Кабинетът приключва с БФС, иска оставката на Михайлов

Новината съобщи министър Кралев в Министерския съвет
Обновена: 15 окт 2019 10:26 | 15 окт 2019 10:15, Красимир Ангелов
222
Кабинетът приключва с БФС, иска оставката на Михайлов
Снимка: Булфото

Правителството преустановява отношенията си с Българския футболен съюз до подаване на оставка на председателя на БФС Борислав Михайлов, обяви министърът на младежта и спорта Красен Кралев по време на брифинг в Министерски съвет.

Още по темата
"Преди малко премиерът ме извика по спешност. Знаете, че през последните 4 години българското правителство направи изключително много за развитието на българския футбол", заяви Кралев, цитиран от „Фокус“.

Той отчете, че са се построили терени и са се давали средства за развитие на детско-юношеските отбори.

"След вчерашните инциденти премиерът разпореди от днес нататък преустановяваме всяко отношение с футболния съюз, включително и финансово, до подаване на оставка на Борислав Михайлов като председател на БФС", допълни още Кралев.

Снощи България загуби от Англия с 0:6 европейската си квалификация, като загубата е рекордна за България в домакински мач.

Искането не нарушава правилата на УЕФА за пряка намеса в работа на БФС, каза в отговор на въпрос министър Красен Кралев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


222
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
1
 
20
 
! Отговори
Лондонистан кючек преди 4 години
А кой подписа указите за натурализация на бразилските балерини Марселиньо и Вандерсон? Толкова етнически българи от Украйна и Молдова чакат с години, а тези за нула време станаха българи.
39
2
 
6
 
! Отговори
кочо преди 4 години
на ББ не му се дават пари за нов стадион.
38
0
 
19
 
! Отговори
Ром"с преди 4 години
То "Михайлов и ко" сами трябва да си подадът оставката след вчерашният резил,да ама българин оставка не подава!)
37
1
 
10
 
! Отговори
Перукан преди 4 години
А бе я си глейте работата
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПерукан, фъфлещия Мишо Касабов, скудоумната Фурна, Камен Костадинов, Веселин Балевски каквия са тия, бе рогач?А децата на Батков, кой бе люлински наркоман, беше дошъл на мача само за да си вдигне ръката за нацистки поздрав и изниза като *** в 30-тата минута.ВИЕ ГОВЕДАТА СТЕ ТУМОРА НА БГ ФУТБОЛ!!!РЯЗАНЕ ДО ЗДРАВО!
35
1
 
18
 
! Отговори
Бай Бай Прическа преди 4 години
Най-накрая! Махнаха го! Сега, за да зачистим биологичните остатъци от снощи - игрово и поведенчески - да поканим англичаните да съдействат за изграждане на нов тип БФС и да ни покажат как работят срещу расизма (знаем, че няма как да работят срещу расизма, ама барем да замажем очите на света). Ако не преборим расизма, то поне да се научим на съвременно управление на футболните отбори.
34
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като сте почнали, продължете и с волейбола, че и там всичко е съсипано.
33
3
 
17
 
! Отговори
Гашо преди 4 години
Перуката се е скрил в миша дупка и оставка няма да даде. Кокала не се пуска току така. Трябва клубовете да го изритат. Иначе евала на Премиера. Правилна позиция
32
4
 
28
 
! Отговори
Б. Михайлов перуката преди 4 години
От днес прекратявам всякакви контакти с Бойко Методиев Борисов докато не подаде оставка като министър-председател на България!
31
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едно смислено решение на Премиера. Само Нинова отново ще е недоволна, че тя е по оставките (освен на себе си).
30
12
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
Не съм му фен на перуката и трябваше отдавна да го няма, но какво общо има той с така наречените инциденти. Нима от БФС са ги предизвикали по същата логика може да се стигне и до суджука .
29
5
 
17
 
! Отговори
Черна забрадка преди 4 години
да си вържат всички в България. Направо поредната национална катастрофа. Егати изтрещялото общество сме, щом министри се занимават с провалите на някакви шебеци, все едно правешкият *** е станал от гроба. Други проблеми си нямаме, а - например повсеместната корупция и управленска некадърност.
28
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 21Какви *** бе, Тиренце? При резила снощи нямаше един левскар на терена. Видяхме резултатите.
27
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пак добре,но много късно.Футбола в България е унищожен и който и да застане на негово място, ще бъде същото.Трябва да се промени модела на функциониране на БФС.Трябва да има и хора в затвора,а не само отставка.Балъка и той да си ходи и да си пази идеите за други отбори.
26
2
 
23
 
! Отговори
ЧУМАВО ПРАСЕ преди 4 години
Борисов нарежда,Кралев изпълнява.Е защо тогава Кралев е министър-нямаме нужда от него,щом и във футбола всичко зависи от Борисов.Според мен нещата са много объркани-уж клубните отбори частни пък д-вата все ги подпомага.Спомняте си как по нареждане на ББ Марешки за известно време беше босът на пловдивски отбор.Но в държава,където всичко е мафиотизирано,не може да се очква нещо различно и в националния отбор.
25
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Михайлов не е много виновен, правителствата са виновни и геноцида над българския народ и постоянните бойкови лъжи, че сме най-големите компютържии по света
24
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споко, тоя сам няма да подаде оставка. Да не е луд? Само ако го гръмнат ще се оттегли.
23
6
 
4
 
! Отговори
Бай Коко преди 4 години
Продаден мач. Да има разследване.
22
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това беше ясно, че ще се случи. Тато едно време така привикваше Милко Балев и му нареждаше да прави реорганизации в българския футбол.
21
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Измитането на Перукан и компанията скудоумни *** в БФС е ключово за възраждането на БГ футбола.Пошло е, обаче, то да стане по команда от Великия везир.Измитането на Тиквата е ключово за оцеляването на територията наречена България!ВЪН ГОВЕДАТАТА ОТ ФУТБОЛА!ВЪН ББПП!