За 12 път ВМРО иска: Забрана за "София прайд"

Парадът бил скъп и неморален
Обновена: 6 юни 2019 08:03 | 6 юни 2019 08:00, Петя Славова
174

За 12-и пореден път ВМРО поиска забрана на "София прайд". Мотивът - парадът на различните бил твърде скъп за охрана и неморален.
Още по темата


Демонстрацията трябва да се проведе по улиците на София тази събота, припомня Bulgaria ON AIR.

Според представителите на властта, парадът политизирал различната сексуалност там, където не трябва.

Организаторите пък смятат, че различната сексуалност е дискриминирана и затова трябва да се вдигне шум.

Маршрутът на "София прайд" все още се пази в тайна, за да се избегнат провокации.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


174
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
121
1
 
2
 
! Отговори
с-в преди 4 години
"Патриотите", щом искат ЗАБРАНА, защо я искат 2 ДНИ ПРЕДИ СЪБИТИЕТО, а не до сега - НАЛИ СА ВЪВ ВЛАСТТА??? Ако са искрени, А НЕ ЛИЦЕМЕРНИ - още от днес да действат тазгодишният да бъде последен!!!
120
5
 
3
 
! Отговори
Анальчик-гей преди 4 години
Нашия ден е събота! Дано в скоро време разрешат и гей браковете в България.
119
3
 
7
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 4 години
Маршрутът на "София прайд" все още се пази в тайна, за да се избегнат провокацииТо пък голямата тайна тоя маршрут дето от днеска вдигат сцена пред НДК. Ние да не би да не знаем за кого я вдигат???Както казват старите участници в парада, където и да хвърчите, накрая пак на нашия ще кацнете.Лъснали сме кубинките, приготвили сме ви подаръците и вдругиден ще видим кой кога кога и колко :)
118
12
 
9
 
! Отговори
NARTH преди 4 години
Хомосексуализмът е болест и трябва да се лекува! Вместо да се правят паради на болестта и разни извратеняци да парадират с това, че са болни , трябва да им се предложи специална психиатрина помощ в NARTH Institute!
117
1
 
8
 
! Отговори
Dinosaurus преди 4 години
Полицаите от РУ Силистра що не се командироват в София да направят още една демонстрация на звуково-светлинната граната? Онази беше в чест на Деня на детето... прайда не е ли също идеален повод? Хем ще добавят още патаклама и пъстрота на шествието!!! Нали целта му е "Much ado about nothing" (много шум за нищо), ще е по-шумно, по-светло - да се види по-ясно различността? Пък и парадиращите са пълнолетни и жадни за внимание, воала !!!
116
7
 
9
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
по същество съм съгласен. Половината от тия дето ми рипат и свиркат в розово дори не са г*йове а нещо по-лошо (не знам медицинския термин за перверзиите им), а другата са си нормални НПО-нки, завършили измислени специалности в СУ, правещи се на маймуни да "цунат" някой грант. Да де ама... тия от кеарталите, мачовците, мъжкарите - половината и те са бисекскуални или направо - латентни п*дераси, които сами себе си убеждават че не са. И вко излиза - еб*ти п*рверзната държавица сме си ...
115
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До: СтранноАми не знам. Защото сигурно Волен Сидеров не дава пари за такива реклами, само за гей проявите.Да, наистина, семейството също има нужда от защита - ама виж какво става. Валерката Симеонов ако не беше подал оставка нещата щяха да се омажат тотално!
114
11
 
16
 
! Отговори
до Защитниците преди 4 години
много мило, че си предлагате услугите, да спасявате семейства, но като че ли никой не ви е молил за това. Мойто семейство си е добре, няма нужда от защита. И да, ще сме на прайда, да се види, че не всички на тази територия са питеци.
113
2
 
14
 
! Отговори
до Странно преди 4 години
какво ни интересуват някакви бегемами, търсещи кауза, която да придаде "смисъл" на несбъднатия им живот?
112
9
 
15
 
! Отговори
до Всички на нож! преди 4 години
всички двайсетина останали в 18-ти век ли ще излезете или половината ще останат залепени на масата с ракийка и салатка?
111
19
 
16
 
! Отговори
Всички на нож! преди 4 години
В събота всички на анти-шествията. В цялата страна. Да ги накараме да ги е страх да излизат и да показват извращенията на децата ни! Нулева толерантност за подобни натрапчиви демонстрации. Хайде български мъже, да излезем с тояги и пушки и да смажем тези ЛГБТ.
110
17
 
20
 
! Отговори
Странно преди 4 години
Странно защо "свободните"медии не информират ,че по същото време в София и други градове се организират Поход в защита на семейството? И този поход е като контра срещу тия гнусотии? "Свободните" медии с неприязън отразяваха Протестите срещу Стратегията за децата ни! Но сега се надпреварват да ни рекламират къде кой подкрепял това извращение.Защо бе? Защо не напишете,че ще има Поход за семейството,а? Не знаете ли?Айде бе,не знаете,а-всичко знаете вие,ама избирателно отразявате нещата!
109
2
 
8
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Е, патриотите са си такива! За да съществуват те, трябва да съществуват и неправди, срещу които те да се борят, инак не са патриоти... Нормално!
108
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След като Сидеров заяви съмнения относно ориентацията на А. Джамбазки, по добре да му вземат епилатора да не се депилира, а не да забраняват
107
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой знае ли защо на луковия прайд и на гей марша ходят едни и същи "хора"?
106
2
 
9
 
! Отговори
Пишман патреот преди 4 години
Вчера ми се обади регионалният войвода, вика ми айде готви се за събота ще има прайд. Аз и без това нямах търпение, от миналата година го чакам този прайд. Няма да забравя как преди години стоях до Анжела Автоджамбаска и как уж неволно ме пипна над коляното...още потръпвам...
105
4
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
Волен Сидеров прочетох наскоро че заявил относно коалицията с управляващите, че не е задължително да се прегръщат, целуват и обичат за да са заедно.От казаното оставам със чувството, че неведнъж го е правил досега (затова казва, че може и без това), и по всичко личи че се е подготвил за участие в гей парада.Наистина, както каза номер 103, ако не са така наричащите себе си "патриоти", които реват срещу него, нямаше и да знаем че имало такова чудо - гей прайд.
104
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като чуя за гейпарад и се сещам за ВМРО и обратното...
103
5
 
14
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Нали уж, се твърди, че хората с нетрадиционна сексуална ориентация били умни! Е, как пък за толкова години не разбраха, че само от думата "парадирам" на българина му кипва!? Като ще държат маршрута в тайна, защо вършат нещата само на половина? Да държат изцяло мероприятието в тайна, и така никой нито ще им пречи, нито ще им се дразни, нито нищо!
102
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От самото му създаване на този прайд сичкото пишман патреот не го пропускат.