Караянчева към депутатите: Да продължим да бъдем отговорни

44-ото Народно събрание преполови своя мандат
8 май 2019 10:45,
35
Караянчева към депутатите: Да продължим да бъдем отговорни
Снимка: архив "Булфото"

В първия работен ден за депутатите след великденските празници председателката на Народното събрание Цвета Караянчева пожела новата парламентарна сесия да бъде успешна. Тя призова народните представители и да продължават да изпълняват задълженията си, въпреки предизборната кампания.

Още по темата

Караянчева доволна: България стана лидер на Балканите

В пленарната зала се регистрираха точно 121 депутати от ГЕРБ, "Обединени патриоти" и "Воля". БСП и ДПС отсъстват от Народното събрание.

На старта на заседанието Караянчева поздрави мюсюлманите за Рамазан.

Караянчева отбеляза, че посещението на папа Франциск у нас през последните дни е преминало изключително успешно.

Шефката на парламента посочи и че вече е преполовен мандатът на 44-ото Народно събрание.

"Оценките за нашата работа през този период често са различни, дори противоположни и крайни. Ако погледнем цифрите, ще видим, че от началото на мандата си това Народно събрание и приело 260 закона, 379 решения, 2 декларации и 1 обръщение. Това показва, че е извършена сериозна по обем законодателна работа. Изключително интензивен беше и парламентарният контрол - над 280 часа са отделени за него", отчете Караянчева.

"Надявам се, че през тази сесия ще продължим да изпълняваме задълженията си на народни представители, да се отнасяме отговорно към работата си и да се водим от обществения интерес. Да не забравяме, че всеки един от нас, с поведението си тук, със законодателните си решения, дава общия облик на съвременния народен представител. Нека си пожелаем успешна сесия", заключи Цвета Караянчева.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
3
 
! Отговори
ненко преди 4 години
таа да гледа пекинския паток по-редовно да и оре дълбоко нивата оти все в амок е горката и дрънка глупости
26
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Снахата на кмета на Долна баня от ГЕРБ, двете деца на кмета на Минерални бани Хасково, лидер на ДПС от Харманли, бизнесмен от Велинград, близък до кмета и Цветан Цветанов, както и ортак на Евелин Банев Брендо, са сред бенефициентите на европейски средства за къщи за гости.
25
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Според най-консервативни сметки България губи всяка година по 8 милаирда евра от данък корупция по високите етажи на властта които в огромната си част изчезват в офшорните зони. Затова България е най-бедната страна в Европа. На фона на това крадците от ГЕРБ са купили всички медии и подпкупват наляво и надясно за да продължават да крадат.
24
0
 
9
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Комунистка та от Кърджали сити отново говори небивалици ...
23
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
въх пекинската патица какви ги редииииайде във виетнам там много ги обичат
22
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох,милата тя...Дума дупка не прави.По делата им ще ги познаете.
21
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Да продължив да бъдем отговорни" - Към какво, към вашите апартаменти и мезонети, към вашите схеми за източване на еврофондове, към вашите кражби и далавери ? Мисля че още повече ще лъснат крадливите задн.....ци на ГЕРБ. Европейска сметна палата започва разследване в България, как са изразходени средствата за пътища, магистрали и инфраструктура. А там както знаем ври от кражби и корупция. Не знам дали останаха хора които ще грасуват да крадзите от ГЕРБ.
20
0
 
9
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
"Да продължим да бъдем отговорни" - а, хахахахахахахааааааааааааааааааааа... хухууууууууу, яко! Продължавайте все така да бъдете отговорни Караянчева и ГЕРБ ще изчезне напълно, което е много добре междувпрочем!
19
0
 
10
 
! Отговори
БАНко преди 4 години
Никога не е било , никога няма да бъде !Всяка дума изречена от СОБСТВЕНИКА на ГЕРБ и неговата шайка предизвика само подигравка и жалост , смях !
18
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам те в Пекин , в капата на Виетнам .
17
0
 
11
 
! Отговори
КараКанчева преди 4 години
Отговорност с милиони откраднати от българите !
16
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много работят тия бееее.Я вижте с "честен" труд какви апартаменти си построиха,какви къщи,та даже и за тъщи,как да не ти се поиска да станеш депутат.Много "работиш",но пък има за какво.
15
1
 
7
 
! Отговори
Смирен депутат преди 4 години
Депутатите за разлика от мързеливите българи,много работят за благото на родината и за това имат такива скромни ваканции.Трябва рязко вдигане на депутатските заплати,че с 4мизерни хилки как са връзват двата края?
14
0
 
10
 
! Отговори
!!! преди 4 години
Ай, стига сте продължавали!Сбогом!!!
13
0
 
14
 
! Отговори
zeus преди 4 години
До Анонимен 72017 година парламента е имал доверие 22 процента, през годините се колебае от 10 до 20 процента, 8 процента както е сега е рекорден минимум ;)
12
1
 
18
 
! Отговори
Нане преди 4 години
За 141 години от третата Българска държава...Се намери една мома ненагледна, да рече, че Пекин е стлолица на Виетнам... Ам не къде да е... А от трибуната на Народното събрание... И не, коя да е... А председателката на Парламента...
11
3
 
5
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
До Лисан. Е, и? Горе- долу същия съсрав и същата картинка ще гледаш.
10
1
 
14
 
! Отговори
истина е преди 4 години
Единствения начин да покажеш на тази политическа чума е когато видиш политик,депутат и пр. заразно зло е да го заплюеш и да го отминеш.
9
13
 
1
 
! Отговори
Бсп са гадове преди 4 години
БСП и ДПС пак готвят уйдурма. Никога повече.
8
1
 
14
 
! Отговори
Лисан преди 4 години
Тая па! Тази пародия на НС е към своя край. Изборите идват наесен.