Радев: Скандалите са в правителството, те са много!

Кое налага премиерът да крие толкова далеч Пламен Георгиев?
24 авг 2019 15:43, Елка Василева
221
Радев: Скандалите са в правителството, те са много!
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

„Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа.“ Това заяви държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве.

Президентът беше помолен да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков.

Още по темата

„Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.
 
Запитан дали ще иска консултации за назначаването на новия началник на КПКОНПИ, след като досегашният беше изпратен на дипломатическа служба, Румен Радев напомни, че назначението на Пламен Георгиев за консул е изцяло решение и отговорност на министър-председателя.

„Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира още държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
164
23
 
23
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 167. Тази плоча е изтъркана. И за купуване на избори ОФИЦИАЛНО са уличени лица от БСП (поздрави от Манол Генов) и ДПС, а не от ГЕРБ. Другото са плюнки без доказателства, байно. На такива като теб им казвам. че гроздето винаги им е кисело. Простичко е.
163
33
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя само се заяжда. ***
162
34
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е прав Радев,България просперира и е на челните места в Европа по доходи и благоденствие благодарението на мъдрото ръководство вече 10год.Благодарим ти партийно любима и вожде наш
161
14
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ее,прав е човека,къде е Пацо Терасони...консул в Испания нали?
160
28
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо пак се е объркал - ако някой е циментирал последното място на БГ в европа това е партията която го е издигнала - БСП столетницата - националните катастрофи които тя причини са безчет!
159
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВинетуНе е простичко, когато изборите се купуват с пари.
158
19
 
23
 
! Отговори
Винету преди 4 години
До 163. Простотиите не се вършат само от правителството, тарикат червен. Много повече се вършат от бесепарите и затова хората не им дават и властта. Вършат се и от президентството и особено от втората дама. И както добре е казал един колега по-долу, ако на българите им беше писало от тези управляващи, нямаше да ги избират четири пъти поред на първо място при парламентарни избори. Простичко е, нали?
157
22
 
33
 
! Отговори
решетников преди 4 години
Жалък президент. Само лозунги от соц. време в стил "дайте да дадем" и до там. Вече толкова е изхабен, че както може да се очаква, утре никой няма да си спомня поредните му глу.пави слова.
156
20
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Простотиите се вършат ежедневно от правителството.Президента само ги отразява.С болка и загриженост за дереджето,до което ни докараха и за липсата на гражданско общество,което да промени това.
155
26
 
31
 
! Отговори
Asd преди 4 години
Що за простотия? На всякон честване президента на България плюе правителството на България? Ако хората искаха някой друг да управлява, избирателната активност нямаше да е 25%. Президент-марионетка на една злобна и вредна партия.
154
16
 
16
 
! Отговори
До 147 преди 4 години
Когато господ раздавал акъл,пожарникарите гасили пожари.Затова сега управляват държавата като на пожар,а тя гори ли,гори.И в прекия и в преносен смисъл.
153
10
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
президента като каже истината и за някой това е обида!*** не е прав президента България не е на дъното,а е паднала в една дълбокаяма изкопана на дъното,а на ръба на ямата стоят управниците и ехидно махат на оцелелите.
152
5
 
5
 
! Отговори
Присмеxyлник преди 4 години
*** назвездичената дума от циниците, джендърите, лицемерите и най-вече бездуховните еничари на цензурата на *** идеологиите на "толерантните" за какво си мислят в случая? м? за духане уста в нос, а? ... можете ли да си представите каква бездуховност Цари в кухоглавието на гей-прайдниците, които цензурират и праскат минуси денонощно!а думата бе духа, произлиза от Дух, който неверниците от *** веле и бхк нямат!
151
7
 
12
 
! Отговори
ГЕРБКП преди 4 години
до #фатмакаМного си зле ,човече ,зарад такива като теб ще ни яхат още бая!Значи герб-дружината ей-така си паднаха от небето и няма такова нещо дето една нощ си легнаха върли комунисти и на сутринта се събудиха герберасти , чисти като пролетна роса !? Значи ,според теб , те неса били комунисти и техните дедовци не са от тез дето взливяваха църкви или като се пребоядисаха за келепир ,вече са с чисто минало ?!Колко е прав проф. Иво Христов за 80-те процента ...
150
11
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе,герберасти,вие не ваканцувате ли?
149
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Проекта на Решетников взе да са спихва
148
2
 
3
 
! Отговори
Пpисмехулник преди 4 години
да перифразираме малко: Левски (лъвский) продължава да бди в сърцето на Родината, като страж на свободна България, като символ на държавността и духа, обединяващ българите от всички краища на родните и неродните земи...
147
6
 
3
 
! Отговори
Присмеxyлник преди 4 години
"Да се изправим срещу цинизма и лицемерието, които задушават правото ни на по-добър и достоен живот"ми а изправете се де! откога ви чекаме?не е трудно! от години го правя и не ми пука, че ме цензурират и спират по ип адрес... все пак простотията на джендърите не може да е по-силна от Разума!!!или може? цензурата на дойче веле, бхк и евроатлантическите ценни гей-прайди да кажат... хахаха
146
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ааааа,Пламен Георгиев беше покрит,но само премиера си знае защо.Той уж отстрелва неудобните,но само за пред хората.Някой да е влязъл в затвора?Някой да е върнал заграбеното?Някой да е осъден за злоупотреба със служебно положение?Нееее!!!!Няма и да бъде.
145
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога Господ раздавал акъл военните били на учение......