Престрелки Борисов – Нинова: На БСП не им отива да говорят за въстания!

Страната е в икономически растеж и подем, настоя премиерът
Обновена: 30 юли 2019 13:51 | 27 юли 2019 18:33,
200

На БСП не им отива да говорят за въстания при икономическия растеж и подемът, който има държавата. Това каза премиерът Бойко Борисов във връзка с думите на лидера на БСП Корнелия Нинова на събора на Бузлуджа, че народът трябва да се изправи, за да падне ГЕРБ.

„Борисов управлява не защото може и не защото народът го иска и го харесва, а заради страха, в който държи народа, заради апатията, която предизвиква с политиката, която води. Нашият политически опонент е ГЕРБ, но нашият враг е страхът и нашата задача е да отидем до всеки - беден, слаб, онеправдан и унижен, да му подадем ръка, да му кажем: „Народе, изправете се“, и те ще паднат“, каза Корнелия Нинова на Бузлуджа.

Министър-председателят обърна внимание, че будителите на народа в лицето на учителите и директорите, присъствали на срещата на Асоциацията на българските училища в чужбина, в която се включи по-рано и той, са били благодарни за направеното от правителството.

Още по темата

"Учителите, директорите от чужбина колко време чакаха за снимки и колко хора благодариха за направеното от правителството. Като отговор й пуснете това, защото от техните въстания и тази археология е била под земята", каза премиерът във връзка с социализацията на западните пропилеи на Римския форум на Филипопол, чийто напредък той инспектира заедно с кмета на Пловдив Иван Тотев.

"При този икономически растеж, при този подем, който има държавата да говориш такива неща - не им отива", посочи премиерът. Борисов пожела на социалистите в тази жега да се приберат живи и здрави от националния събор на левицата на връх Бузлуджа. Министър-председателят отбеляза, че там има доста възрастни хора.

"Внимателно да карат, защото са натоварени магистралите. Българите се движат непрекъснато. Това мога да им кажа. Виждате градът какъв е бил, какъв става", каза Бойко Борисов за Пловдив. Премиерът заяви, че се знае какви са БСП и как са управлявали. "Опозицията нека си говори", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


200
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
163
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не зман бб какви магистрали вижда, но вчера пътувах от Варна до София, селцата около Шумен, Търговище, Велико Търново, Ловеч и малко преди София около Ботевград са пълна мизерия, само р..омеи и порутени къщи....
162
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обиколил съм страната, нявсекъде разруха, закрити училища и болници , разрушени и опустошени заводи , няма работа. Два милиона българи работят навън и внасят в банковата система повече отколкото " икономическият растеж " тук.
161
6
 
12
 
! Отговори
teo преди 4 години
Правилно *** говори за ВЪСТАНИЯ защото БКП-БСП трябва да СПРЕ този РАСТЕЖ на България, защото те комунистите, ВИНАГИ СА СПИРАЛИ РАСТЕЖА НА БЪЛГАРИЯ!!! Краят на БКП-БСП се вижда ВЕЧЕ и дано по-скоро да се случи, защото КОМУНИСТИТЕ СА МНОГО ПО-ОПАСНИ ОТ ФАШИСТИТЕ ! В мирно време те избиха без съд и присъда ЕЛИТА НА БЪЛГАРИЯ!
160
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Борисов, Вие разсъблякохте народа до голо пред крадците и мошениците. Вие с Вашата дигитална политика, дигитално общество, и други дигитални простотии ни карате да се страхуваме от Вас, и от дигиталната ни държава. Защо като не можете да пазите данни и каквато и да е информация постъпвате така с народа. Поредица от министерства и агенции са източени от крадците и мошениците, а Вие оспивате народа, че няма страшна. Заспалия народ, който сляпо Ви се доверява. Горкия народ.
159
5
 
10
 
! Отговори
Кви въстания? преди 4 години
На хората им е дошло до Народен съд и Гилотини?Държавата е в колапс, къде са профсъюзите, къде са избирателите на Радев,тези си играят в един отбор и ББ, и Нинова.Верно на следващите избори напук ще гласувам за ДПС.
158
10
 
