Станишев: Платил съм цената за грешките си

Лидерът на ПЕС коментира изборите си в БСП
21 апр 2019 12:24, Петя Славова
167
Станишев: Платил съм цената за грешките си
Снимка: БТА

"Аз съм първият в държавата, който се противопостави на ГЕРБ много ясно", заяви категорично лидерът на ПЕС и кандидат в листата на БСП за европейските избор.

Още по темата

Той отрече пред bTV да е тласкал партията към задкулисието, докато е бил лидер на БСП. "Като лидер на опозицията в периода от 2009 до 2013 г. не съм имал нито една среща с лидера на управляващата партия господин Борисов. Една имах, по негова молба, на тема "Белене", защото той ме покани и каза, че има вариант за решаване. По думите му, Станишев е водил ясна и категорична битка с ГЕРБ. Той обясни, че е странял от икономически групировки, защото според него политиката трябва да стои далеч от тях.

Станишев призна като грешка предложението на Делян Пеевски за председател на ДАНС. "Очевидно беше политическа грешка и това си пролича по реакцията на обществото. И аз съм платил цената. Който мисли само за миналото, никога няма да върви напред, защото винаги ще се спъва. Човек трябва да си прави поуки", каза още той.
Лидерът на ПЕС коментира и думите на премиера дали БСП има право да говори за корупция. "Работата на опозицията е да сочи дефектите и слабостите на управляващите. От 10 години управляват ГЕРБ. За сегашното състояние на страната отговорност носят те", заяви той.

Сергей Станишев също така коментира още едно изказване на Борисов, който нарече партията му "чеверме-социалисти". Станишев обясни, че политиката трябва да бъде битка на идеи." Когато политиците се замерят с обидата, това е обидно за гражданите, за тяхната интелигентност. Хората не са глупави и такива подмятания не отиват на никого, в това число и на министър-председателя".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


167
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До СтратегНе е казъл,че Нинова заговорничи с Борисов,а се трвожи,че Нинова може да отдалечи партията от ПЕС и че може да е същия диктатор от типа на Бойко,но и защитава БСП,изслушай записа,преди да коментираш.А щом го е казал,означава,че не е слуайно,ей така на вятъра.
71
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти нищо не си плащал ние ти платихме замъка в швейцария. Не че един тарикат е по беден от теб той пък си купил в барселона къщичка много манечка към 300 кв само. Абе изобщо всички сте за до стената ама още не се е родил Пиночет да ви разкаже играта. Но и това време наближава. Както са казали старите хора всяко начало си има край и този край ще е по жесток от хитлериският.
70
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербери какво предлагате не хората?Провалихте дори ЮП и Белене,а след няколко месеца спират газта,какво ще прави страната?Какво предлагате?Пак от същото нищо,пак провали и само разделяне на порции,както досега?
69
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя тухла връз тухла не може да дигне, камо ли тераса да облече теракот или па джамджосан балкон да спретне, а за имения из барцелона ишвейцария- тва па от къде му изровиха. Просто е либерален наивник. загубите му на изборите са зарди срещи не с Борятеф, а с Цецолинден фон .Цветанов му разказа играта на тоя маслен продукт. Щом не е крал и подписвал договори с Борятко, какво е правил че бе тоооолкова отстъпчив. Цецко кажи си Серго ще те разбере
68
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Искам и аз, да плащам с чужди пари, хахаха
67
3
 
4
 
! Отговори
Стратег преди 5 години
До АнонименРазумни в какъв смисъл? Подобно изказване е еврейска йезуитщина, като е ясно,ч е йезуитщината се ражда от еврейщината. Защо? Защото това е недомлъква, че Нинова заговорничи с Борисов. Но не е казано директно, (защото трябват доказателства, а доказателствата са пикантерии от кухнята на БСП), а като внушение, което внася съмнение в действията на лидера си, преди избори. Това е ПЪлзящ Пуч. И ако можем да наречем нещо "Пълзяща Диктатура", ето това е "Пълзяща Диктатура"!
66
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Станишев казва доста разумни неща 14.04.2019 "Станишев: Листата на БСП е един голям подарък за ГЕРБ" (не разрешават да пусна линка)
65
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нали Доган го убиха или поне така твърдеше приятелката му агент Павел Лютви Местанов. Станишев ще плаща сред като стане евродепутат. Бойко Методиев си плаща докато е министър председател. Политиците не смеят да се покажат пред избирателите си, а само пред телевизиите.Този пък от Атака, известен като Волен Сидеров, си има телевизия и електорат от цели 1,9 % за евроизборите. Смешни политици в още по-смешна държава.
64
1
 
