Борисов се похвали: Всичко добро в държавата - когато ГЕРБ управлява!

Страната била в пъти по-добре от времето на Сергей Станишев
Обновена: 23 май 2019 12:31 | 23 май 2019 08:58, Камелия Цветанова
757
Борисов се похвали: Всичко добро в държавата - когато ГЕРБ управлява!
Снимка: Симитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Всичко добро, което се случва - метро, индустриализация, е по нашето управление, похвали се премиерът Бойко Борисов пред Нова телевизия.

"Във всяка една сфера държавата е в пъти по-добре от времето на Сергей Станишев", настоя той.

Още по темата
Въпреки това премиерът призна, че парите никога не стигат и така е в в цял свят.

Според него Европа е най-доброто място за живеене.

Нинова живее с 2500 лв. на месец, порокът й - цигарите

Борисов определи като най-голям свой порок  тютюнопушенето.

"На дърти години започнах да пуша, но пак ще го ликвидирам този порок. Умен човек няма как да пуши”, заяви премиерът.

"Миналото лято не съм почивал. Беше председателството на ЕС, след това направихме формата "16+1" и лятото свърши”, заяви още премиерът.

"Срамувам се с това, което направихме последния месец, дано сме си извадили поука”, заяви още Борисов, визирайки "Апартаментгейт".

"След скандала ометох всички от постовете“, отсече той.

Борисов за корупцията: Нинова да отговори защо я отстраниха като зам.-министър

Борисов смята, че ако резултатът на изборите на ГЕРБ е добър или пък ако е лош, той ще нося отговорност, защото е шеф на партията.

А за Цветан Цветанов, който заради скандала със заменените имоти за освободи мястото на председател на парламентарната група, Борисов  обясни, че го е изтеглил назад, за да може да разбере, че и той е сгрешил.

Борисов коментира и твърдения на опозицията, че има некларирана къща в Банкя. 

Той обясни, че въпросната постройка е пристройка и представлява една стая. Всички данъци за нея били платени.

"Това е имотът, в който съм се родил, в който живея и в който ще умра. Няма нова къща, а в моя парцел съм си построил на ъгъла на дувара пристройка. Децата живеят в къщата, а аз съм самостоятелен човек. Имам нужда от място, на което да се срещам с хора. Всичко е документирано, има платени данъци, всичко е според закона. Не е декларирано, защото се намира в същия имот. Аз съм се родил на тая ливада. Когато ние дойдохме в Банкя, там нямаше нито една къща", категоричен бе Борисов.

Министър-председателят отрече да е помагал на братовчед си да направи заменка. "Човекът, който спря заменките в София, се казва Бойко Борисов", категоричен бе министър-председателят.

"Аз заменки нямам, офшорки нямам, сметки нямам и всичко е проверявано“, допълни той.

Освен това и приятели нямал, защото всеки искал нещо.

Той обвини опозицията, че го атакува целенасочено.

"Започна се с имение в Лос Анджелис и дъщеря ми, която тогава беше бременна в 8 месец карала "Бугати“, после, че имам остров в Гърция, после, че имам къща в Барселона, аз в този град съм бил, когато съм бил кмет и съм ходил при тамошната кметица“, настоя Борисов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


757
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
8
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вместо да се скрие от срам, той навирил нагло глава и продължава да лъже.....
56
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе вярно ли българските медии са на 111-то място по свобода на словото в света.Защото като гледам каква пумиярщина е през последните дни по всички "национални" телевизии,мисля че по би ни прилягало последното място,което и да е то.Такова чудо и по времето на Сталин не е имало,а за Т.Живков да не говорим.
55
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гласуваме,а после по 13,23лв.на партия субсидии
54
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Важното е, че Боко е пердашил братовчед си :)
53
5
 
25
 
! Отговори
1984 преди 5 години
Голям математик е - Каза така Турски поток през България 18 милиарда кубика и сега интерконектора пет до 8, значи ето че ще имаме пренос на 38 ?! милиарда кубика. Кати играе карти с Вальо Златев оня го лъже в сметките и сигурно винаги бие
52
6
 
29
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Тоя не само е смешен, но вече става и опасен май трябва да му запишат час при психиатър по всички показатели сме на дъното благодарение и на неговото управление.
51
9
 
24
 
! Отговори
Време за промяна преди 5 години
Времето на ГЕРБ изтича. Гласувайте да оттървем България от корумпираната гербаджийска дружинка. Коалиция БСП за България е единствената реална опозиция. Не че са обязателно по-добри от ГЕРБ но това е демокрацията. Няма вечни управляващи и вечна опозиция. Нека сега ГЕРБ постоят в опозиция, тогава наистина ще поразследват и осъдят некои и друг далавераджия. Време е за промяна.
50
6
 
