Радев: Скандалите са в правителството, те са много!

Кое налага премиерът да крие толкова далеч Пламен Георгиев?
24 авг 2019 15:43, Елка Василева
221
Радев: Скандалите са в правителството, те са много!
Румен Радев. Снимка: архив, Булфото

„Шипка не е мястото да коментирам интригите на министър-председателя, защото тук възкръсва България, която неговото управление закотви на дъното на Европа.“ Това заяви държавният глава Румен Радев на връх Шипка пред журналисти, след като участва в тържественото отбелязване на 142 години от шипченските боеве.

Президентът беше помолен да коментира вчерашните твърдения на министър-председателя за причините за освобождаването на началника на НСО ген. Данчо Дяков.

Още по темата

„Скандалите са в правителството, те са много и унищожителни“, добави президентът.
 
Запитан дали ще иска консултации за назначаването на новия началник на КПКОНПИ, след като досегашният беше изпратен на дипломатическа служба, Румен Радев напомни, че назначението на Пламен Георгиев за консул е изцяло решение и отговорност на министър-председателя.

„Него трябва да питате какви са вътрешнополитическите и личните мотиви и как те кореспондират с интересите на българската дипломация и на българите зад граница, както и кое налага на министър-председателя да крие толкова далеч г-н Георгиев“, коментира още държавният глава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


221
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само герберасти могат да твърдят, че натовски генерал е комунист.
123
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако бяхме избрали Митьо Пищова щяхме да имаме по-добър министър-председател, защото има по-голям корем...
122
9
 
16
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
До 107 анонимник. Ами веднага ще ти кажа, кое е невярното. НЕГОВОТО управление ..... Защото сме на дъното много преди НЕГОВОТО управление заради управленията на БСП и това трудно се преодолява.
121
17
 
17
 
! Отговори
Типичен коомунист преди 4 години
Този Радев има типичната визия и изказ на член на тази партия. Говори с клишета, употребява неправилни, езикови форми като "оценям" и "преценям", отпреде, отзаде... Несъмнено се харесва на електората на БСП, както и на хора с подобен нисък интелект.
120
19
 
21
 
! Отговори
Руми Радев за смяях. преди 4 години
Ако бяхме избрали гимнастика Йордан Йовчев щяхме да имаме по-добър президент, защото прави повече коремни...
119
17
 
18
 
! Отговори
Байфидан преди 4 години
Този червен не разбра ли, че никой ме му обръща внимание на глу.постите, които ръси. Като ветата му и приказките му минават и заминават на вятъра.
118
12
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само честният човек има смелостта да изговаря публично истината. Недостойните се страхуват от честните и почтени хора и се опитват да ги окалят като себе си.
117
11
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с какво натовския генерал ни дърпа към Русия ? А къде беше бойко миналата седмица, при кои ходеше ? За какво им се молеше и нищо пак не направи ? Но този път не видях да дърпа Медведев за ръкава.
116
15
 
16
 
! Отговори
asd преди 4 години
Радев прави каквото може, но няма подкрепа... Борисов например има 5 пъти повече лайкове във фейсбук. Народа ни е калпав
115
12
 
14
 
! Отговори
изнервен преди 4 години
Скандали има навсякъде, във всяка държава, кютук. Това е нещо нормално за демократичните държави. А нашите не са нито кой знае колко много, нито са унищожителни. А ти си виж твоята кики.мора колко и какви скандали натрупа.
114
18
 
22
 
! Отговори
БСП са гад.ини преди 4 години
Червен раппон, България е на дъното на Европа много преди ГЕРБ да го има и то основно благодарение на партията, която те издигна. Тъ.панар.
113
19
 
6
 
! Отговори
asd преди 4 години
Путин и Си Дзинпин го уважават, но тука в България нивото е много ниско....тука хората не могат да отделят кое е добро и кое е зло.
112
12
 
23
 
! Отговори
ХХХ преди 4 години
Радев винаги и на място казва истината. Задава много правилни и верни въпроси. Жалко че не намира подкрепа. А за ББ е нормално корумпираните да излизат в дълъг отпуск или да заминат посланици за да се заблавят по-бързо скандалите.
111
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спомнете си, с какво внимание и уважение Путин и Си Дзинпин гледаха и слушаха Радев как говори на форума. Представям си какво присмехулно подхилкване щеше да има, ако говореше Бойко.
110
11
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До asdМного истини казва ,но народа не го подкрепя заради неговото залитане към Русия ,истинските българи искат независима и достойна България и им е писнало от слугинажа на чужди империи...
109
10
 
10
 
! Отговори
asd преди 4 години
До се не сме имали по-добър държавник, но хората нищо не разбират...Народа тука отдавна е изкуфял и на мен лично вече не ми се занимава. Тука царува злобата...не сме хубав народ
108
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До точкаВярно е ,но аз питам и това некадърно правителство дали без него няма да се вдигнем по-бързо от калта ?
107
12
 
16
 
! Отговори
asd преди 4 години
Президента Радев не е подкрепян, защото хората са апатични...Иначе е добър човек и според мен не сме нямали до сега по-добър държавник. Но хората не го подкрепят, медиите не го харесват, защото казва истината
106
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега високоплатените слагачи на Бойко ще скочат ,но ние дето плащаме сметката защо спим и до кога ще спим ?
105
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"неговото управление закотви на дъното на Европа."На дъното ли сме? На дъното сме. Какво грешно е казал?