Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас

Но това е невъзможно, докато сме част от ЕС
Обновена: 2 сеп 2019 11:02 | 1 сеп 2019 20:13,
158
Каракачанов: Трябва да има смъртно наказание у нас
Снимка: BulFoto архив

Смъртно наказание, особено за тежки престъпления, като убийства на възрастни хора и на деца, трябва да има. Мнението е на министъра на отбраната Красимир Каракачанов. Той обаче смята, че такава драстична промяна в българското законодателство на този етап е невъзможна, съобщава NOVA.

Още по темата


“Докато България е член на ЕС и той е против смъртното наказание, няма как да стане реалност. Пак ще влезнем в един дебат, от който трудно има излизане. Аз лично съм привърженик на смъртното наказание, особено когато става въпрос за изнасилване и убийство на деца или изнасилване и убийство на възрастни хора. Аз съм категорично привърженик на тази идея, но нека бъдем реалисти – това няма как да мине в българския парламент, забелязвате, че българският парламент в тази посока е доста предпазлив”, коментира Каракачанов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
0
 
20
 
! Отговори
Човек преди 4 години
Бездействието е на управляващите но и на хората. Какво още ги търпите тия мафиоти крадци? Сами сме си виновни. Аз не мога да ги понасям. Но май съм сам. Все още. Затова тази идея трябва да се разпространи към повече българи - бездействието е престъпление. НИЕ трябва да си оправим държавата, не можем вечно да чакаме някой да ни свърши работата. Трябва всички да се обединим и да поемем малко отговорност за държавата ни. Какво още чакаме, да изчезне ли? Да не стане накрая след дъжд качулка.
75
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ко? Не!
74
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Съгласен съм, да се въведе за измяна към родината и за търгуване с български паспорти! По тези два параграфа агент Иван ще получи двойна смъртна присъда.
73
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карашкембанов патерицата, се оказа и руска фурнаджийска лопата. Цвъки е минал на страната на руснаците и събира у родите срещу бившия си господар Буда.
72
1
 
4
 
! Отговори
1 преди 4 години
До 63198ewalla ve brat nay nakraq edin na4eten i umen 4ovek.evala
71
2
 
9
 
! Отговори
63198 преди 4 години
Тази съдебна система, тази прокуратура, това следствие, тази полиция правят невъзможно връщането на смъртното наказание, докато науката изнамери надеждно средство за съживяване след разкриване на съдебна грешка.
70
0
 
14
 
! Отговори
Волен С преди 4 години
И аз съм "за" 500 лв. минимална пенсия и 1000 лв. минимална заплата, ама се оказа, че не може. Но важното е, че съм "за". Така че, гласувайте за мене!
69
0
 
3
 
! Отговори
До 71 преди 4 години
Така е кратуно! Докато си толкова неграмотен, че да пишеш евреЙте, ще трепериш и благоговееш пред мутро-комунистите, които те владеят и дресират в пълно невежество и профанщина, така че да злобееш целия си мизерен живот по евреЙте...
68
6
 
2
 
! Отговори
И този е министър :( преди 4 години
Ти за Бог ли се имаш бе свин.чо? Само Той може да даде и отнеме живот
67
2
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
mar6 u Google neuki bulgare
66
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
ni6to ne znaete qzik
65
1
 
2
 
! Отговори
1 преди 4 години
nikoy li ne znae be umnici? qzik.
64
0
 
19
 
! Отговори
Ха-ха преди 4 години
Тоя освен агент работил ли е друго през живота си?
63
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТРА ЛАЛА ЛОКУМИ ЗА ТОЯ ПОПУЛИСТ КОЙ ЩЕ ГЛАСУВА ВЕЧЕ БЕ? КВО СТАНА С 300 ЛВ ПЕНСИЯ, КОНЦЕСИИТЕ НА МИНИТЕ И Т.Н. ПО- ЛЕСНО Е ДА ЛАНКАМЕ ЗА НЕРЕАЛНИ НЕЩА КАТО ВКАРВАНЕ НА СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ В УСЛОВИЯ НА ЕС..
62
4
 
4
 
! Отговори
До 64 преди 4 години
Не, "еврогейтаците" няма да се съгласят, защото са изградили този Евросъюз с хуманни принципи и либерални идеи. На присламчилите се, които само искат да черпят от материалните облаги и права на либерализма, но манталитетно са на равнището на талибани и уахабити, може да им се инициира едно референдумче, и както Норвегия навремето, а сега и Великобритания, да излязат от ЕС и да започнат с публични екзекуции, ако щете! Тогава ганьовистан ще требва да моли за хуманитарна помощ от ООН.
61
1
 
3
 
! Отговори
1 преди 4 години
za6to smartnoto nakazanie ne e prieto v evropeyskiq sayuz nqkoy znae li?
60
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Националистите си заслужават Кюфтак Воевода, да ви е честит.
59
1
 
10
 
! Отговори
Справедливост преди 4 години
Е как хем всички им искат да има смъртна присъда за тежки убийства,хем на този етап е невъзможно.А на кой етап е възможно,когато изчезне държавата ли?Каракачанов,ако си мъж и войвода за какъвто се представяш- инициирай референдум,защити бъдещите убити деца,жени,пенсионери.Ние сме граница на Ервосъюза с Близкия изток и тероризма - ще се съгласят с нашите условия Еврогейтаците
58
0
 
11
 
! Отговори
Пустиняк преди 4 години
А смъртна присъда за държавна измяна, като продаване на български паспорти, предвижда ли се?
57
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Идолът на глу пците.