Борисов към Нинова: От техните въстания 45 г. бяхме не само назад, а встрани!

Премиерът обеща 2 млн. лева за училищата в чужбина
Обновена: 30 юли 2019 13:49 | 27 юли 2019 15:30,
481
Борисов към Нинова: От техните въстания 45 г. бяхме не само назад, а встрани!

"За революционерите на Бузлуджа - покажете на Корнелия Нинова снимката ми с тези младежи в центъра на Пловдив, отговори премиерът Бойко Борисов отговори на лидерът на БСП, където тя призова за сваляне на правителството.

"Покажете й също как в продължение на един час десетки учители от неделните ни училища зад граница идваха да се снимат с мен. И колко много благодариха за направеното от правителството. Щото от техните въстания не само 45 г. бяхме назад, ами дори и встрани. Това е отговорът ми към призивите на Нинова", коментира лаконично той.

Още по темата

Борисов посъветва симпатизантите на БСП на връщане от Бузлуджа да карат внимателно.

"Пожелавам им в тази жега да се приберат живи и здрави", каза премиерът, цитиран от "24часа".

Премиерът посети Годишната конференция на Асоциацията на българските училища в чужбина. Той благодари на учителите за патриотизма и усилията, които полагат

"Вие сте будители", заяви премиерът. Премиерът акцентира върху усилията на правителството, така че да се върнат в България повече български семейства, живеещи в чужбина и подчерта огромното значение на съвместната работа с Асоциацията на българските училища в чужбина, съобщи правителствената пресслужба.

"Направили сме връзка, за да може да централизираме усилията на ниво министерства", подчерта премиерът Борисов. По думите му обратната миграция се случва, когато се осигурят по-добри условия за живот, но и се създадат условия, така че да бъдат подготвени децата на семействата, които искат да се върнат в България.

"Стотици семейства се обърнаха към нас с желание да се върнат", посочи министър-председателят.

"Вече работим в синхрон и съм убеден, че ще постигнем повече резултати", обърна се премиерът Борисов към представителите на българските училища в чужбина.

Министър-председателят добави, че в бюджета за догодина ще бъдат отделени 2 млн. лв., с които допълнително да бъдат подкрепени настоящите усилия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
387
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
дъното но човешкия интелектобикновен нагаждач бивш комунистутре ако дойдат ония с чал.мите пръв ще на вратата за обрязванено бедите дето ни докара са по-големи от тези дето ги сътвориха кобурзите през двете световни войнии помийната яма се гнуси от такива
386
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видяхме колко са привържениците на Герб само 9 % от българите. Хората не искат да гласуват за БСП ,защото не са забравили тяхната лакомия ,но вече към комунистите осъзнатите българи прибавиха и Герб. Тези дето пишат и го хвалят нон стоп и тези дето са край свитата на Борисов са платени от нас сиромасите ! Хората не искат да гласуват нито за едните ,нито за другите- тази лакомия на всички комунисти от БСП,ДПС и Герб потопи страната и народа го усеща всеки божи ден !
385
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 405Ама той си е от тях бе какви съвети му даваш ,той си е комунист по рождение, защо никога не казва нищо за баща си който си е виден комунист а говори за дядо си ,и не само по рождение той и по наглост и най-вече по лакомия си е комунист ! Той говори за България като негова собственост ,що майки и бащи е разплакал и оставил гладни през изминалите години с тези 200 лв. пенсия ,кой нормален човек би могъл да живее ?
384
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БАТЕ БОЙКО ТИ СИ СЛЪНЦЕ,НО СИ ЗАОБИКОЛЕН 99%ОТ БУЗЛУДЖАРИ,ВЪВЛЕЧЕН СИ ОТ ТЯХ И НЯМА МЪРДАНЕЗА ДА ОЦЕЛЕЕШ И ДА НЕ СИ ЗАСЕГНАТ ОТ ПРЕДСТОЯЩИТЕ ЕВРОПРОКУРОРСКИ ГОНЕНИЯ ТРЯБВА ДА ПОДАДЕШ ОСТАВКА,ДА ГИ ОСТАВИШ САМИ ДА СИ БРИШАТ ЛАЙ.НАТА.НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТТА ЗА ДЕЯНИЯТА ИМ.ИЗЛЕЗ ОТ СХЕМАТА ДЯСНА ПАРТИЯНЕ ИМ ПРИКРИВАЙ ИГРИТЕ ДА СЕ ОБЛАЖВАТ НА ТВОЯСМЕТКА,БЪДИ КУРАЖЛИЯ!
383
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На *** се некой му е виновен ,я комунистите ,я Станишев ,я Орешарски .
382
1
 
