Борисов към Нинова: От техните въстания 45 г. бяхме не само назад, а встрани!

Премиерът обеща 2 млн. лева за училищата в чужбина
Обновена: 30 юли 2019 13:49 | 27 юли 2019 15:30,
481
Борисов към Нинова: От техните въстания 45 г. бяхме не само назад, а встрани!

"За революционерите на Бузлуджа - покажете на Корнелия Нинова снимката ми с тези младежи в центъра на Пловдив, отговори премиерът Бойко Борисов отговори на лидерът на БСП, където тя призова за сваляне на правителството.

"Покажете й също как в продължение на един час десетки учители от неделните ни училища зад граница идваха да се снимат с мен. И колко много благодариха за направеното от правителството. Щото от техните въстания не само 45 г. бяхме назад, ами дори и встрани. Това е отговорът ми към призивите на Нинова", коментира лаконично той.

Още по темата

Борисов посъветва симпатизантите на БСП на връщане от Бузлуджа да карат внимателно.

"Пожелавам им в тази жега да се приберат живи и здрави", каза премиерът, цитиран от "24часа".

Премиерът посети Годишната конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина. Той благодари на учителите за патриотизма и усилията, които полагат

"Вие сте будители", заяви премиерът. Премиерът акцентира върху усилията на правителството, така че да се върнат в България повече български семейства, живеещи в чужбина и подчерта огромното значение на съвместната работа с Асоциацията на българските училища в чужбина, съобщи правителствената пресслужба.

"Направили сме връзка, за да може да централизираме усилията на ниво министерства", подчерта премиерът Борисов. По думите му обратната миграция се случва, когато се осигурят по-добри условия за живот, но и се създадат условия, така че да бъдат подготвени децата на семействата, които искат да се върнат в България.

"Стотици семейства се обърнаха към нас с желание да се върнат", посочи министър-председателят.

"Вече работим в синхрон и съм убеден, че ще постигнем повече резултати", обърна се премиерът Борисов към представителите на българските училища в чужбина.

Министър-председателят добави, че в бюджета за догодина ще бъдат отделени 2 млн. лв., с които допълнително да бъдат подкрепени настоящите усилия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
327
0
 
5
 
! Отговори
до Идеалист преди 4 години
В Столипиново е корпоративния вот, нормално е никой от обкръжението ти да не е гласувал за ГЕРБ.
326
3
 
5
 
! Отговори
пак за него ще гласу преди 4 години
На место да дигне един голям курбан че се освободи от апартните апартаментчици и да си дочете книжлето, тръгнало да се пеняви на кака Нинова. Каке я ги покани твоите когато това збере първа и трета коф-помпи в зала аремеец да гледат как вкартав Вазелина на Маринов. После немойте да киризите шо шъ пувръщате
325
3
 
23
 
! Отговори
Идеалист преди 4 години
Не съм чул, човек от кръгът ми на роднини, приятели и колеги да са гласували за ГЕРБ. Кой гласуват за тях? След отстраняването на Цветанов, Борисов се е разпищолил. Дали пък някак необяснимо Цветанов да го е възпирал? Мислех си до сега, че е било обратното...Колкото до комунистите, та той е слугата им! Този човек, изглежда има ранна деменция!
324
3
 
37
 
! Отговори
i'm преди 4 години
Абе не знам за комунистите, ама 2009-та, когато взеха властта гербавите, за всяка несгода на българите, Борисов обвиняваше БСП. До тук добре! Но за последните 10 години, в които управлява той, пак ли БСП са виновни, че сме на дъното. Най-корумпираната държавна адинистрация в ЕС. Най-лошия стандарт в ЕС имаме. Най-висока смъртност, най-скапаната здавна система, абсолютно неадекватна държавна администрация и никаква оправия няма. Какво направихте ВИЕ гербави? Крадете безугледно и нагло.
323
15
 
3
 
! Отговори
до Опа преди 4 години
За вас комунистите нали нямаше религия, нали се забраняваха и дори атентат направихте в църква. Без бог, другари, че вече съвсем смешни станахте.
322
2
 
19
 
! Отговори
Опa преди 4 години
Сега сме цъфнали и завързали поголовно унищожение на Българина.От 90год. сме само в разруха и ликвидация и далавери.Господ вижда.
321
1
 
