Чуколов в атака: ВМРО и НФСБ един преврат не могат да направят

Двете партии строшили коалицията в земята
11 юли 2019 10:53,
18
Чуколов в атака: ВМРО и НФСБ един преврат не могат да направят
Снимка: БулФото

Тези хора един преврат не могат да направят като хората. Това каза пред Нова зам.-председателят на "Атака" Десислав Чуколов по повод вчерашното решение на парламентарната група на "Обединение патриоти", в лицето на депутатите от ВМРО и НФСБ, да отстранят Волен Сидеров като председател на Парламентарната група на коалицията.

Чуколов разказа, че преди няколко дни колегите им от НФСБ и ВМРО са решили да променят правилника на групата, а оттам да променят и коалиционното споразумение между трете националистически фракции.

Още по темата

"И решава групата да промени коалиционното споразумение. Показах и на юристи тези документи - посмяха се. С вторичен акт искат да променят първичен - коалиционното споразумение. Искат да го развалят. Във вторник НФСБ и ВМРО хванаха коалиция "Обединени патриоти" и я строшиха в земята. Незаконно е!", категоричен беше атакистът.

Той повтори тезата на самия Сидеров от вчера, че по този начин споразумението може да се счита за отменено.

"Всъщност те отменят коалиционното споразумение между „Атака”, бледото копие на „Атака” и още по-бледото копие на „Атака”. А всъщност какъв е проблемът за държавата? Те строшиха тази коалиция, а ГЕРБ са подписали споразумение с тази коалиция ”, описателно обрисува ситуацията националистът.

Според него, този ход цели не само детронирането на Сидеров, но и на цялата партия.

"Направили са двама съпредседатели. А защо няма съпредседател от "Атака", защо няма секретар от ПГ от квотата на "Атака?", пита Чуколов.

Въпреки скандалите обаче, "Атака" смята, че този мандат трябва да бъде завършен докрай.

"Програмата, която сме подписали с партия ГЕРБ, трябва да бъде завършена", убеден е Десислав Чуколов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
1
 
4
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Тия са нито патриоти, нито русофили! Говорят, че са меки китки, детето е просто за парлама на Воленчо
14
2
 
5
 
! Отговори
Аман от драскачи ! преди 4 години
Между другото, твърде много хора позабравиха, че Болен Лидеров е доказан престъпник с цели пет одобрени от съда споразумения с прокуратурата. Сами си преценявайте що за партия продължи да го държи за свой лидер. И що за партии се коалираха с него...
13
2
 
7
 
! Отговори
Ели преди 4 години
Махай те го Волен Сидеров вън тоя нищо не става от него ??.
12
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВОИН АТАКИСТТи това с google translator ли го написа ?
11
17
 
3
 
! Отговори
ВОИН АТАКИСТ преди 4 години
ВОЛЕН СИДИРОВ Е ИЗТЕНЗКИЯ КРЕПИТЕЛ НА ПРАВОСЛАВНИТЕ ЦЕННОСТИ В БЪЛГАРИЯ И НИКАКВИ СЛУГИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ИМПЕРИАЛИЗЪМ НЕМОГЪТ ДА МУ ОТНЕМАТ ВОДЕЩАТА РОЛЯ КОЯТО ИМА В УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА
10
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Въпреки скандалите обаче, "Атака" смята, че този мандат трябва да бъде завършен докрай"Въпреки всичко, кокалът не трябва да се изпуска!
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е Сидеров участва в успешния преврат срещу Борисов през 2013 .
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не са карайте ще ядете газа на бойко всичките
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Урви, стига сте ревали. Като не сте доволни - напускайте. Последен танц.
6
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На кой наистина му пука ? Нито един от тези клоуни няма да влезе в слеващия парламент. Чакаме сега с нетъпрение, какъв нов проект с неустановено финансиране и голямо медийно внимание ще дойде на тяхно място.
5
3
 
13
 
! Отговори
Един преди 4 години
"Тези хора един преврат не могат да направят като хората." - па знам ли, на мен ми изглежда, че доста успешно се справиха с преврата. В смисъл - оня ден Бялата Златка беше едно малко шефче, днес вече не е, въпреки желанието му. В дебелите книги това се дефинира баш като преврат. *** кво разбирам аз, аз не съм светилото на мисълта Чуколов.
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Имахте възможност да отиграете по някакъв начин ситуацията и да излезете с по-малко щети от нея, но това - "Атака" смята, че този мандат трябва да бъде завършен докрай. ще ви изяде главата!!!
3
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Десиславка Чуколова кой я пита какво мисли мухата за жабата?!? Аре у лево, ***-кръвопиици. Не се наядохте, не се накрадохте! За лекарства да ги дадете тия пари и за болници!
2
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нормално че искат да завършат "програмата", друга такава възможност няма да помиришат!
1
12
 
10
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 4 години
Грешката си бе изцяло на Сидеров ,че реши да прави комбина с тези ***. Единият се прочу с обидите си към майки на болни деца, другият с палатите си в центъра на София на мижави цени. Сидеров предложи Каракачанов за президент, Сидеров нито бе министър нито областен управител , а кротко си живее в двустайна панелка без асансьри и тераси по 100 метра.Тези двамата нито могат като Сидеров да рисуват , нито да свирят , нито му имат умственият багаж с написани много книги и хиляди статии и предаван