Борисов настъпи Слави: Няма такава държава - да се рекламираш безплатно по ТВ

Най-накрая Трифонов постъпил честно, Борисов искал да му види екипа
Обновена: 8 окт 2019 09:15 | 8 окт 2019 09:15, Камелия Цветанова
254
Борисов настъпи Слави: Няма такава държава - да се рекламираш безплатно по ТВ
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Премиерът Бойко Борисов не скри възмущението си от шоумена Слави Трифонов, който преди да се реши да учреди партията си, макар и при пълно медийно затъмнение, години наред от телевизионния ефир се изказваше политически пристрастно.

А дали името на новия политически проект "Няма такава държава" е обидно, лидерът на ГЕРБ не пожела да коментира.

Още по темата

"1300-годишна е държавата основана от нашите ханове, с невероятна история и археология, а всеки може да си кръсти партията както иска, но няма такава държава всяка вечер да си промотираш партията безплатно, да имаш едно тесте въпроси към нас, какво е свършено и какво не, има ли друг на когото да му е позволено такава безплатна реклама години наред?!", скочи Борисов пред bTV.

Според него Слави Трифонов не се е държал политически неутрално през годините, докато е водил шоуто си.

"Сега нещата са честни, досега не бяха честни, той седеше на върха на своя пиедестал да се рекламира и няма такава държава СЕМ да не го санкционира", отсече Борисов.

Той смята, че сега е важно новият политик да представи екипа около него, защото той носи отговорност за него и от приближените му зависи реално доколко ще пострада рейтингът му.

"Всеки си носи отговорност за хората, той знае защо се губи доверие, защото когато представиш хората си - кандидати за общински съветници, кметове министри, заместник- министри, депутати, изведнъж ореолът изчезва или поне силно ще бъде надупчен, така както и моя", коментира премиерът.

А за предстоящия местен вот Борисов призна, че не се меси в кампанията на кандидатите си.
 
Специално за София Йорданка Фандъкова била получила пълна свобода да подбере сама листата си общински съветници.

"Тя сама управляваше и досега, но се опитаха да й вменят нашата сянка", коментира той.

Борисов обаче не се нае да прогнозира кой ще спечели доверието на столичани – Фандъкова или Мая Манолова, зад която застанаха и леви, и десни.

"Никога не определям резултата, нито съм врачка, нито съм оракул, но ако Мая Манолова спечели, тя няма група, най-голямата е на ГЕРБ, как ще си направи бюджета, а такива глупости хвърля срещу мен всеки ден и си мисли, че ще подвие опашка и ще каже: "Каквото било – било, хайде сега да си работим заедно", скочи той.

Според него обаче от евентуална загуба на Фандъкова, ще загубят софиянци, защото София била станала един от  най- хубавите градове.

"БСП са като кукувици сега и се чудят къде да снесат по едно яйчице, може ли да нямащ кандидат за кмет на София и да си партия, издигни кандидат, загуби достойно, поздрави победителите", възмути се още премиерът. 

Борисов коментира и членството на Северна Македония в ЕС и НАТО.

Според него няма по-добро за България от това съседната ни страна да бъде приета в двете организации.

"Някой като каже: "Историята ни ще ни вземе Северна Македония", ама каква история ще ни вземе? Вкарваме и вдигаме такъв шум и истерия за неща, които в ежедневието изобщо нямат никакво значение", обобщи той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


254
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
България затъва по комунистически и никой нищо не предприема,чака се пак както по турско някоя друга нация да се намеси и да ни спаси!"Попитали радио Ереван:-какво правят българите с какво се занимават,а то отговорило-чакат седейки падането на комунизма и идването на демокрацията"!Типично е за нас както и при овцете стоенето пред празна ясла и чакането на овчаря да дойде и да ни поведе!Превратът който си спретна БКП беше старото ново начало на комунизмът!Блейте овце,комунизмът с вас ще продължи!
113
10
 
11
 
! Отговори
GG преди 4 години
Бойко го победи в собственото му предаване, а за избори какво да говорим. Ясно се видя, че Слави си няма понятие от политика и икономика. Поне да си беше взел в екипа истински политици, а не някакви музикантчета и сценаристи. Бареков номер 2 !
112
2
 
