Не гей туристите, ами традиционното семейство имало нужда от подкрепа

Каракачанов зове: Стига лицемерие, семейството е от мъж, жена и деца!
130
Не гей туристите, ами традиционното семейство имало нужда от подкрепа
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на ВМРО и вицепремиер Красимир Каракачанов реагира остро на София прад", който се провежда за пореден път в столицата.

Според него не различното, а традиционно семейство има нужда от подкрепа.

Още по темата
"Днес това семейство е подложено на удари. Това семейство е сочено с пръст като нещо мръсно от т.нар. "различни". Стига толкова лицемерие. Това не помага на нашата Европа, която е на кръстопът. Нашата Европа, нашият континент е подложен на геноцид", коментира той в съобщение, разпространено от пресцентъра на ВМРО.

Той признава, че не разбира за какви права се протестира на гей шествието при положение, че българското общество е едно от най-търпеливите и великодушни общества в Западния свят.

"Понякога сме даже излишно търпеливи.  Наистина не разбирам колко по-либерални трябва да бъдем, за да се харесаме на т.нар. ЛГБТ хора. И винаги съм смятал, че не е проблем самият либерализъм, големият проблем е лицемерието, което той носи. Това лицемерие ще убие красивите либерални идеи на поредица ревюлюции и велики умове", отбелязва Каракачанов.

"Например, искам да знам дали тези 25 посланици, подкрепили т.нар. гей прайд у нас, биха подкрепили подобно мероприятие в Саудитска Арабия, например. Или Иран, с когото ЕС подписа търговско споразумение.
Искам също да знам кое е по-важно: купонът на малцина европейски гей-туристи в центъра на София днес, парадиращи със сексуалните си странности, или фактът, че цяла Европа е в безпътица и не знае накъде върви.
Искам още да попитам едни либерални български лидери, лицемерно изчакали да минат изборите, за да обявят своята подкрепа за гей-парада - дали те щяха имат този един евродепутат, който сега имат, с цената на лъжа и лицемерие", продължава с критиките си той.

Според него не трябва да се подкрепят гей-туристи, а  традиционното семейство от мъж и жена, което наистина е подложено на удари не само в България ами в цяла Европа.

Семейството трябва да е в центъра на нашата грижа, смята лидерът на воеводите.

"Защото семейството е носител на добродетели, семейството е носител на жизненост за България и за цяла Европа, и за целия свят. Особено днес, във времената на демографски колапс, когато и  у нас стотици хиляди семейства имат репродуктивни проблеми. 

Затова мисля, че мястото на всеки нормален български гражданин днес не е на гей парада, а пред Министерския съвет в столицата заедно с всички в Похода за семейството. Както и в другите градове на България, където се организират мероприятие в подкрепа на традиционното българско семейство", призовава Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


130
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
10
 
27
 
! Отговори
Дискриминиран преди 4 години
Първото ми искане към ООН е във всички държавивсяка да се провежда парад на женкарите! Всеки мъж ,присъстващ на парада ще трябва да вземе поне най-малко една или повече жени(неограничен брой)! Целта на този парад е да се покаже, че ние женкарите съществуваме, че не е срамно да си женкар , а е гордост и да го заявиш на висок глас! Другата цел ще бъде да се спре женкарофобията на всички нива! Другото ми искане е в международния ден на женкарите е всички *** да предлагат безплатно секс!
37
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега ще му отразят мнението хиляда водещи български медии и после се чудим, защо хората мразят различните.
36
7
 
23
 
! Отговори
избирател преди 4 години
Другарю "Патриот",да оставим на страна парада,който Вие сте "яхнали"с едничката цел да излъскате имиджа си.Я кажете другарю "Патриот",Вие,като сте такъв родолюбив българин защо продавахте наши паспорти на съмнителни субекти?!Аааа,то не бяхте директно Вие.......Ей,аман от фалшификати в тая държава бе...Голяма част от мъжете ни гейове, патриотите ни продажни....
35
31
 
10
 
! Отговори
иво преди 4 години
80 процента от женените мъже тайно си духат по храсти и прочие, отидете някоя вечер в борисовата градина и ще видите за какво нашествие става въпрос.Така че не ми говорете какви сте хетеро герои, латентни ***
34
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сополивата ...от Самоков защо сега не го забрани?? Ама това не е като да честваш българските герои като генерал ЛУКОВ дали си живота за България. Долна гробарска подметка на Шалом
33
27
 
