придоби плашещи размери

Който иска факти и документи – ще му ги предоставя, обяви той
Обновена: 17 апр 2019 20:33 | 17 апр 2019 20:30, Красимир Ангелов
135
Напусналият Манолев: Ловът на вещици придоби плашещи размери
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ловът на вещици придоби плашещи размери, написа на страницата си във Facebook подалият оставка по-рано днес заместник-министър на икономиката Александър Манолев. Като мотив за решението си да напусне поста той изтъква започналата проверка на Върховната касационна прокуратура по повод медийни публикации и желанието му това по никакъв начин да не засяга работата на правителството. Публикациите свързват името му със злоупотреби с европари.

Още по темата
"Днес депозирах своята оставка като заместник-министър на икономиката. Едно закъсняло действие, което трябваше да направя още преди година, когато името ми се забърка в измислени скандали, защото пречех на някой да заема поста министър на транспорта. Още тогава трябваше да си дам сметка, че в такава ситуация е много, много трудно да работиш", заяви Манолев от своя профил в социалната мрежа.

"Преди няколко месеца ми казаха, че обикалят с папки за мен медии и ми готвят нова атака. Подминах го – след всичко, което се опитаха да причинят на семейството ми си мислех, че няма с какво да ме изненадат. Но отново надскочиха себе си", посочи той, цитиран от "Фокус".

"Възпитавали са ме да се боря и да не се предавам. Но искам това да е за неща, които съм направил или в които съм се провалил. Да защитавам работата си, решенията си, позициите си. А не да се обясняваш дали някога си познавал някого, дали притежаваш нещо, дали си честен, дали си почтен… Неща, които цял живот съм вярвал, че се показват с действия, а не се обясняват на думи", заяви още вече бившият заместник-министър на икономиката.

"Народът е казал – да те поставят в ситуация да обясняваш, че нямаш сестра. Стига толкова! Който иска факти и документи – ще му ги предоставя. За останалите – да вярват на каквото и на когото искат", посочи Манолев и продължи:

"Ловът на вещици придоби плашещи размери. И вече не става дума за мен, а за семейството ми. В тази ситуация аз ще съм този, който ще направи крачка назад".

В своя пост Манолев изтъкна постигнатото в страната през последните 10 години в икономически план. "Дано не допуснем да загубим всичко това като вкараме държавата в политическа криза, защото виждам, че това е целта, която преследват", допълва той и пожелава успех на ГЕРБ и коалиционни партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
24
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Комунистите ,даже нямат толкоз, Бойковите Гербери надминаха и комунделте и депесарите и седесарите!
48
0
 
26
 
! Отговори
шефа на КОНПИ преди 5 години
Я дай да ги видя тези документи. Ами да, няма конфликт на интереси, вилата с басейна са строени върху обща част (територията на република България), макар, че се ползват само от един собственик. Ето, всичко е точно, а парите от програма "Развитие на селските райони" са развили точно този район.
47
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Държава където имат власт Делян и Доган я пиши..... Минало
46
25
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голям е гладът в Партията Столетница и с всички средства се стараят да вземат властта, макар и за кратко за да се нагушат и да ни върнат с поне 20 години назад....
45
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Демокрацията е форма на управление в която властта взема този който държи повечето медии. А напоследък и който има най-добрия екип *** по социалните мрежи и форумите. Толкова пари за да държат медиите и да плащат на троловете имат само олигарсите. Така че различни групи олигарси се борят кой да избере свое правителство като зомбират гражданите. На практика те могат да накарат изибирателите да повярват във всичко. Лaйнoмeта е включен, дерзайте.
44
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Плашещи размери добиват кражбите ви, Манолев. Вече не се притеснявате да източвате еврофондовете пред очите на всички и да се разхождате необезпокоявано на свобода.
43
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кьовеши нареди ги до стената като чаушеску всичките бг политици от последните 30 години
42
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тия си помислих че могат да крадат като комунистите от дс... Алооооо прокуратурата ние на хонорар от кремъл
41
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нито дума за виличката с минерална вода? Този е затворник.
40
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вън искаме честни и достойни като агентите Сава и Гоце дългия Овчаров.. Пикаещия във фонтани... И ред други слуги на обратния генерал гоцев
39
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Меди рома от Пчеларово.. Агент на дс и кгб ве взе на мушка и заповядва на слугите си... Хората с тройни гуши и затлъстяване на хипопотами Сотир и делян
38
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Споко, главният ловджия на вещиците си има голяма тераса с незаконни постройки. Той самият казва, че не е знаел, че тия работи по терасата му са незаконни. А когато главният ловджия на корупцията не може да различи законното от незаконното, няма причини някой да се страхува от ловджията на вещици.
37
0
 
9
 
! Отговори
batmario преди 5 години
След лова какво следва?
36
0
 
26
 
! Отговори
Дедо преди 5 години
И вашата НАГЛОСТ И КРАЖБИ доби плашещи размери!Тояги и камъни по алчните ви и празни глави!
35
2
 
25
 
! Отговори
Абе преди 5 години
***, единственото, което е в плашещи размери, е геноцидът, от шепа мърльовци, наричащи себе си полителит, над всички останали в територията! Ти се радвай, че те разследва подкупна прокуратура, а не си даден на озверялата тълпа, озверяла заради решения, взети от такива като теб. Каква папийонка ще ти направя от тестисите, ако си ми наблизо...измамник!
34
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ами при толкова много вещици само това е начиналов и на кладатата да си отдъхне народа от тях
33
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да идва Кьовеши!Не се издържа повече!
32
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако печеля - губи цял народ.Ако ме хванат - подавам оставка..
31
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Имаме Морал"
30
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Eee тези вещици всичките с палати и масово крадени пари в сметки и апартаменти. Дай боже всеки му да е вещица в тези времена