31
 
! Отговори
Шефа преди 5 години
Доста нагло самохвалене на фона на глада и мизерията в държавата!Глад , мизерия , демографски срив благодарение на кражбите на командваните от боса на мафията Бойко Методиев Борисов , министри , партийни секретари , депутати и рой от държавни калинки!Явно Борисов не вижда по-далече от носа си , а той е един от дългите на нашия национален лъжец Бойко Методиев Борисов!Борисов , Вие сте доста бездарен поп , а те не са мили на Господ!Лошо Седларов , лъжеш но нескопосно , цнк..ата е къде , ехе
49
33
 
8
 
! Отговори
Мачкай Бойко комунис преди 5 години
Мачкай Бойко комунисите, мачкай. Мачкай ги докато мърдат. Мачкай Цецо комунистите. Мачкай.
48
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
КАК ТАКА ЧОВЕК КОЙТО НЕ Е В СЪСТОЯНИЕ АКО НЕ Я КРИЕ РАЗБИРА СЕ, ДА ЗАВЪРТИ ОКОЛО СЕБЕ СИ ЕДНА ЖЕНА И ПО ДУМИТЕ МУ НЯМА И ЕДИН ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛ МОЖЕ ДА МУ СЕ ГЛАСУВА ДОВЕРИЕ ДА УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА...другите политици не крият половинките си. Този е единствения който я крие или пък не е обвързан.
47
6
 
6
 
! Отговори
До 46 преди 5 години
Да,само на теб.
46
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вчера се похвали с газопроводната тръба.
45
7
 
33
 
! Отговори
Така е преди 5 години
Лелееееее, колко *** човек! Управлява ни един голям ***.
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И моста ли?
43
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само на мен ли, баце ми изглежда нещо посърнал и изплашен?!
42
6
 
32
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
КОМУНИСТА ЗНАЕ САМО ДА ЛЪЖЕ!ТОЗИ САМО ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ РАЗОРИ ДЪРЖАВАТА ФИНАНСОВО И ИЗХАРЧИ ВСИЧКИ РЕЗЕРВИ, ЧЕ И ВЗЕ ТОГАВА НОВИ 4 МИЛИАРДА ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!ДА НЕ ГОВОРИМ СЪС КОЛКО ДЪРЖАВАТА Е ЗАТЪНАЛА В НОВИ ЗАЕМИ ВТОРИЯ И ТРЕТИЯ МУ МАНДАТ!!!4 ПЪТИ СЕ ПРЕИЗБИРА ТОЗИ!! ПРОБЛЕМА Е В БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ КОЕТО Е ПРЕДИМНО НА АКЪЛ ДА МУ СЕ ОБАДИШ И ДА СИ ИЗХВЪРЛИ ЦЕННОСТИТЕ ПРЕЗ БАЛКОНА ТОВА Е ОСНОВНАТА ЧАСТ ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА БУДА-ЛИТЕ
41
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Една грешка - ЛОШО!!!! Всичко лошо!
40
6
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За "усвояване" на евросредства на стойност милиони евро- срам и взета поука, защото така било и на друго място по света и всички така правели. И "Няма кой да ме накаже".За кражба на дреха от МОЛ-а или салам от верига- прокуратура, разследване, настройване на цялата общественост срещу човека, съсипване на живота му и присъда затвор. А някои даже ги изтезават с часове и убиват.
39
9
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ХОРА, НЕ СИ ПРОДАВАЙТЕ ГЛАСА И ГЛАСУВАЙТЕ МАШИННО ГЕРБАВИТЕ КОМИСИИ ДА НЕ МОГАТ ДА ВИ НАПРАВЯТ ГЛАСА НЕВАЛИДЕН - ДА НЕ ВИ НОСЯТ ГЛАСА В ЧУВАЛЧЕТАПРЕФЕРЕНЦИИТЕ СЕ ИЗПОЛЗВАТ ЗА КОНТРОЛИРАН И КУПЕН ВОТ, ТРЯБВА ДА БЪДЙТ ЗАБРАНЕНИ ЗАЕДНО С ИНТЕГРАЛНАТА БЮЛЕТИНА ОТ НЕЯ ЗАПОЧНА КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ
38
6
 
29
 
! Отговори
Мухаха преди 5 години
Тоя бивш охранител може да си говори каквото си иска . ВСИЧКИ медии са под контрол и издънки не се толерират . Нарочно се пуснаха няколко компромата за да се докара "изборната активност" до удобните "49 на 51 % победа за ..." при такива резултати има най малко съмнение че са нагласени и във феновете на опозицията остава плахата надежда че с малко не са успели ама другия път вече ще победят ... хах - Рахат локум за наивници .п.с. Всъщност резултатите от вота вече са договорени .