Радев: Скандалите са в правителството, те са много!

Кое налага премиерът да крие толкова далеч Пламен Георгиев?
24 авг 2019 15:43, Елка Василева
221
Радев: Скандалите са в правителството, те са много!
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

„Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа.“ Това заяви държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве.

Президентът беше помолен да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков.

Още по темата

„Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.
 
Запитан дали ще иска консултации за назначаването на новия началник на КПКОНПИ, след като досегашният беше изпратен на дипломатическа служба, Румен Радев напомни, че назначението на Пламен Георгиев за консул е изцяло решение и отговорност на министър-председателя.

„Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира още държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
144
13
 
19
 
! Отговори
iadosan преди 4 години
ЗЛОБА...ЗЛОБА и ПРОСТАЩИНА ! Това не е моят президент ! ...Абе този няма ли съветници ..обижда БГ не Б.Б. ...май парите от Грипена са изхарчени от Деса ...и сега ???
143
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Понеже българина има овче мислене, ще имаме ГЕПИ 4. и твърдо ще задържим първото място по бедност в ЕС за следващите 20 години,
142
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо за почетния консул в Испания , няма ли да кажете или за кюмюра.
141
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Генерал Борисов , не обича да ходи на Шипка. Някой знае ли причината?
140
10
 
18
 
! Отговори
Ухаааааааа преди 4 години
до КефЗа какъв достоен генерал пишеш ,глупа.о- един достоен генерал няма да се остави две фусти / едната от " Позитано " другата съмнителна държанка и любовница / да го въртят като пумпал и да му дават заповеди кого и как да плюе!!!!Тоя индивид е озверял от злоба и безсилие..какъв обеденител на народа може да е?!Заради такива като него ,*** такъв пердах ще ядат пак на есен,че тогава пожара в Амазонка ще им е крив.....
139
8
 
18
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Народната памет помни че Вие палитхте и взривявахте църкви.Вие колихте и бесихте без съд и присъда.Как ги мислите нещата, че ходите и се подигравате с честноста на Левски и Ботев!Качвайте се на чинията на Бузлуджа и дим да Ви няма!
138
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
г-н Президент хубаво ли ви е като си взимате заплатата от 15 00о лв. а българите мизерстват с 300 лв. пенсия или 6000 лв. заплата?
137
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Трябва ни гей президент, с европейско мислене, не като този.
136
5
 
18
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
На премиера му е през оная работа, мнението на говорителя
135
4
 
17
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
От много Кеф другарите БСП пак ще изгубят изборите и народната памет ще ги унищожи.
134
18
 
13
 
! Отговори
Кеф преди 4 години
Всичката герберастия строена по команда плюе единствения достоен генерал в държавното управление!Оня дори не е генерал а пръ...о!
133
12
 
18
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Много смачкан гледам другаря генерал, сигурно е казал Збогом на майор Деянов.От много коремни възлизания се затъпява.
132
21
 
17
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Мачкай ГЕНЕРАЛЕ тъпите чутури !!!
131
13
 
18
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Добре че беше Горбачов иначе някой другари дето пишат тук още щяха да гледат телевизор Електрон и да доносничат дали съседа говори срещу социалистичската власт.Така ли е другарьо Радев?
130
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 131Прав си, че читавите хора в държавицата са малко, защото са оглу.пели от несправедливостите, които ги спохождат всеки ден. А са озлобени от безпаричие и липса на добро бъдеще.
129
17
 
13
 
! Отговори
gtersd преди 4 години
малко са читавите хора в тая държавица, президента е някакво изключение, но това няма как да промени страната ни. тука на почит е злобата. никъде другаде я няма тази специфична злоба и завист. аз в друга държава не съм срещал завист...мръсни номера правят, но завист не съм усещал. тука хората си мислят че като те са мръсни и другите трябва да бъдат омърсени. нямаме взаимно уважение... да не говорим че тука всичко се копира, няма автентични хора
128
17
 
24
 
! Отговори
срам преди 4 години
Толкова много злоба у един човек. На връх Свети Никола. Обида за българите.
127
8
 
15
 
! Отговори
фатмака преди 4 години
Къде изчезна темата на другаря Радев за изчезналия кивот на Шипка?Не правете псевдо герои, защото народната памет ще Ви унищожи!Народната памет не е подвластна на внушения на псевдо социалисти или партизани-шумкари!
126
17
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само герберасти могат да твърдят, че охранителя на бай Тошо е антикомунист и никога не е бил член на БКП.
125
12
 
13
 
! Отговори
Генерал-жалко е… преди 4 години
Генералите трябва да служат на народа като го пазят и защитават, а не да го управляват. Генералът е свикнал да се подчинява на командите на висшестоящите. Кои са му началниците си отговорете сами, може би даже не всички са в България.