11
 
! Отговори
мъж преди 4 години
Хомофобите, често са соц-носталгици, които "мъжкарски" твърдят, че който не е ходил в казарма не е мъж ! А те самите най-вероятно през тези две години коч-компания са се изкушавали да опитат мъжки интимни ласки. Вероятно им е харесало. И сега с истеричен фалцет вият срещу явните си братя по сексуални наклонности.
32
17
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мъжът ми се превърна в трансексуална жена. Запази само пениса си. Аз го подкрепих понеже го обичам повече от всичко. Каракачанов неможе да обича само може да мрази.
31
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Друго си е да имаш депутати-двойка.
30
9
 
12
 
! Отговори
Дискриминиран преди 4 години
За съжаление 90% от женкарите се крият от жените си и се срамуват обяват открито , че са женкари, защото цялото общество е женкарофобско настроено. Обвиняват ме в сексизъм , когато загледам някоя жена и почна да я свалям и и кажа , че им много хубаво тяло . Феминистките са също женкарофобки, както и ООН! Аз ще се боря докрай да защитатавам правата на женкарите срещу всякакви женкарофобски и мъжемразки кампании и изказвания и ще внеса искания в ООН да защитят подобащо правата на женкарите!
29
15
 
5
 
! Отговори
Плевнелиев преди 4 години
Да бъдем толерантни !!! И те са хора и те могат да гласуват !!!
28
6
 
15
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Г-н Каракачанов, г-Джамбазки и г-н Сидеров.Вие не сте ли от управляващата коалиция? Защо се изказвате като редови граждани, а не като част от управлението? Не можете ли да вземете мерки този парад, като толкова не го долюбвате да направите да не се състои?
27
8
 
9
 
! Отговори
Вожда БОЙКО преди 4 години
Еее аз с такъв кеф разреших парада през 2008 година, когато бях кмет на София. Плевньо, като сложи училцата на парада и е много готин, вее шарения байрак и само за хибридни войни говори.
26
10
 
12
 
! Отговори
Баща преди 4 години
Всичкото това ЦИРК е единствено и само за да се легализира секса с малолетни и осиновяването от педофилите. Всичко е заради тях! А те са навсякъде и се крият. Само смъртъ в агония за педофилите. Само тепанье и копанье! С варията у главЪта и адиос педофилачос
25
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Добре че има охрана, че феновете на тоя се нахъсват и гледат лошо.
24
9
 
18
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Сбърканите евреи за да не личат, че са най- зле в това извращение го разпространяват като нещо "нормално" сред християните. Ами не е нормално и не виждам защо трябва да парадират?!
23
10
 
22
 
! Отговори
Възмутена съм преди 4 години
Аман от тия обратни ...да не казвам думата. Защо им се дава трибуна на изява?Защо? Това е поквара за децата и юношите.Против съм много.Отделно,че са долни души.Според мен да има забрана на тези отврат паради. И по принцип мразя думата-парадирам.
22
18
 
13
 
! Отговори
мъж преди 4 години
Хомофобите са скрити хомосексуалисти. Те беснеят, че някои с техните наклонности имат смелоста да са откровенни пред обществото. На мен "прайда" не ми пречи, защото не ходя да го гледам. Не влияе на децата ми защото съм достатъчно авторитетен. Дори за истински хетеросексуалните е добре да има много гей-мъже. Така чисто статистически имат по-голям шанс да се пласират интимно при жените.
21
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ирландската пастирка е облечена в костюмче на пони с грива цветовете на дъгата за опашка си е закрепил дръжка на стирка.
20
6
 
16
 
! Отговори
kukla преди 4 години
Много хубаво го е написал тоя Каракачанов, ама няма кой да го чуе. Водещите политици в ЕС са всички такива, доста от сега управляващите министри се оженха за еднополовите си партньори. Малко се говори у нас, но последните седмици в Германия ври и кипи. Медиите яко са погнали Меркел и нищо чудно до есента да имат ново правителство или нови избори. И подготвят населението за новите им господари, зелената партия. Все отбрани феминистки и гейове. Та натам е европейското бъдеще.
19
13
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете ми деца са на парада.