Порожанов след оставката: Работих за успеха на министерството

В сектора има много проблеми и със сигурност не всички са решени
14 май 2019 10:50,
67
Порожанов след оставката: Работих за успеха на министерството
Снимка: архив "Булфото"

"Смятам, че положих всички усилия работата в едно от най-големите като обхват министерства да върви успешно". Това заяви Румен Порожанов, цитиран от пресцентъра на Министерството на земеделието, храните и горите.

Още по темата

По-рано съобщихме, че министърът е подал оставка като министър на земеделието, храните и горите и тя приета от премиера Бойко Борисов.

В сектора има много проблеми и със сигурност не всички са решени, но за всеки е направен опит за намиране на балансирано и справедливо решение. Резултатите за развитието на земеделския отрасъл ясно показват възходящата тенденция, такава се отчита и по отношение на износа на селскостопански стоки, се казва в съобщението на министерството.

Министерството изнесе изключително успешно Председателство на Съвета на ЕС с организирането на десетки събития и напредък по най-важната тема за сектора - Общата селскостопанска политика след 2020 г.

В този период активно беше поставена темата с борбата срещу двойните стандарти при храните, която намери решение в пакета директиви, приети от Европейската комисия и Европейския парламент. Комуникацията със сектора винаги е била открита и прозрачна за поставянето, разглеждането и решаването на всички належащи въпроси. Министър Порожанов изказва своята благодарност за работата си със земеделските производители и браншовите организации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
3
 
34
 
! Отговори
ха-ха преди 4 години
Какъв успех бе ,крадецо? Само за грабежа в Разплащателна агенция трябва да лежиш поне 200 години. Иванчева отнесе 20 г за "поискан подкуп".Колко ли трябва да отнесе виновника за откраднатите над 11 милиарда във Фонда?
21
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставката не трябва да се приема! Нашите лъвове Пацо Георгиев, Порожанов, Красу Петтерасу, Лили Небостъргачо трябва да устоят на атаките на еврогеювете, *** и илюминатите
20
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Следващият " Порожанов ", който ( сигурен съм ) вече се е приготвил . Никой няма да изпусне бозката само, защото един бандюга си отива, заменен с друг .СМЯНА НА СИСТЕМАТА - това е решението !
19
2
 
31
 
! Отговори
odpo преди 4 години
Наглост,безочие... чувство за безнаказаност!! Качества ва един БГ политик...
18
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
РАБОТИХ ЗА УСПЕХА....СИ
17
2
 
12
 
! Отговори
Узуна преди 4 години
Браво 13 предлагам това за новия химн на нашта "държава". Супер е. Адмирации.
16
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставката не е форма на правосъдие.
15
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има ли министри? Боко, за нищо не ставате! Махай се!
14
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Оставка добре, ама откраднато то ще връща ли?
13
2
 
27
 
! Отговори
Герберастката кочина преди 4 години
Депутат, софра, запой. Преход, пасмина, застой. Болни, доктори, рушвет. Кмет, корупция, разцвет.Безпорядък, рев, искри. Алкохол, жени, псувни. Цици, интернет, Айфони. Бизнес, спонсор, милиони. Обир, банка, далавера.Ред, полиция, химера. Път, поръчка, магистрала. Катастрофа, вой, раздяла. Улици, ремонт, павета. Кражби, сеч, екодървета. Фирми, призраци, офшорки. Евро, сметки, уговорки. Избори, елит, управа. Шок, пародия, държава. Изход, бягство, терминал. Народ, история, финал.
12
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е са кво? Борисов що чака? Целият му опозорен кабинет даде оставка, само той и Банов не си я дават.
11
1
 
29
 
! Отговори
продължанов преди 4 години
Само погледнете какви удухотворени физиономии са на снимката! Какъв интелект се излъчва от тях, каква вътрешна сила и решимост за работа "на ползу роду".....Сигурен съм, че всички тия са само с по едно костюмче, купено от "втора употерба" със спесетени от тролея пари. Скромни до себеотрицание! Това е новата интлЕгенция на България. Е, таква интелигенция е унищожил "НАРОДНИЯТ СЪД" едно време! каква загуба за народа ........
10
1
 
21
 
! Отговори
Curst them! преди 4 години
За лекарства за теб и семеството си да си похарчиш откраднатото !И да не ти стигнат!По контейнерите да ровите !
9
3
 
41
 
! Отговори
Димитър Д. преди 4 години
Най после да си отдъхнем от този разбойник. Дано никога да не заема държавна длъжност. Заради такива БГ е най бедната държава в Европа. Хем некадърен , хем напорист. Да ходи да си ползва къщите за гости. Ако може......
8
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Порожанов подаде оставка, Карадайъ го почнаха за имотите на родата..., Пеевски го няма, а в другата статия Доган иска прошка. Какво става?
7
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Атака срещу него ? Арогантността, нахалството и безочието на тия, дето позволиха стотици милиони евросредства да направят част от управляващата клика още по - богата, е пословично ! Айде сега да си свършат работата съда и ЧОПНИ....
6
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичко в името на оцеляването на ГЕРБ. Жертви се дават, но борбата продължава. Толкова време и пари се инвестираха в тази почти перфектна машина за грабене, че могат да пожертват дори и най-свидните хора. Важното е ГЕРБ да е на власт, а министрите все ще намерят начин да ги компенсират за вярната служба.
5
0
 
18
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
Който иска Порожанов да...остане на власт,да си мести лявото ухо;и аз ще го...преместя.
4
2
 
34
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Видя се за чии успех е работил сега остава и цацаратурата да си свърши работата, ама друг път.
3
2
 
32
 
! Отговори
Цезар преди 4 години
Айде и тоя хвърли кърпата - много смях