Симеонов не видя проблем в ОП: Няма скандал!

Искрен Веселинов пък се чуди съществува ли коалицията
29 май 2019 12:50,
14
Симеонов не видя проблем в ОП: Няма скандал!
Снимка: БТА

Според лидера на НФСБ Валери Симеонов няма скандал в малкия коалиционен партньор "Обединени патриоти". По думите му отношенията с коалиционните му партньори след евроизборите са такива, каквито са били и досега.

Искрен Веселинов от ВМРО пък посочи, че изказванията на един от участниците в патриотичната коалиция дават основания воеводите да се чудят дали имат партньор или противник.

"Няма скандал. Няма да коментирам моите партньори, както не съм го правил две години и половина. Нашите отношения ще си ги решаваме в коалиционен формат", категоричен бе Симеонов. Кога ще има такъв коалиционен съвет обаче не било ясно.

Валери Симеонов загатна и че може и да има промени в НФСБ, но това ще се реши на политическия съвет на партията.

"Може и да има промени в НФСБ, предстои политически съвет на партията, ще правим оценка на изборите и анализ на лошите резултати. Те са такива", оцени лидерът на НФСБ.

Още по темата
От своя страна Искрен Веселинов подчерта, че коалиционният съвет на практика не функционира.

"Всяко събиране на коалиционния съвет е добре дошло. Всъщност тази институция на коалицията не функционира, въпреки многократните опити на ВМРО да събираме този орган. Въпросът е доколко коалицията съществува, защото изявленията и кампанията на "Атака" ни дава основания да се чудим имаме ли партньор или противник", каза той.

На въпрос дали ще искат оставката на Волен Сидеров като председател на ПГ на "Обединени патриоти" Веселинов отговори лаконично, че всяка от партиите е била в достатъчно сложен изборен процес и "не искат да са роби на емоциите".

"ВМРО ще има заседание на изпълнителния комитет, ще анализираме, ще мислим, ще гледаме какви са перспективите", заключи Искрен Веселинов.

Припоняме, че в нощта на изборите вицепремиерът и лидер на ВМРО Красимир Каракачанов нападна остро партньора на воeводите в малката коалиция - "Атака".

"Един от коалиционните ни партньори – "Атака", плюха по ВМРО, по мен, по цялата ни кампания по един изключително грозен начин, непочтен, с огромни лъжи. Не знам как утре ще се гледаме в очите", заяви тогава Каракачанов.

Ден след това пък кандидатът за евродепутат от ВМРО Ангел Джамбазки определи поведението на "Атака" по време на кампанията като непочтено и настоя, че ще съди за клевети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
Нищо ново преди 4 години
Валери Симеонов си е забравил очилата и затова не вижда проблеми в разединените патриоти.
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 9 и само сега не пишете че я бил хвърлил де.Между това коалиционния съвет да те принуди да хвърлиш оставка и това да си я хвърлиш сам има огромна разлика.В единия случай осъзнаваш че си виновен а в другия обвиняваш народа ме ти е крив.Да ама аз хич не мисля да се чувствам виновен че с мнението си развалям политическия ултрарахатлък на Симеонов по известен с прякора си мъ.дьонов
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 9 крие се под масата у тях както винаги така е с тия дето помнят от училище само обучението за реакции при земетресение.Симеонов приблем няма нищо че в коалицията му ла.йномета трещи здраво.Народа има проблем с него.Проблема е че след публичния си върховен резил не хвърли оставка.
9
1
 
3
 
! Отговори
Зозо преди 4 години
Абе къде е Болен? От Кремъл го търсят да го бият!
8
1
 
6
 
! Отговори
Генчо преди 4 години
Айде обратно в Бургас да си гледаш кабеларкат
7
1
 
7
 
! Отговори
кръпел преди 4 години
угоени патриоте ...как е оградата на границата , да не е паднала от дъжда , така е направена че магаре да пуснеш ще избяга в турско ....ама да не се вижда резила оградата е обект на национална сигурност ..
6
0
 
8
 
! Отговори
ами преди 4 години
Браво бе винкел,единият ти партньор цяла месец "храни" по тв-то си деугият ти партньор. прасчо дебелаков открито каза,че такива простоти и магарии не е виждал даже от дпс,а ТИ,видиш ли НЯМА проблем.Какъв *** трябда си, за да продъжаваш да си отваряш миризливата си уста....
5
0
 
14
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Демек ще крадем заедно още 2 години и после кой откъде е ...
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички са патерица на Борисов, демек кучета !
3
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тез горките на другите парламентарни избори ще гледат Парламента само по тв СКАТ и Алфа :)
2
1
 
4
 
! Отговори
чичо Гошо преди 4 години
Очаква се след като Боко се върне от Брюксел,да има зорлем калабалък за набиване и центроване на патриотарски канчета.
1
2
 
7
 
! Отговори
ретро преди 4 години
Милата Джамбазка!