Напусналият Манолев: Ловът на вещици придоби плашещи размери

Който иска факти и документи – ще му ги предоставя, обяви той
Обновена: 17 апр 2019 20:33 | 17 апр 2019 20:30, Красимир Ангелов
135
Напусналият Манолев: Ловът на вещици придоби плашещи размери
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ловът на вещици придоби плашещи размери, написа на страницата си във Facebook подалият оставка по-рано днес заместник-министър на икономиката Александър Манолев. Като мотив за решението си да напусне поста той изтъква започналата проверка на Върховната касационна прокуратура по повод медийни публикации и желанието му това по никакъв начин да не засяга работата на правителството. Публикациите свързват името му със злоупотреби с европари.

Още по темата
"Днес депозирах своята оставка като заместник-министър на икономиката. Едно закъсняло действие, което трябваше да направя още преди година, когато името ми се забърка в измислени скандали, защото пречех на някой да заема поста министър на транспорта. Още тогава трябваше да си дам сметка, че в такава ситуация е много, много трудно да работиш", заяви Манолев от своя профил в социалната мрежа.

"Преди няколко месеца ми казаха, че обикалят с папки за мен медии и ми готвят нова атака. Подминах го – след всичко, което се опитаха да причинят на семейството ми си мислех, че няма с какво да ме изненадат. Но отново надскочиха себе си", посочи той, цитиран от "Фокус".

"Възпитавали са ме да се боря и да не се предавам. Но искам това да е за неща, които съм направил или в които съм се провалил. Да защитавам работата си, решенията си, позициите си. А не да се обясняваш дали някога си познавал някого, дали притежаваш нещо, дали си честен, дали си почтен… Неща, които цял живот съм вярвал, че се показват с действия, а не се обясняват на думи", заяви още вече бившият заместник-министър на икономиката.

"Народът е казал – да те поставят в ситуация да обясняваш, че нямаш сестра. Стига толкова! Който иска факти и документи – ще му ги предоставя. За останалите – да вярват на каквото и на когото искат", посочи Манолев и продължи:

"Ловът на вещици придоби плашещи размери. И вече не става дума за мен, а за семейството ми. В тази ситуация аз ще съм този, който ще направи крачка назад".

В своя пост Манолев изтъкна постигнатото в страната през последните 10 години в икономически план. "Дано не допуснем да загубим всичко това като вкараме държавата в политическа криза, защото виждам, че това е целта, която преследват", допълва той и пожелава успех на ГЕРБ и коалиционни партньори.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Едно не е ясно, бойко ли е идвал в сандански на гости или този мамулев е идвал на джамбурето в симитли под форма на каре карти.
8
30
 
3
 
! Отговори
Пазаржик преди 5 години
Герб победа,доло комунистите
7
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КЪДЕ Е МАДАМ БОЙ КА?дА НЕ СЕ Е ПОКРИЛА ОТ НАДИГАЩАТА СЕ ДИКТАТУРА?!
6
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкият той, все негои го били нападали- за жената, която е прегазил и убил с колата си през 2012-та, за бизнеса му с Маджо, Пашата и Баретата, а сега и за вилата с басейн, която си е построил с източване на еврофондовете. Хич не мислят за семейството му, ей!
5
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
лов няма, има бягане от отговорност. подават се едни оставки, но няма съд, няма справедливост. никой не връща каквото е заграбил и откраднал. след като отшуми се назначават на друга службица и продължават да си безчинстват и да си крадат докато отново ги хванат. какъв морал, какви пет лева? физкултурника стана щатен сътрудник, само и само да се набута пак в парламента. това ли е морала?
4
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вещицата МаноЛев се уплаши да не бъде уловена и избяга с метлата на Шабаш да си прави вятър на устата.
3
2
 
46
 
! Отговори
анализатор преди 5 години
Правилно и вече вън от властта.Целия Сандански знае,че това е твоя лична къща,е не търговски обект.Не ни навирай документите,там сте се "справили".Дай да видим списък колко гости са преспали и платили за нощувки.Никой.Ти затова говориш за документи.Но фактическото положение о обратното.
2
4
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поредната вещица от гроб
1
4
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Значи така, всеки крадльо като го хванат по бели ***, казва че това било Атака от медиите, подава Оставка, но откраднатите милиони не връща.Морал по герберски.