7
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
ама за каква "цена" говори тоя?!..-Вероятно за цената на имението му в Швейцария?...Защото ЦЕНАТА,която плащат "политиците" за грешките си, е ЕДНА:-ОСТАВКА И ОТТЕГЛЯНЕ от "политиката"!!!!!..разбира се,за тая .."конска муха" да налита на магарето в дирника, Е ПРИРОДА!!!!
63
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Платил бил цената... Цял народ плаща цената им. Цяла Европа също ще плаща грешките му. Може и целият свят ... Да натика зорлем наемниците на труда в ръцете на нацитата и фашагите го могат цоциалисти от мащаба на Станишев - исторически е доказано.
62
2
 
14
 
! Отговори
Истината преди 5 години
А Доган от сараите,през гъстия дим,гледа на всичко тих,невъзмутим и ви гледа сеира.Чрез шиши изчисти гепените капитали,като разпродаде каквото трябва на когото трябва и сега го праща евродепутат на курорт.
61
2
 
11
 
! Отговори
boyko.uzunov преди 5 години
Станишев - ти не си платил още грешките на баща си !
60
1
 
16
 
! Отговори
Патил преди 5 години
Това нещо се целува с Местан ... не забравяйте...
59
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм против герберите,но откакто дойдоха на власт не са спрели интригите в страната и се върнахме в кървавите години на групировките,стига!Да се връщат ДПС и БСП или да оставят ГЕРБ и толкоз!А БСП ако си намерят друг водач и да не е Нинова или Манолова,ще е много по-добре за страната и за тяхната партия.Хората вече умират от страх още преди да са ги убили,такава страхова невроза е обладала цялата страна,тоя Иво от президентството и той се измъкна по терлици от там от страх,стига,писна ни
58
1
 
10
 
! Отговори
Само... преди 5 години
...ти прочетох мнението Станишев и веднага го асоциирах с провинила се ученичка, която не спира да се оправдава, хленчи и извинява. Порасни и си поеми последиците от възможно най-малко казано "недалновидно" управление! Коментарът ми беше крайно щадящ и обективен за Вас Станишев.
57
2
 
11
 
! Отговори
възмутен преди 5 години
Недялко пиковото плюе Радев,че има 1/един/ апартамент,макар и купен по-изгодно от военните.А самият той се е задавил от имоти в Бургас,Варна,София-5 броя апартаментя и за десерт- вила в Лесидрен.Трябва да си кристално чист,преди да плюеш другите.
56
3
 
10
 
! Отговори
баба мара преди 5 години
кои ни вкара в нато и ес без референдум какви грешки си платил и с каквовтори мандат в Брюксел с това ли плащаш затова не гласувам от годинизащото не мога да ви понасям защото сте цър-ву-ли по манталитет
55
1
 
10
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
'Аз съм първият в държавата..." - рече и отсече Гей Дмитриевич.
54
3
 
9
 
! Отговори
антикУропционери преди 5 години
НЕРДЕ ЧЕВЕРМЕ- СОЦИАЛИСТИ,НЕРДЕ СУДЖУК -ГЕРБЕРИСТИ.НЯМА АКЪЛ ЗА НЕЩО ПО ОРИГИНАЛНО.
53
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С идването на власт на герберите се случиха много неща,които България не беше преживявала,атентата над Доган,атентата в Бургас,саморазправи и т.н.,хората смениха управляващите и дойдоха бесепарите и депесарите,но те също започнаха саморазправи, отмъщения,сега пак бесепарите контролират страната,въпреки,че не участват във властта и пак и пак и отново и отново и хората отново сменят управляващите,въртим се в порочен кръг от убийства и саморазправи.Докога?Докато не остане население ли?