Борисов лети над коридор № 10

Очаква се да открие новоизградения участък от автомагистралата
Обновена: 9 ное 2019 16:39 | 9 ное 2019 12:25, Петя Славова
55
Борисов лети над  коридор № 10
Снимка: Facebook

Малко след като коментира 30-годишния преход в социалните мрежи, премиерът Бойко Борисов публикува отново на страницата си в социалните мрежи видео, в което става ясно, че лети над новото трасе - част от Общоевропейския транспортен коридор № 10.

Там премиерът ще открие заедно със сръбския президент новоизградения участък от автомагистралата от българската граница до сръбския град Ниш. С това приключва процесът по изграждането на автомагистралния път от Белград до българската граница.

Във видеото премиерът коментира, че вижда колко много български работници се трудят в почивния ден събота. С кола ще бъде като с хеликоптер, отбеляза Борисов във видеото.

На страницата си във Facebook българският премиер написа: "Пътувам за Сърбия, където по покана на президента Вучич ще участвам в церемонията по откриване на магистралата от българската граница до Ниш. А това е нашият участък на строящата се АМ „Европа“, която е част от трансевропейския коридор номер 10, свързващ Лондон с Истанбул. Тя включва три участъка с обща дължина 48 км – от ГКПП „Калотина“ до Драгоман, от Драгоман до Сливница и от Сливница до Северната скоростна тангента на София. В момента се работи с бързи темпове в 17-километровия участък от Драгоман до Сливница, който трябва да е готов през 2021 г. През този месец ще започнат строителните работи и в участъка от ГКПП „Калотина“ до Драгоман с дължина 14,5 км. Третият участък от магистрала „Европа“ е от Сливница до връзката със Северната скоростна тангента и е с обща дължина 16 км За него предстои да бъдат предприети действия по процедиране на изготвения парцеларен план с цел отчуждаване на терен".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
4
 
! Отговори
Възторжен преди 4 години
Ама нали и ние построихме магистрали... Уникални, суперскоростни! Не знаете ли?
39
4
 
4
 
! Отговори
Мен преди 4 години
И какво стана сега - няма къде да реже лентички в БГ та скокна до Сърбия. Ама много е зле тоз нашиьот премиер - сърбите го канят да му покажат как се прави и то без ЕС, а той се хвали че стана за резил! тцтцтц Тиквенщайн!
38
4
 
3
 
! Отговори
Звездоброец преди 4 години
Руснаците обичат да залагат на пропаднали типове с много зависимости. А Мутрата си е просто Диария.........
37
2
 
6
 
! Отговори
да попитам преди 4 години
Когато ходи по откриване на обекти, г-н Бойко Борисов сам кара автомобила си. Сега когато е отишъл с вертолет, пак ли той е пилотът, а пилотът от НСО - на задната седалка?Питам за един приятел, че много се интересува
36
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Как пък няма някой косовар с некой поизостанал стингер....
35
2
 
6
 
! Отговори
Летящия тиквандец преди 4 години
Лети той, ама ако му запорират сметките в офшорките ще стане хиперзвуков и ще изпревари ракетите на Путин.
34
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиква във висините....
33
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 36 баба МараНОТОвските самолети излитаха от италиански летища ,не от турски та да сме ги пуснали да бомбардират Сърбия!Явно не знаеш ,че всички сръбски съседи си ,,дадоха небето" на НАТОвските самолети ,включително и гърците,вечните съюзници на сърбите !
32
3
 
6
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Знаех си че Батман Борисов ни управлява, сега даже и в новините го потвърдиха.
31
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ние е трябвало да изградим 47км.и все още не сме,сърбите 87км.и са готови!!!Борисов 10години е на власт и лично той е отговорен за липсващата магистрала до сръбската граница!
30
1
 
16
 
! Отговори
Русия преди 4 години
ГРУХ!Тенкю чи на информирате за наднорменият Вертолетчик!
29
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Лети народе възродени, към светли бъднини лети!
28
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сърбите строят и има какво да покажат. За разлика от тиквонавтите, които само се хвалят. Едни 20км трябваше да направят и вече 30г - НИЩО (а последните 10г - от "гордите" "строители" с цъфнали гербери в Устите)!!! Да не говорим, че тук се строи по-скъпо, отколкото в Германия. Разлики в заплатите - що да се морим... Разлики в качеството - ееее, вЕрвайте на Тиквата
27
15
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
слушах гн ал вучич много добре се отнесе към българия дали са забравили коипусна ам самолети да летят към Белград аз не съм дано е на хаирлия
26
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма ли един български Пиночет в хеликоперта, че да научи червената сикаджийска тиква да лети.
25
7
 
6
 
! Отговори
Вероника преди 4 години
Тотев, по- скоро да легне сред магнолиите във вечната 2 квадрата тишина.
24
5
 
14
 
! Отговори
марко тотев преди 4 години
Над магнолииките да литнеш!
23
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 25 Впрочем може и да скочи без парашут от 7-8 километра, както го направи един откачалник, но долу на земята имаше мрежа 30 на 30 метра опъната.
22
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще лети я! Да не е провален политик като Корнелия та да плюе само по телевизиите и да се чуди каква интрига да извърти, та белким още някой будала се присъедини към симпатизантите на БСП!
21
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И вие също ще летите над магистралата, от Терминал 2.