НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!

Гей-двойки имали претенции в разрез с Конституцията
93
НФБС зове: Спрете София прайд, натрапва се агресивно малцинство!
Снимка: Булфото, архив

Национален фронт за спасение на България остро и категорично се противопоставя на провеждането на гей-парада "София Прайд“ на 8 юни в столицата. Това съобщиха от пресцентъра на НФСБ.

Още по темата
"Още преди 5 години ние предупредихме, че хората със сексуални отклонения ще започнат да издигат и политически искания. Оказахме се прави. Днес, под формата на борба за равни права, гей-двойки започват да предявяват претенции, които са в разрез с Конституцията и устоите на държавата ни", се посочва още в съобщението на партията.

"Мълчаливото съгласие на Столичната община с ярката демонстрация на това агресивно сексуално малцинство отваря врата за последваща ескалация на по същество противоестествени искания като узаконяване на еднополови бракове, осиновяване на деца от еднополови двойки и др. Такива идеи са изцяло извън дневния ред на обществото ни, несъвместими са с обществения морал, традициите и православните устои на българския народ. Допълнителни елементи на политическа украса внася и присъствието на високопоставени политически фигури в редиците на шествието на гей-парада. Нещо повече – досегашната практика сочи, че сред участниците в прайда има непълнолетни и то не малко. Недопустимо е това да се случва пред очите на връстниците им и на цялото общество", се казва още в позицията.

От НФСБ уточняват, че никой не пречи на тези хора да се самоопределят, но уточняват, че от НФСБ категорично се противопоставят това самоопределение да се натрапва на обществото по един безпардонен начин в центъра на София.

"България е държава, успяла да съхрани и до днес традиционните си морални ценности и православни устои. Опитът за промяна на тези ценности, насочен особено силно срещу децата, е абсурден и недопустим. Затова казваме ясно и категорично „Не!“ на провеждането на гей-парада", се казва още в съобщението на партията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още по темата: НФСБСофия Прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До СкинхедУбиец..и жени ще биеш..това е по-добро..агресията ...която води до страдание за човека и неговите близки..а после и до самия теб...УБИЙСТВОТО..НАСИЛИЕТО Е ИЗВРАТЕНО..много повече от хомо-ХОРАТА!
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Грешиш !Природата е създала гейовете-пример животните
63
2
 
0
 
! Отговори
До АнонимеН преди 4 години
То обществото може много неща да си решава и ще ги реши, ако има мнозинство. Законите на природата/вселената обаче си остават непроменени, независимо от нашето мнение. Последствията от нашите решения иодват неизбежно рано или късно, дори и да не ги видим сега и да не дойдат в нашето време с цялата си сила. То се иска ъкъл за тези неща, а не само тропане с крака и викане, ама така ми се иска, защото ме сърби... да не казвам къде...
62
3
 
4
 
! Отговори
раша наша преди 4 години
господ е създал мъжа после жената да му бъде приятел и да му помага после да бъде стопанка и жена и майка къде го пише че е разрешено еднополов брак --вън от бг да си идат при евроатлантическите цености там да се женят и подписват брак не са нужни в бгтова е зараза на обществото
61
2
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
Знаменосеца джамбаз,ще се върне ли ,от Брюксел,за парада,в момента е там за медения си месец,по случай евродепутатството си с приятеля си.
60
0
 
0
 
! Отговори
NARTH преди 4 години
Организации като NARTH може да бъде само от полза на хомосексуалистите и да им помогне да се излекуват!
59
3
 
4
 
! Отговори
Парад на болестта преди 4 години
Крайно време е да не се разрешават тези паради на болестта хомосексуализъм! Хомосексуализмът е болест , която трябва да се лекува , а не поощрява! Вместо да им се правят паради на болестта , е добре извратеняците да потърсят професионална помощ в NARTH клиники!
58
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българската *** най-много мрази свободомислещите, умните и успелите.Да рипате безмозъчни до небето, това което трябва да стане ще стане, дали го искате или не. А това, че сте перверзна нация е видни по отношението ви към жените и децата.Хайде поплачете малко.
57
6
 
10
 
! Отговори
Хора преди 4 години
На 8 юни има протестни шествия в защита на традиционните семейни ценности и морал в 8 града в страната, в София е от 17 ч от площад Независимост пред Народното събрание, информирайте се и идвайте!
56
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И как се противопоставяте ОСТРО, а НФСБ?
55
3
 
