Сметките на Нинова: 17 пъти от БСП питали за водата в Перник

Темата за вноса на боклуци повдигали 47 пъти
Обновена: 5 яну 2020 16:40 | 5 яну 2020 14:00, Камелия Цветанова
96
Сметките на Нинова: 17 пъти от БСП питали за водата в Перник
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

"От 2017 година досега 17 пъти сме поставяли в парламента темата за водата на Перник, а за вноса на боклуци – 47 пъти. И никой не ни чу. Във всички въпроси, които сме поставяли, сме предлагали какво да се прави". Това коментира пред БНР лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Още по темата

В предаването "Неделя 150" тя обяви, че левицата подготвя законопроект, с който да се забрани внос на битови боклуци, болнични отпадъци, от трети страни в България.

"Борисов превърна страната в сметище за всичките тези години… Когато ти е разрешен вносът, винаги може да се намери и корупционен елемент, да мине през институциите и органите на властта и боклукът да влезе в страната. Но когато има забрана, това е една много тежка мярка. Имаме отговор от министъра, че за пет години са внесени 734 хил. тона от трети страни, не от Европа. От Европа не ги знаем колко са количествата заради свободното движение на стоки", каза соцлидерката.

По думите на Нинова в Перник има много въпроси за изясняване.

"За десет години цената на водата за хората е увеличена три пъти. Уж с цел инвестиции във водопреносната мрежа.
Само че за тези 10 години е сменена 0,5% от водопреносната мрежа и над 60% от водата изтича. Трябва да се носи и политическа, и наказателна отговорност… Къде са парите?!... Водата на България изтича пред очите ни заради безхаберие, некомпетентност и корупция", коментира тя.

Според лидера на БСП смяната на министри не решава проблемите, "защото политиката продължава, трябва да се промени моделът".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още по темата: перникводаНинова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
82
0
 
0
 
! Отговори
Курнелийо преди 4 години
вземи пример от Зелените, за секунди могат организиран митинг/протест да направят, както с лифта за Банско, а ти нищо за 10 год.Или пример от майките на деца с увреждания или мед сестрите или от шофьорите на Тирове или селяните в защита на прасетата.За нищо не ставаш !
81
0
 
1
 
! Отговори
Курнелия преди 4 години
защо не запретне роклята и да яхне ...... протеста в Перник.А не само да питат с Радев.Много мека тая опозиция бе, само приказки и така стоят във властта 10 год.
80
0
 
2
 
! Отговори
www преди 4 години
Драги коментиращи, прав е бил идеолога на комунизма Маркс, че битието определя съзнанието. Бедните духом, са бедни и икономически, и така защитават Нинова, като се надяват все държавата да им даде хляба, че са некадърни да си го заработят. Това е от мен! Бъдете здрави!
79
2
 
3
 
! Отговори
Андрейчо преди 4 години
А аз мисля,че много добра би била и като един съвършен *** в който и да е цирк - много ще й прилича! То в никой от нашите циркове няма да я взема тая,но в някой чужд със сигурност !
78
7
 
17
 
! Отговори
Курнелия - ликвидира преди 4 години
*** е майстор единствено само по "ликвидацията "!Квото е пипнала до днес-все е било ликвидирано!- Техноимпекс- Булгартабак- НЕК......и т. н.!Следва БСП и България!!!!Ще допуснем ли отново това?
77
13
 
10
 
! Отговори
Можеш ли да смяташ? преди 4 години
До Бсп е в будна кома..БСП - пет евродупетатаГерб - пет евродупетатаСДС (патерицата на герб) - един евродупетатТа как, казваш, герб са разбили бсп?Аре марш обратно във втори клас!
76
4
 
7
 
! Отговори
Винкел преди 4 години
До Импексова Пита...И защо? Тя да свърши работата, а после Пунта Мара да прибере парите, да обере лаврите и да се бие у гърдите? Аре моля...
75
13
 
11
 
! Отговори
Чичето преди 4 години
До АнонименБъркаш. Не партията на Нинова, а партията на Борисов. Нинова не е и не е била член на БКП, докато Борисов все още е такъв.Ограмоти се малко бе, каиш!
74
5
 