5
 
! Отговори
Тъй де преди 4 години
БСП могат единствено и само да говорят за:Бухалки,Кирки,Боксове,в краен случай стават секири и брадви според ГЕРБ.Ха хаа, каквото и да кажат БСП са закъснели, настанало е време разделноЕдна игра на шах ще им реши дебата между ББ и Нинова.С асансьори също става.Хие хиее, държавата е закрита те се дърлят, може бой с петли и състезание с *** - който загуби партията с шаха у затворо,а защо не и правоговор, правопис и спелуване между Нинова и ББ.Познайте кой ще е дъ бест?Нинова +ББ -
157
4
 
6
 
! Отговори
Никой преди 4 години
България се промени, до овълчване....Някои пишат че видиш ли хората спирали на пешеходни пътеки и това било промяна.През 2007г имах гадже което учеше висше във Велико Търново.Представи си моята изненада, когато колите спираха за да минат пешеходците.От Варна съм!Смятай каква промяна има в манталитета на селянина.Това разбира се е сарказъм, почти нищо не се е променило, освен негативизма на българина.
156
1
 
9
 
! Отговори
.... .. преди 4 години
До само Герб-колкото зеленчука е генерал толкова и всички българи са зад него!
155
1
 
10
 
! Отговори
сиромах преди 4 години
По-голям ренегат от тоя човек не може да има и няма!Първо са го изпратили като наказание в университета на МВР.После много добре е усвоил реториката на ментора си когато беше охранител.Като наказание също са го приели в БКП сигурно без поръчители?!Световните медии и институти казват,че сме най-корумпираната и най-бедна държава и то не само в Европа.Най-назад по свобода на медиите ама той си мисли,че след като Цецо,Цеца,Пацо и други доверени му лица са добре,значи всички българи са добре!!!!!
154
1
 
12
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 4 години
Каква жалка *** !Седнал ни на врата , смуче кръвта ни като кърлеж и няма кой да го смачка!
153
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Верно не му е лесно.Неграмотни да управляват държавата ,наистина не е лесна работа.
152
9
 
12
 
! Отговори
Комунист преди 4 години
Не му е лесно на Бойко Борисов.Да управляваш държава с 80% *** е трудна работа.
151
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
тиква и суджук за всички...опа, извинявам се, само за послушните ще има
150
6
 
24
 
! Отговори
Аз преди 4 години
А нещо за Африканската чума по свинете и защо ги заравят живи да ни кажеш? Кажи за това Боцко,защото аз това видях и това ме касае,не дежурната ти закачка с Нинова! Ти си най-големия разединител и враг на нацията ни Борисов, и докато си на власт българите сме обречени тук. То и за това още 1млн. са готови да емигрират.
149
1
 
12
 
! Отговори
Куню преди 4 години
Тези двамата както и съпартийците им саточно като децата в детската градина. Единия говори в единствено число и само за милиарди. От другата страна ... Няма да си играя с тебе защото така
148
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може и така де не споря това което казва Баце но-Никой от сегашните и предишните управляващи и най вече от сегашните че те от доста време са на власт не казва следното-Как югорепублите които водеха около пет години кървави войни, спряха оправиха се и са по добре от нас как става този "фокус" ?А ние без война не можем да се оправим да не пиша за другите страни от Източна Европа нито за съседите ни та как ?
147
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умственото му развитие е на дете от трети клас, даже от втори.
146
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чудя се дали въобще някой гласува за отвратителния Тлъст Плешивец или всичко е въпрос на фалшификации?
145
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз гласувах за герб. Но разбрах че е безмислено дори вредно. За всяка поръчка която се прави от фирма на Маминия, Менда дава по 3 на Дебелия и по 4 на Гергов. В резултат града е в руини, т.е. ако караш/вървиш нормално без да очакваш смъртоносен капан на всяка улица или в обществена сграда, със сигурност скоро ще се пребиеш.
144
5
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Порко я кажи за 108-те милиона за вондото огледало на варна. хем път, хем шадраван, хем кръгово. че и автомивка и водопад и басейн. еваларка.