12
 
! Отговори
ДАЛЕЧНАТА ЗАСТАВА преди 4 години
За да демонстрират своята евро-атлантически ценности,може в скоро време да има цяла поредица прайдове,тематично организирани по сексуални отклонения.Защо да нямат свои прайдове и други ценители на евро-атлантическите ценности като:герантофили,некрофили,педофили,фекаломани,зоофили,садисти,мазохисти и други.Защо те да нямат свои сдружения.Педофилите,най-вероятно ще са се интегрирали в предстоящият хепанинг.
54
1
 
13
 
! Отговори
Грешиш ! преди 4 години
До АнонимеН"ТЪЙ, ЧЕ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО ОПРЕДЕЛЯ КАКВО Е МОРАЛНО И КАКВО НЕ"ПРИРОДАТА или ако предпочиташ БОГ определя какво е нормално и какво не !!!хомосексуализна определено противоречи на природата или Бог - ккавото предпочиташ
53
5
 
16
 
! Отговори
Кой да ги спре? преди 4 години
Нали затова влязохте във власта, спрете ги вие, управляващите. Боко да нареди на Фандъкова да ги забрани и толкоз. Голите си *** да ходят да показват на запад, там са джендърите!
52
6
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
АЗ СЪМ ГЛЕДАЛ ФИЛМ КОМЕДИЯ ВЪВ КОЙТО ЦЯЛАТА ПЛАНЕТА БЕШЕ ОТ ОБРАТНИ! БЕЗ ПРОБЛЕМИ СИ ПРАВЕХА ДЕЦА И БЕЗ ДА СИ ЛЯГАТ МЪЖА И ЖЕНАТА. 99.9% ДВОЙКИТЕ БЯХА ЖЕНА С ЖЕНА И МЪЖ С МЪЖ!ИМАХА 0.1% ХЕТЕРОСЕКСУАЛНИ И ГИ ПРЕСЛЕДВАХА И БИЕХА :DТЪЙ, ЧЕ ОБЩЕСТВОТО КАТО ЦЯЛО ОПРЕДЕЛЯ КАКВО Е МОРАЛНО И КАКВО НЕ НА ДАДЕНА ТЕРИТОРИЯ!!! И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА ИМА РЕФЕРЕНДУМ ЗА ИЛИ ПРОТИВ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ!
51
3
 
16
 
! Отговори
Славянин преди 4 години
До ... предполагам, че и всяка поза различна от мисионерската е неестествена?Кой какво и с кого го прави ВКЪЩИ под чаршафите си е лично негова работа, стига да не е насила или с лица под 18 г, разбира се.Проблемът е ПУБЛИЧНАТА пропаганда на тия извpaщения и отвличането на деца от нормални семейства, за да ги дават на тия. Това в България НИКОГА няма да го бъде!
50
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки друг секс е неестествен с различна степен на неестественост! Ти па си ного естествен...
49
5
 
22
 
! Отговори
до 64 от славянин преди 4 години
А какво е твоето ''научно'' обяснение за вас - психосексуалните ***!? Ти за полови органи чувал ли си и знаеш ли кои точно са те!? Естественият секс се прави между мъжки полов орган, какъвто имат само мъжете и женски полов орган, какъвто имат само жените, те и затова са наречени ПОЛОВИ, защото определят пола на човека при раждането му! Всеки друг секс е неестествен с различна степен на неестественост!
48
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато не се освободим от диктата на Джендер- Съюза, ще е все така, че дори и по-зле! Малцинствата ще се налагат на мнозинството и ще издигат какви ли не искания. От толерастия, наложена ни от некъдеси, ще приемаме това и накрая ........умните знаят какъв ще е краят, троловете могат да започнат да слагат минуси!
47
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гошу, перверзиите се множат в края на всяка цивилизация. Като дойдат варварите -режат до здраво.Такъв е кръговратът на цивилизацията.Иначе си има 3% ***-дерас-ти, които си ги има във всяко поколение, както и 30% от хетеросексуалните мъже, които не отказват на мъже, когато наоколо няма жени.Останалите около 70% се справят в подобна ситуация сами-нагонът не прощава.
46
20
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До Анонимен 62ДАРВИН Е ЕДНО ПОСМЕШИЩЕ!!! НА СВЕТА ИМА 100-ЦИ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ МРАВКИ И ДАРВИН НЕ ДАВА НИКАКВО ОБЯСНЕНИЕ!!!А ЕВОЛЮЦИЯТА НАЙ-ВИСШЕТО НИВО Е САМОВЪЗПРОИЗВЕЖДАНЕТО КЪДЕТО НЕ Е НУЖНО ДА ИМА МЪЖКИ И ЖЕНСКИ ЕКЗЕМПЛЯР!