20
 
! Отговори
Импексова Пита... преди 4 години
И Нинова като Радев - все питат ! Ами направете нещо полезно за хората, стига само с празни приказки ! Един Съботник за хората от Перник организирайте .....
73
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 21На Радев щерката е в Руската гимназия, а синът н едно набедено "елитно" училище, където се изявява като видно бабаитче.
72
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дааа,Корни-туй,Корни-онуй,Техноимпекс,народния съд...хан Аспарух,но язовира е празен.Празен!И европейските отпадъци са у нас.Защо!Кой!
71
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да ама никой не е чул, може да са питали веднъж преди кризата и 16 пъти след нея. БСП не е никаква опозиция, там са същите мафиоти като другите.
70
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 6Тъкмо партията на Нинова обра пенсионния фонд още през 1946 г., а след това такъв никога не е съществувал реално - всичко опукваха ***. един ви е обрал, а вие си искате парите от друг - да бяхте погледнали комуноидите-олигарси, в тях са ви парите, не е нужно да искате обяснение от крушовската трътла.
69
10
 
13
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Герберастчета, турете ръка на сърцето си, и признайте, поне пред себе си, че Нинова е права ???Знам, че партийната повеля е да плюете по всичко, казано от нея, Радев или някой който не е с вас, но, този път тя е безусловно права.
68
4
 
7
 
! Отговори
Тим преди 4 години
И както винаги започваме с политическо.плюене. Аз не се интересувам от политическата принадлежност, а от действията им. Няма сини, червени , жълти , зелени - щом са нарушили закона на съд. Няма да има осъден, защото един друг се покриват. Затова ние трябва да сме единни и настоятелни до осъждане. Нинова, Апартаментгейт, къде отидоха 30 милиона, които Павлова преди две години каза, че са за язовир Студена и т.н.
67
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И НИЕ ПИТАМЕ ВСЕКИ ДЕН С КАКВИ ПАРИ ПРИВАТИЗИРА ТЕХНОИМПЕКС- АМА ОТГОВОР ДО СЕГА НЯМА. ВСЕКИ ДЕН ПИТАМЕ КАК ТАКА ВЕРНИТЕ ПАРТИЗАНСКИ ДЕЦА СЕ СДОБИХА С МИЛИОНИ, СКОКНАХА ОТ ПАНЕЛКИ В ДВОРЦИ, САМОЛЕТИ И ЯХТИ, КАК ТАКА ИЗВЕДНЪЖ ОТ СОБСТВЕНИК НА РЪЧНО ПЛЕТЕНА ФАНЕЛКА НА КРЪГЛАТА МАСА СЕ ИЗВЪДИ ВИДЕН ХИДРОЛОГ И СОБСТВЕНИК НА ТЕЦ ВАРНА, ОТ ПРИДРУЖИТЕЛ НА ИМЕНИТАТА СИ СЪПРУГА ДО СОБСТВЕНИК НА 100 ПРЕДПРИЯТИЯ И ЗАВОДИ- А СЕГА КАЖИ ДРУГАРКО НИНОВА КАК СЕ СЛУЧИ ЕЙ ТЕ ТАЯ КРАЖБА.
66
9
 
11
 
! Отговори
Бсп е в будна кома.. преди 4 години
Герб и СДС обединени за изборите нанесоха поредната този път най-тежка загуба на Бсп . След предстоящата оставка на ***(Голямата лъжа) като председател на Бсп след тежката загуба на общинските избори следва неизбежното и закономерно свиване на Бсп до маргинална незначителна партия, а това е добре за България...
65
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе *** отивай си в Америка,марш от землянката не те искаме......само чакай обаждане от г-н ГЕШЕВ,бог забавя но не забравя!!!
64
7
 
10
 
! Отговори
до Курнелия е абсурд преди 4 години
стига съчинения, къде чу тези дни Нинива да казва искам или ще ставам премиер. Казва ви че сте проспсли проблемите изпаднали в самодоволство. По точно вие като ви запари за владтта почвате да плашите народа с нея. Споко друг ще е, но няма да сте вие.
63
11
 
12
 
! Отговори
Курнелия е абсурд преди 4 години
*** очевидно(може би без да иска) помага на Борисов, защото тъкмо когато на него започнат да му се клатят краката и се появява тя и започва да плаши хората, че тя може да стане министър председател. Въпреки, че е очевидно, че народа (те и в БСП половината не я искат) никога няма да допусне *** да ръководи България. Това се вижда вече три пъти поред на избори. Не го ли схванахте все още...