13
 
! Отговори
Владислав преди 4 години
Карбовски: Не е фалшива новина! Наистина извеждат деца от училище, заставам с името си зад това! Не вярвайте на приказките на Бойко!
111
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А гербаджиите си правят кампанията в работно време и с бюджетни средства.
110
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За съжаление,няма да ни оставят начело на държавата да застане истински българин,защитаващ интересите на страната.Дали ще е боби или славоби-няма значение.Дано природата се възмути и накаже виновниците.Един Йелстоун е достатъчен.
109
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Комунистите навремето избиха интелигенцията и прекъснаха връзката народ - интелигентност,за да управляват вечно!Доказателство:-вярата,че днес управляват демократи,а не комунисти!Българският народ е овца,излезе Борисов каза му,че не е комунист и овцете повярваха без да се заинтересуват от фактите,че е наследник на комунистически род,че е член на БКП,че "носи" със себе си комунистически похвати като тоталитаризъм,култ към личността,самозадоволяване,самоизтъкване /"аз"казах, "аз направих/и т.н.СРАМ
108
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аз не виждам разлика между Мутрата и Чалгаря.
107
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, как Тиквата прецеf ни, че е много полезно за всички нас да сложи за министър на вътрешните работи шофьорчето на Маджо?Защо първо не си огледа своя екип - негодници, назначени на длъжности, за които нямат нито акъл, нито ценз. Пропускам министъра на вътрешните работи, да огледаме останалите - хвани единия, удари другия. Примерно - Теменужка, счети, незнайно защо управлява Енергетиката, от която хамер няма. Оня там, роднината на Горанов, упрявлява здравеопазването и хабер няма и т.н. .
106
2
 
15
 
! Отговори
цена преди 4 години
В Мубай ще правят най-скъпите самолети в света,които ще ни доставят след 4,5 години,само за да оставят на власт "любимеца" на цяла България.
105
6
 
15
 
! Отговори
Ами така е.. преди 4 години
Щом няма такава Държава, за кво да гласувам за нея.... ХАХАХААААА...?!!!!МЕНЕ чалгарски държава ми не Требва!!!
104
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Доста селяци налазиха София които с кеф биха гласували за учиндолското чу чаалооо...
103
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Антибългарската пропаганда в Северна Македония трябва да спре, ако искат да влязат в ЕС.
102
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами Няма Такава Държава може по всякакъв начин да се подразбира. Хубава, Прекрасна, Китна, Благоуханна, или Хайдушка, Мутренска, Тиквенска, Сеяндурска и Предателска. Така че кой както иска така може да я подразбира. Слави направи интервю с Другаря министър но не му зададе най важният въпрос. Кой прибра милионите и прие стратегията за детето. Но какво го интересува това той няма деца ялов е.
101
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кошлуков хареса това
100
4
 
23
 
! Отговори
dd преди 4 години
Ами тя разликата между Слави и Борисов е никаква . Демагози от класа . Борисов или не знае какво правят неговите хора , или е най-големия демагог който се е раждал . Корупцията и безхаберието на управляващите се виждат от космоса
99
8
 
18
 
! Отговори
Коментиращ преди 4 години
До гледната точка (sichtpunkt)!"Борисов ще отвее Славуцата като многофункционален комбайн царевица!Ха ха мноу тъпоо парче е това Славиту!"Ще го отвее само, ако мобилизира електората от махалите и подготви отново бюлетини, като тези от Костинброд! Друг начин няма!П.п. Съдейки по стила ти на писане, те определям като типичния дебилистичен платен троляк!!!
98
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бойко да отговори, защо държавата глобява столична община, задето е глобила Джи Пи Груп за некачественото изпълнение на Графа?!ГЕРБ явно са в доста добра симбиоза с ДПС
97
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави не ми е симпатичен изобщо, но като гледам каква медийна кампания се води срещу него, ми се чини, че има някой, дето много го е страх, че му се люлеят краката.А те се люлеят, поради злоупотреба с власт и поради наглост.Не бой се, Баце! Слави е дете на същото статуткво като теб. Нищо няма да ти направи. Комунистите също. Така е вече 30 години. Гарван, гарвану око не вади. В тази държава може нещо да се промени само с диктатура, ама то пък няма военни, така че..........
96
7
 
39
 
! Отговори
Васето преди 4 години
Бате Бойкоооо, залязваш! Изтърка се вече! Писна ни от тебе!
95
3
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слави имаше едно едночасово предаване.. тиквун си има бтв, нова телевизия, бнт и тв европа. И тоя ще ми говори за честност. Наглост безгранична