8
 
! Отговори
Свобода за цецо и Ро преди 4 години
След като нищо не се промени и даже стана още по-кофти след отсраняването на Плевналиев и Цветанаов е редно Гулията да изпусне парата и да иде да рече лентички на обекти в Европа.Възстановете изцяло и двамата както Росен така и Цветан. Това са титаните пост социялистическата строително икономическа тухлена револщция.Свобода за цецо и Роската
381
5
 
4
 
! Отговори
БЪЛГАРИН НА 65Г. преди 4 години
До привет от Германияи какво искаш да кажеш? какво правиш в германия? това което казваш вс го знаем! носиш бай *** в себеси!
380
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе тоа като види *** и той повръща
379
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
След толкова много поростотии,които сътворихте,ще видиш Шенген през крив макарон.
378
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баце,стига си броил привържениците на социалистите,а кажи какво стана с африканската чума по свинете?Щеше да пръскаш срещу комари,но за чумата ни дума,ни вопъл ни стон.И защо министърката ти по земеделие още не е подала оставка?
377
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А ти къде беше през тия 45 години?Ахааа,масажираше ушите на бай Тошо.Сигурно с отвращение.Ха,ха,ха.Престани да се излагаш,бе.
376
0
 
8
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
До привет от ГерманияДнес е неделя ,а от вас прибавете още някой фалит ,ей така за отскок.Това ,че България претърпява от началото на миналият век 3 национални катастрофи,а сега вече 30 години сме в перманентна национална катастрофа е без особено значение.Я се взрете в дъното на чашата с шльокавица и може и още един фалит да видите.Харасвам хора с минимални когнитивни възможности да си задават екзистенциалени въпроси
375
0
 
15
 
! Отговори
Avram Stoianov преди 4 години
До 22ри век все ще се оправдаваме ИЛИ с комунизма или ще ни е виновен Путин.Комунизма се смени с фашизъм вече тридесет години.
374
0
 
17
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Не виждам основания за притеснения у Борисов,все пак преди привидното обтягане на отношенията с ЦЦ ,последният успя да донесе от САЩ последната версия на софтуера за манипулиране на изборните резултати.На Борисов все някой му пречи,та той е като ЛУИ14-ти,само където не се е изцепил,че той е държавата,все пак САЩ го държат на къса каишка.Та затова и Григор отива при него да обсъжда намеренията си за строеж на бизнес център в Борисовата градина,може така по-евтино да му излезе=
373
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
баце бил демократ.
372
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я ако съм на местото на ББ като чето коментарите, че си дам оставката веднагис.
371
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Винету,процесора ти е изпушил.
370
0
 
21
 
! Отговори
Teo преди 4 години
... казал бодигарда на Тошо и куклата на конци на няколко бензинаджийчета и продължил напред. С такова управление, с хора, оперирани от морал, България е кауза пердута. Единствения шанс е да измрат Бойко, Корнелия, децата им, и тогава може да се мисли за нещо. В момента е покрий та плачи! 45 години ... амииии последните 30? Амиии последните 10? Къде и на кое място в ЕС по стандарт на живот сме, драги ми Бойко, драги ми Борисов?
369
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
КРАТУНА ТИ СИ СЪЩИЯ *** КАТО НИНОВА КИФТЕТО
368
0
 
24
 
! Отговори
Колбас Народен преди 4 години
Винту,я кажи кеде сте членували преди 10.09.1989г.ти ,*** ,бащати и сестра ти.Какво ми се правиш на голем антикуманист.Виж от къде си тръгнал.Сега нали станахте чорбаджий(буржоазия)и се самозабравихте.