19
 
! Отговори
Дудука преди 4 години
От него по-голем шарлатанин бе само светилото на разбойническата приватизаторска мисъл и практика-Ваньо Драгалевски.Като толкова е кадърен,що не каже защо най-вероятно ФВ ще ни заобиколи.45 г. сме били назад и встрани-а сега сме сигурно неудържимо нагоре.Просто нема кой да ни се опре по икон.развитие и стандарт на живот.Като ръси небивалици,сигурно си мисли,че има овчици насреща си.А нема нужда!
320
5
 
15
 
! Отговори
Държавен служител преди 4 години
Будител е този ,който намери газ,нефт и суровини на изгодни цени.Будител е този,който построи земеделски кооперации за произвеждане на собстени зеленчуци и плодове.Този ,който направи свинеферми,кравеферми,овцеферми,птицеферми.Този ,който открие заводи за битови потребности-крушки,ел урдеи,облекла и др. Всички останали ,които се хранят с Ботев,Вазов и учебника по химия са плямпала,които водят народа към глад,мизерия и емиграция,а понякога и жалка смърт.С култура не се живее,трябва храна и злато!
319
25
 
2
 
! Отговори
МБ преди 4 години
Гжа Нинова говори доста време на Бузлужа,но нищо не каза за България и Българският народ.Нея е интересува само да вземе власта.Но това няма дасе случи до като гн Борисов несе откаже.Гн Премиера Бойко Борисов става все по обичан от ден на ден от хората.
318
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мислех си че от онези моравите по улиците дето гледат на ръка по-големи лъжци няма ама се оказа че съм грешал.БокУ се оказа по-гоУем и от тех.
317
14
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
след червената чума всичко човешко се пробужда с недоверия и страх.
316
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойку, забрави как беше личния бодигард на Тодор Живков.
315
4
 
30
 
! Отговори
Бахх преди 4 години
Този абсолютно безочлив човек, член на БКП, стана за няколко години срамен герб на България.
314
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От 30 години насам...... *** то като сме се въздигнали, *** замеделие ли нещеш (ябълки от македония, картофи от полша и т.н.), армия на нула, но с нови (стари) изтребители, дето ще ги платим, А МОЖЕ И ДА ГИ ПОЛУЧИМ някога. Ток на висока цена, ама АМЕРИКАНСКИ, свинското с 50% отгоре (заради чумата), здравеопазване- АлаAМерикано, демек НУЛА. Образование- чалгаИДИОТИ с биЕНвенца и ботоксови лолитки.Как не ви е срам, бе ?! То бива предатели, ама .........................................
313
1
 
1
 
! Отговори
Che преди 4 години
Обръках се, този път правилно е написана въСтание
312
3
 
2
 
! Отговори
Che преди 4 години
Пичов ще пише се въЗСтание, а не само въСтание! Освен редакторите неграмотници от днеса май и читателите сантакива, защото от 300 коментара няма нуто един казал тази изстина!!
311
3
 
19
 
! Отговори
За самолети и др нещ преди 4 години
Искам да видя документите в който се разбира кой първи е предложил пълно плащане по самолетната сделка. Искам да знам държавата ми изнудвана ли е? С нашите пари ли ще се финансира строежа на една стена, която разделя деца от родителите и заради която десет годишни деца стоят в килии като престъпници спящи на пода? Имам право да знам. Вярвам в божието възмездие и знам, че ако нашите пари се ползват за тръмпоидните изпълнения народа ми ще плаща. Няма да ви позволя да сложите такъв грях върху народ
310
1
 
18
 
! Отговори
За самолети и др нещ преди 4 години
Аз не знам Корнито какво въстание ще прави, но искам обяснение относно кеш плащането на самолетната сделка. Оказа се че Тръмп ще плаща за строежа на стената с парите на Пентагона. Учудващо, но нашето пълно плащане се оказва половината от тази сума. Парите от сделката във военното мин на САЩ ли ще отидат, защото излиза че с нашите напълно платени пари ще се разделят деца от родителите им, ще се извършва дискриминация и нарушаване на човешките права. За това ли бе изискано да се плати цялата сума?
309
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На въстанието на Нинова , !
308
0
 
28
 
! Отговори
o/o преди 4 години
А от неговото управление вече сме и под земята.